Alexin pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Alexin pokoj pro hosty

Příspěvekod Jess » 22 srp 2014 19:29

Nutnost? Něco jako, že se aspoň jednou za čas musíš ukázat ve svý oblíbený hospodě, aby se na tebe nezapomnělo? +uculí se+ Fakt ne? +vyvalí na ni oči+ No tak ale to teda musíme jít. +rozhodne se, naprosto nesmlouvavě+ Pojď, jdeme. +vyskočí z postele a natáhne k ní ruku, aby jí pomohl na nohy+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 22 srp 2014 19:40

Já nevim, asi. +pousměje se+ No, a co děláš ty? +koukne na něj tázavě+ Teď hned? +podiví se+ Ale já se musím převlíct. +koukne na sebe a taky na něj+ Jakej je dress code? +otevře skříň, a začne vytahovat šaty jedny za druhýma+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 22 srp 2014 19:46

Já mám malý vydavatelství a knihkupectví ve Philly. Ještě s několika kamarádama sme si ho tam před pár lety otevřeli a teď vydáváme takový ty oduševnělý věci mladých autorů. +pousměje se+ Jo? A proč? +koukne na ni zmateně+ No já nevim, asi... triko a jeansy? +koukne na ni tázavě+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 22 srp 2014 19:54

Fakt? A jak poznáš, co stojí za vydání? +koukne na něj tázavě+ Dá se ta tvoje kniha koupit tady? +zajímá se, a zkouší si to na sobě před zrcadlem+ Jo? +podiví se trochu+ To je trochu neformální, ne? +svraští obočí, a vyndá svý nejobtaženější černý džíny, a nějakej top s výstřihem, a koukne na něj s pozvednutým obočím, jestli se jako otočí nebo co+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 22 srp 2014 20:00

Já bych to nazval asi instinkt. Ale často je to sázka do loterie. Když se to líbí nám, tak je dost velká ravděpodobnost, že se to bude líbit i ostatním cvokům. +usměje se na ni+ Tak to fakt netuším, možný to je,ale spíš v nějakým zapadlým knihkupectví, než v nějakým řetězci, co má jenom komerční věci. +pohodí vlasama+ Ano, kino je zatraceně neformální. +usměje se+ Tohle si můžeš vzít. +přikývne a trochu se culí, páč jí to sluší+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 22 srp 2014 20:21

A berete objednávky poštou? +vezme si nějakou lehkou bundu, a pročísne si vlasy, vezme si jedny ze svejch vražednejch botek a vyjde s ním ven+ Ty seš ale příšernej pozér. +uculí se trochu, ale myslí to hezky+ Aha. +přikyvuje+ Já myslela, že je to jako... schůzka. Rande. +pousměje se, a je trošiličku zklamaná+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 22 srp 2014 20:24

Jednu ti pošlu, když mi dáš adresu. Klidně zadarmo a podepsanou. +mrkne na ni+ Nechceš si vzít třeba tenisky? +koukne na ni tázavě, ale pak pokrčí rameny, že jemu je to asi jedno+ To je. +přikývne a uculí se a chytne ji za ruku+ Ale i na schůzce můžeš mít jeany a kecky. +zazubí se na ni vesele+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 22 srp 2014 20:33

To je docela průhlednej trik. +koukne na něj pobaveně, ale náladu má docela dobrou, i když je na něj občas trochu pichlavá+ Já na tom chodit umím. +ujistí ho, a fakt to vypadá, že nemá problém+ Ale proč? +pokrčí rameny+ Když jdu na schůzku, tak chci přece vypadat co nejlíp. Abych se mu líbila. +pousměje se+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 22 srp 2014 20:59

Jo? A funguje to? +zeptá se a trochu se uculí, i když teda žádný triky v úmyslu neměl, tak se tomu nebrání+ A já ti věřím. +přikývne a podá jí ruku+ Půjdeme? Otázky důležitosti oblečení na rande můžeme prodiskutovat cestou. +uculí se, jak už to on umí+ Nebo se mám převlíct, aby ses za mě nestyděla? +navrhne, ale myslí to teda jako vtip, než cokoliv jinýho+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 22 srp 2014 21:25

Možná trochu. +uculí se, a když to navrhne, pousměje se+ tak já počkám. +souhlasí, a posadí se do křesla, kouká na něj a hodí si nohu přes nohu+ A kam ty chodíš na rande? +zajímá se+ Já nevim, to je vždycky stejný. +pokrčí rameny+ Vezme mě do nějaký pěkný restaurace, a pak se jde někam na koktejl. +kouká na něj u toho+
Alexandra
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house