Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 12:55

Skvělý, co máme dobrýho? +usmějš se a jde za ní+ Hmmmm hambáče mám rád. +přikývne a upraví si korunu, aby mu seděla+ Tak cos dělala? +zakousne se do hambáče+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 13:07

Já vím, že máš. +uculí se a taky si jeden vezme+ Nejdřív jsem šla do hotelu. Chris je pořád blbec, fakt děsnej, ale... bude tady nakonec bydlet. +povzdychne si+ Nechám mu udělat separátní vchod, vůbec se s ním nemusíme vídat. +zamračí se+ Taky nás pozval na večeři, ale tam fakt nemusíš chodit, jestli nechceš. +koukne na něj+ A rozhodla jsem se ho vzít s sebou na ples, jenom na moji pozvánku, bavit se tam s náma snad nebude. +uculí se trochu+ Pak jsem si koupila šaty, zabijácký boty... +přemýšlí, co ještě+ Jo a pana žirafku! +vytáhne z tašky velikánskýho plyšáka+ Do dětskýho pokoje.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 13:17

Já tam klidně půjdu. +pokrčí rameny+ Rád ho poznám trochu víc, když tu bude bydlet. +usměje se na ni+ Ty šaty bych chtěl vidět. +mrkne laškovně a když zmíní děstkej pokoj, tak na ni začne poněkud vejrat+ Ty seš těhotná? +vypadne z něj první věc, co ho napadne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 13:27

Ne že by bylo dvakrát o co stát. Dneska se mě třeba snažil vydírat, abych ho tu nechala bydlet. +zavrtí hlavou+ Tak počkej, já si je zkusím. +uculí se a zmuchlá mastnej obal+ Cože? +teď vyděšeně kulí oči ona na něj+ Ne proboha! +chvilku trvá, než jí to dojde+ To fakt nehrozí, zlato. +usměje se+ Myslím dětskej pokoj pro tu Chrisovu holčičku. Měla by ho tu mít aspoň formálně, až přijde sociálka prozkoumat rodinné zázemí. +zvedne se a jde se do kuchyně převlíct do těch šatů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 13:50

+mrkne na ni+ Tak my mu něco provedeme, až tu bude bydlet. +pak se usměje+ Jo, jasně, mělo mě to napadnout. +zasměje se+ Tak se ukaž! +Houkne na ni do kuchyně a zatím pustí nějakou muziku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 14:00

To si teda piš, že provedem. +zahučí temně+ No jo, no jo, už to bude! +souká se do korzetový části a polohlasně u toho kleje, ale nakonec se jí povede se do toho oblíct, obuje si ty vysoký páskový boty, na hlavu si dá papírovou korunu a vrátí se do obýváku+ tadá! +udělá si fanfáru a zatočí se do kola, aby se jí roztočila sukně+ Docela dobrý ne? +uculí se+

(já ten link nemůžu najít, ale jsou modrý a bez ramínek. :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 18:32

Tý jo! +píská na ni a tleská+ Vypadáš parádně. +pak vyskočí z gauče a dojde k ní a natáhne k ní ruku+ Smím prosit tanec, královno? +pořádá ji slavnostně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 23:03

Dík. +zazubí se spokojeně a narovná si na hlavě tu korunu+ Kdykoliv, milorde. +pokyne milostivě hlavou, vezme ho za ruku a zaujme základní waltzovou pozici s předepsaným oddálením horní poloviny těla+ A sotva na těch botách stojím, tak mě nezabij. +uculí se koutkem pusy a zachovává si důstojný výraz+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2013 23:15

+narovná se jek pravítko, odkašle si, nasadí děsně vážnej taneční výraz a začne ji tam tahat po obyváku sem a tam a výceméně v rytmu+ Jak se vám letos vyvedli úhoři, vaše vznešenosti? +zeptá se nabubřelým hlasem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 23:26

+vyprskne smíchy, ale honem si zas srovná výraz+ Bohužel musím konstatovat, že při politováníhodné tragédii všichni zdechli. +nasadí britský přízvuk+ Otřesné, zkrátka otřesné. +povzdechne si dramaticky+ Ale povězte mi, drahý milorde, jak se daří vaší rozkošné ženušce? Upřímně doufám, že lépe, než mým úhořům. +statečně kopíruje jeho kroky a snaží se moc nezamotat do vlastní sukně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house