Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 22:43

No jo, no jo. Dyť nemluvím nahlas. +zasměje se potichu+ No tak o tom jaký to je bejt nezadanej, já už nemůžu mluvit. +uculí se na něj+ No jo, navštívit naše, ale to klidně počká. +koukne na něj, jakože fakt+ Prosim tě. +ušklíbne se vesele+ Ta se o sebe umí postarat sama a kdyby nechtěla, tak se vůbec nebojím, že by se eklovala mu jednu švihnout. +zasměje se+
+uculí se na ni a taky si zapálí+ Takže ty tu jinak nebydlíš, jo? +koukne na ji+ Kde bydlíš? +ptá se jí a pořád na ni tak kouká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 22:52

No hlavně mi nevykládej svý zážitky, děkuju pěkně. +zasměje se+ Aha, no jo. +přkývne, když mu dojde, že on má taky rodiče+ Doufám, že budou na Vics hodný. +koukne na něj po očku, ať se o to kouká postarat+ Hm. +zafrfňá+ Ale furt je děsně mladá na takový věci. +koukne za nima do toho křoví+
Ne, co bych tady dělala. +pokrčí rameny+ Není tu ani pořádná hospoda, všude se musí autem. +zatváří se, a opře se tam o nějakej strom+ Teď v Paříži. +koukne na něj+ Mám tam byt. Teda brácha má, a já v něm bydlím. +kouká po něm skrz ten kouř, tak vyzývavě jak ona to umí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 22:57

Neboj, neboj, to fakt nebudu. +zasměje se taky+ Neboj, o to já už se postarám.+přikývne, že na to teda může vzít jed+ Jo, mladá? +koukne na něj udiveně+ A ty jsi začal kdy, když ti bylo čtyřicet? +kouká na něj a koutky mu cukají+
Hm, v Paříži jsem ještě nebyl. Jaký to tam je? Fakt takový, jak se povídá? +zastaví se tam, kde ona a sedne si na zem a napije se vodky+ Je tu klid. Možná se jim tu líbí proto. +kouká na oceán+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 23:09

Jo, nepotřebuju vědět všechno. +zasměje se+ Dobře. Tak já ti teda věřím. +koukne na něj a uculuje se, ale myslí to vážně+ No to je něco úplně jinýho, ona je moje malá ségra. +zazubí se+ pokud jde o mě, hrajete s Vicky každej večer domino. +uculí se na něj+
Já nevím, co se povídá? +koukne na něj+ rozhodně to tam žije víc než tady. Mám tam kamarády. +pokrčí rameny+ Kde máš kamarády ty? +koukne na něj, a posadí se k němu+ Nevypadáš jak ten typ na klid. +pozvedne obočí+ Já mám teda radši město.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 23:14

Jo? No on je můj malej brácha. +zamyslí se tak nad tím+ Co když ho zneužije. +vyděsí se naoko a trochu se uculí+ Tak to tě musím zklamat Chrisi. +položí mu ruku na rameno+ My nehrajeme domino. +zavrtí hlavou+ My totiž hrajeme člověče nezlob se. +zazubí se na něj vesele, aby si z toho nic nedělal+
No že se tam sjíždí umělci z celýho světa a pořád tam chlastají a čekají na můzu. +usměje se na ni a podá jí flašku+ Jo, jak kdy, někdy jsem děsně rád zalezlej doma a někdy zase jdu rád chlastat ven a divočit. +pousměje se+ Ve Philly. Tam jsou moji kámoši. +prozradí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 23:21

Tvůj malej brácha vypadá jako pěknej grázlík. +uculí se na něj vesele+ Já to nechci vědět! +rozesměje se, a pak k nim přijde Vicky se zbytkem jídla, a sedne si k Byronovi na klín+ Kde je Jess? +rozhlídne se+ udělala jsem mu velkej hambáč, aby se mu u nás líbilo. +koukne na ně+ A co vy si tu špitáte? +uculí se na ně+
No, tak to pravda je. +pousměje se+ V noci jsou čtvrti kolem Montmartru plný takovejch pochybnejch rozervanejch individuí. +uculí se a taky si přihne+ Ty jseš ztracenej umělec? +koukne na něj tázavě, a pomalu se stmívá+ Tam jsem zas nikdy nebyla já. +přikývne+ Jaký to tam je?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 23:29

Ale nééé. +zazubí se na něj+ On je dobrej, to bych už věděl, kdyby byl fakt grázl, mám svý onformátory. +mrkne na něj a opře se+ No, tak ten budu muset síst já, protože Jess šel s Alex někam na pláž. +řekne a už se chápe po hambáči+ No, já zrovna popisuju Chrisovi, co děláme po nocích. +uculí se na ni+
Jo? Tak to bych chtěl někdy vidět. +usměje se+ Já, Ale sim tě. +zavrtí hlavou a zahrabe špačka do písku+ Napsal jsem knížku. +přizná+ o, jako Paříž to není. +zasměje se+ Ale jinak se tam taky dá sehnat dobrá kalba. +připustí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 23:42

Tak jo. +zvedne teda Chris ruce, jako že to vzdává, a naloží si ještě kus masa+ Jo tak proto se tváří tak děsně traumatiovaně? +zazubí se Vicky+ Jak na pláž? Jako na pláž na pláž? No to je teda dobrý. ++zasměje se, a obejme ho kolem ramen+
No, tak když budeš někdy v Paříži, můžeš mi zavolat. +pokrčí rameny, jako že se teda obětuje+ když budu mít zrovna čas a volno, můžu třeba bejt tvoje můza. +koukne na něj, a vezme si flašku+ Fakt? A o čem? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 23:47

Určitě proto. +přikývne Byron a polkne+ Protože nám závidí, že tě dycky v tom člověče nezlob se rozdrtím. +zasměje se trochu+ No jo, na pláž. +přikývne+ Nebo to aspoň říkal. +a zakousne se zase do hambáče+
Jo? +uculí se na ni+ Až takový výsady jsem dosáhnul, jo? +koukne na ni trochu potěšeně+ A ty víš, co dělají můzy? Co to všechno obnáší? +zatváří se trochu jako vrahoun, že je to něco nebezpečnýho+ Jmenuje se to Poddruh. A je to o trapným lidským žvotě. +řekne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:00

Ty jseš děsnej kecal. +zasměje se, a dá mu pusu pod ucho+ No jo. A co když se daj dohromady? To si snad chudák Jess ani nezaslouží. +zazubí se, a Chris ji šťouchne nohou, ať se o sestře vyjadřuje pěkně+ Ty prej jedeš za tchánovcema. +posmívá se jí trochu pobaveně+
No, to se teprv uvidí, jestli si to zasloužíš. +koukne na něj spatra, ale trochu se uculuje+ To nevím, co? +zvedne zaujatě obočí+ No, já myslím, že bys mi nic hroznýho neudělal. +pousměje se, a kouká na něj tak jinak, a trochu míň namachrovaně+ Aha. +přikývne+ Myslíš, že je život trapnej? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house