Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 22:27

Kuchyň se vším, co je potřeba k vaření a pečení, včetně mramorové desky na temperování čokolády

Obrázek

Na lednici je přilíplej magnetek
Obrázek

I v kuchyni visí nějaký akvarely

Obrázek

Obrázek

[center]S kuchyní je spojený poloviční stěnou oddělený jídelní kout, kde se obvykle jí jen když je společnost

Obrázek[/center]
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 14:52

+nechá se políbit a pak seběhne do kuchyně, vezme si zbrusu novou kuchyňskou zástěru a začne kuchtit svoje první jídlo v nový kuchyni. Pustí si k tomu hudbu, hlasitě si zpívá a hopsá do rytmu, načež si uvědomí, že se zapomněla zeptat, co Byron rád snídá, tak v tom návalu ranního nadšení usmaží pár americkejch palačinek a pokydá je jahodovým sirupem, opeče tousty, vajíčka se slaninou a rozpeče nějaký mražený croissanty.+ Say what you wanna, say what you will... +prozpěvuje si, kroutí zadkem a užívá si, jak to tam voní kafem a slaninou+

http://www.youtube.com/watch?v=HZxneQl9Qyk
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2013 18:56

+nachystá kafe a koblihy, všechno to donese na stůl a prostře, nakonec si vezme noviny a naleje si kafe a čeká na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2013 20:58

+nakonec si vezme nějaký červený šaty a cestou ze schodů si furt nervózně popotahuje sukni níž ke koleům+ No teda, ty seš úplně ideální boyfriend. +uculí se, když vidí, jak to tam krásně připravil, dá mu pusu a nandá si koblihu+ Chris na nás bude čekat v jednu v restauraci u Hotelu. +informuje ho, co přinesla ráno sova, a dosedne trošku prudčejc než obvykle, jak se jí zamotá hlava+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 úno 2013 16:54

Jé, tobě to sluší. +usměje se na ni+ V jednu ok. +přikývne a naleje jí kafe+ Jsi nějaká bledá. +koukne na ni+ Možná kdyby sis dala trochu červenýho, tak ti bude líp. Nebo špeka. +zazubí se na ni+ Ten je naprosto zázračnej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 úno 2013 17:58

Díík. +uculí se na něj spokojeně+ Udávám tón, víš. +vysvětluje důležitě+ Když budu vypadat slušně, bude se mnou jednat obchodně. Když budu vypadat normálně, bude se mnou jednat jako povýšenej ignorant. +protočí oči a osladí si kafe čtyřma kostkama+ Špatně jsem spala. Zdály se mi divný sny. +promne si oči+ Týjo, přijít na schůzku s Chrisem zhulená. +uchichtne se tý představě+ To by byl asi definitivní konec veškerýho našeho sourozenectví. +zašklebí se a chvilku o tom vážně pouvažuje+ Ále, to do jedný vyvětrá. +mávne nad tím rukou+ Tak mi to ubal, lásko. +mrkne na něj a zakousne se do koblihy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2013 11:52

+usměje se a skočí si pro trávu a papírky a začne to tam na stole motat+ To mě se dneska zdálo, že jsem měl narozeniny a dostal jsem vína. Nebo něco takovýho. Jedno z nich bylo víno z roku 2942 a to druhý bylo nějaký upíří z roku 1930. +pokýve vážně hlavou+ Ty bych chtěl někdy ochutnat. +usměje se na ni a podá jí smotanýho jointa+ Prosím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2013 17:00

+posadí se tam k němu na stůl, komíhá bosýma nohama ve vzduchu a kouká, jak mu to jde+ Téda, ty máš ale šikovný prsty. +uculí se na něj+ Upíří víno? +podiví se+ Hustý! Myslíš, že to existuje? Já znám akorát elfí a skřítčí víno. Skřítčí je dost silný, a elfí zas chutná tak... květinově. +zamyslí se+ Mno prostě na tequilu nic nemá. +zasměje se+ Já si toho moc nepamatuju, ale někdo mě v tom snu honil, a já jsem mu furt nemohla utýct. A navíc jsem zabloudila v nějakým paláci, a věděla jsem, že za nějakejma těma dveřma je něco strašně důležitýho, a že to musím najít, než mě ta věc dožene, ale těch dveří bylo hrozně moc. +oklepe se+ Děkuji, můj hrdino. +uculí se, dá mu pusu, a zapálí si brko Charmanderem+ Dobrý to máš. +usměje se na něj a párkrát si potáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2013 19:59

Jasně, že mám šikovný prsty. +vyběhne jí prstama po stehně nahoru a pak ji pohladí po břiše, vstane k ní+ Nemám páru, jestli existuje něco jako upíří víno, byl to jenom sen. +zasměje se+ Můžem se jít zeptat do toho upířího podniku. Tvůj hrdina k tvým službám. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2013 23:38

To se přece říká, že nejlepší je nabrnknout si kytaristu, protože ti mají rychlý a šikovný prsty. +uculí se a jak tak u ní stojí, obejme ho kolem pasu+ No to nevím, jestli chci vědět, co mají upíři místo vína. Mám dojem, že to bude pěkně nechutný. +zašklebí se a taky mu nabídne brko+ Téda, já se mám. Mám svýho osobního hrdinu. +zazubí se, přitáhne si ho k sobě a políbí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Winter house