Londýn

Moderátor: Victoria

Londýn

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2015 01:47

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 20:07

+nakonec to v podkrovním bytě nějak nemůže vydržet a všecko to tam na ni padá, tak se obleče a vyrazí do města, chvilku jen tak courá, a pak dojede autobusem do Greenwiche a tam pod park na kopec, ke hvězdárně, sedne si tam, a kouká na město. občas kouká na telefon+ je mi smutno. +napíše pak a pošle to byronovi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2015 20:13

+už pomalu spí, jenom v trenclích, když mu přijde ta smska a koukne na ni a chvilku na ni jen tak kouká+ Mě taky. +odepíše+ Pojď domů. +dodá pak ještě+ Prosím. +zašeptá si jen tak pro sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 20:24

+přitáhne si kolena k bradě a čte si to furt dokola, a palcem pohladí obrazovku+ a kde to je? +odepíše pak+ dyť my nemáme doma. +dodá potom, protože doma je vždycky tam kde je on, a když si nerozuměj tak si připadá taková divně vykořeněná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 19:23

+uculí se pod vousy, a přikývne+ ty vždycky víš, na co mám zrovna náladu, co? +zasměje se, hodí si přes rameno bundu, a jde s ním ven na ulici, a to děsný vedro už přešlo, a je jen příjemně teplo, tak se s ním courá po ulici a drží ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 19:59

Já se nsažím, ale ne vždycky mi to vyjde. +uculí se na ni vesele a pustí se s ní do ulic a jak je pěkně a jak je ona pěkná, tak se usmívá a sem tam po ní pokukuje+ Co támhle. +ukáže na jeden tetovací salon, vypadá drsně teda dost+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 20:08

ale většinou jo. +uculí se a stiskne mu ruku+ týjo, to vypadá pěkně tvrďácky. +udělá uznalej obličej, a koukne po něm, jestli se nebojí, pač ona trošku jo+ to budeš boží. +uchichtne se, a jde se tam kouknout, jestli se tam svítí a mají otevřeno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 20:12

No jo, tak já budu taky dělat, že jsem děsnej tvrďák. +uculí se na ni a děsně spiklenecky zamrká a když vejdou dovnitř, tak se děsně lekne velkýho vousatýho tatéra a zakucká se, pak se rzesměje a pak se teda domluví+ Ahoj, my bysme chtěli trapný tetování, prtože se děsně moc milujem. Že jo, kočko. +uculí se na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 20:18

no to ty dávno jseš. +zazubí se, a drží se hnedka za ním, aby se mohla schovat kdyžtak. a jak vidí velkýho tatéra, vykulí oči+ Jo. +přikývne jak ve školce a chytne byrona za ruku+ ale pěkně trapný. +uculí se+ jako společný. +vysvětlí mu to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 20:28

+tatér se jenom usměje, že mu to je jasný+ Jasný. +přikývne+ Předělávky děláme taky. Kdybyste si to rozmysleli. +chvilku na ně kouká a pak vytáhne obrázek+ Co tohle?

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Další

Zpět na Winter House