Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 18:39

+vydá ze sebe něco mezi vzlykem a uchechtnutím+ Zkus mi v tom zabránit. +pousměje se na něj skrz slzy, a nedokáže pochopit, jak je možný, že ji ještě pořád chce+ Já bez tebe taky ne. +zavrtí hlavou+ Moc jsem to nezvládla. +máchne rukou tam k tý spouští, ale oči nespouští z jeho obličeje, a nemůže se ho přestat dotýkat+ Když já jsem nevěděla co mám dělat. děsně jsem se o tebe bála. +popotáhne a tak kajícně na něj kouká+ A zničila jsem nám ložnici. +uculí se+ Miluju tě. +řekne mu to znova, a vypadá odhodlaná opakovat mu to, dokud tomu zase nezačne věřit+ Líbej mě. +poprosí ho, protože prostě musí vyzkoušet, jestli to je pořád stejnej pocit, a přitiskne se k jeho rtům+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 18:47

Tys malovala? +pousměje se+ To je vážně příšerná barva, vybereme nějakou lepší. +s úsměvem jí prohrábne kudrny vlasů+ Příště se mě zeptej, ano? +hladí ji po bocích a přes pas+ To nevadí, je tu spousta jinejch ložnic, ne? +trochu se pousměje a palcem jí přejede po spodním rtu, fascinovaně to sleduje, než se k ní nakloní a hluboce, vroucně a láskyplně ji políbí a plánuje to dělat až do konce světa. Nebo aspoň, než jim dojde dech. Hraje si s jejími rty i s jazykem. Dlaněmi hladí její tělo, až mu to nestačí a musí vklouznout prsty pod tričko na kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 18:58

Já jsem dělala spoustu věcí, abych na tebe zapomněla, a všechny těžce selhaly. +pousměje se, a poněkud provinile si vzpomene, že v kuchyni je pravděpodobně pořád asi tak 350 makronek na prach+ Já jsem hrozný pako, víš? +usměje se+ Tak se s tím budeš muset smířit.+prohrábne mu vlasy, a když už ho líbá, nemůže se odtrhnout od jeho rtů, spokojeně zjistí, že je to pořádně stejně báječný jako vždycky, a má pocit, že se z těch všech pocitů asi roztrhne vejpůl, dlaněmi mu klouže všude po těle a cítí, že to není dost, a že ho potřebuje mít co nejblíž+ Potřebuju tě. +zašeptá mu do rtů a stáhne z něj tričko jak nejrychlejc dovede+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 20:01

Na to nejde zapomenout kočko. +usměje se ji do rtů a pomůže ji stáhnout mu tričko. Pak ho stáhne i ji a jako první se k ni Přitiskne kůži na kůži a znovu ji hluboce políbí. Rty sjede po hraně čelisti na krk a pak ještě níž až ji jazykem polaska na jejím místě pod klíční kostí. Dlanemi zatím hladí její prsta a sem tam je pritiskne k sobě a jazykem přejede ryhu mezi nimi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 21:01

Já myslím, že se oba shodnem, že tenhle...ah... experiment byl poměrně nevydařenej... eghm... a už ho nebudem znova opakovat... bože. +vydechne, tiskne si jeho hlavu na hruď a tep se jí zrychluje úplně raketově+ Chyběls mi... fakt děsně moc. +usměje se na něj a nemůže se nabažit jeho holý kůži, hladí ho všude kam dosáhne a hned mu vyleze na klín+ A neříkám to jenom proto, že máš hlavu mezi mýma prsama a já už čtyři dny a patnáct hodin neměla orgasmus. +zazubí se a zalapá po dechu, když ucítí jeho rty na holý kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2013 21:52

Pst. +usměje se na ni+ Tak na to nebudem myslet. Nestalo se to. +usměje se a oplaci ji polibky+ Já mám rád hlavu mezi tvejma prsama. +zazubi se na ni a hned je celý oliba a speciálně si pohraje s bradavkama+ Já to napravim. +zašeptá ji do kůže a rychle ji rozepne a stáhne kalhoty i se spodarama a pohladi ji v klíně. Prsty polaska klitoris a pak jen špičkamipohladi vstup do jejího těla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 23:53

+ještě chce něco namítnout ale jeho rty jí umlčej poměrně efektivně, dlouze ho líbá a je znova úplně fascinovaná jeho rty, ohlazuje mu kůži všude kam dosáhne, a když se ní zas narovná, sklouzne mu rty na krk a jazykem pohladí jeho místečko, a užívá si, že z něj dostane přesně tu stejnou reakci jako vždycky, trochu se z něj zvedne, aby jí mohl svlíknout, a uteče jí dlouhý tichý sten, když ucítí v klíně jeho prsty+ Ano... +vydechne a pohne proti němu boky, chviličku si to jen užívá, a pak znova najde jeho rty v dlouhým polibku, jak jí dělá problémy přestat ho aspoň na chviličku líbat, a rukama klouže po jeho hrudi, přes bradavky, který polaská palci, až do klína, nejdřív ho pohladí přes kalhoty, a pak se pustí do rozepínání poklopce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 kvě 2013 14:20

+oplácí jí polibky a jemně ji laská v klíně i když mu dělá trochu potíže se na ni nevrhnout hned a zprudka+ Je to tak strašně dlouho... +zašeptá poněkud frustrovaně a rychle si sundá kalhoty, jeho mužství už trčí připravené od těla, tvrdé a horké, na chvíli ji k sobě přitiskne a rty přejede po krku a pod klíční kostí, než do ní na jeden dlouhý příraz vstoupí, úlevně vydechne a slastně přivře oči. Chvíli ji jen tak drží v náručí, hluboko v ní a absolutně spokojený+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 kvě 2013 18:01

+pohybuje proti němu boky, a za chvilku už je tak vzrušená, že má pocit, že se udělá snad jen z toho, jak ji hladí+ Jo... moc dlouho. +vydechne, pomůže mu honem svlíknout kalhoty, a než do ní vklouzne, ještě ho špičkama prstů párkrát polaská, nadzvedne se a pomalu na něj nasedne+ Lásko. +zasténá dlouze, přitiskne se k němu, sevře ho v náručí i v sobě, zaboří se mu nosem do kůže na krku, a prostě tak chvilku jen je a připadá si zase konečně spokojená, a teprve pak na něm začne pomalu kroužit boky, chvilku se snaží, aby to bylo dlouhý a krásný a romantický, ale její vzrušení pořád stoupá, a z něj cítí stejnou frustrující potřebu, tak si ho přitáhne k sobě a dychtivě ho políbí+ Kašli na to... udělej to. Udělej... mě. +vydechne mu do rtů, chytne se ho za ramena a začne se na něj prudce narážet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 14:06

+pomalu, celé tělo napjaté do ní přiráží a i tak má pocit, že vybuchne, za pár chvil, se - stejně jako ona - na to vykašle a začne prudce přiážet+ Ano... +vydechne+ Ano... udělám. +na chvíli spoustá její rty v prudkém polibku, než vzrušení začne být nesnesitelné, má pocit, že se musí každou chvíli udělat, ale drží se zuby nehty, aby jako první viděl její orgasmus+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house