Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 12 zář 2013 23:02

Já jsem radši odešel než bych řekl ještě víc věci kterejch bych pak litoval. +usměje se na ni+ Tak dobře pojď. +ptikyvne a vyhrabe se na nohy+ Já jsem spal v lese a úplně sám! Sdělí ji s jistou známkou hrdostí v hlase+ A nebál jsem se. +dodá ještě jako by to byla velká věc a shodí že sebe všechno oblečení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2013 23:25

Ale jo, já to beru. Že je potřeba si vyvětrat hlavu, a nehodlám tě kontrolovat. Ale nechal jsi mě celou noc úplně beze slova, moh jsi aspoň napsat, že jsi živej. +pokrčí rameny+ V lese? +vykulí oči a taky se svlíkne+ Tys nebyl u Beccy? +zvedne obočí překvapeně+ No teda, to já bych se sama bála. Hejkalů a bludiček. +zakoulí očima a vleze si pod peřinu+ Můžem jít někdy spát do lesa spolu. Abych se sama nebála. +uculí se na něj+Znásilním tě na mechu. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2013 16:47

A co by se mi asi tak mělo stát? +koukne na ni+ Já jsem vždycky živej, Vici. +pousměje se a přitulí se v posteli k ní, když přes ně přehodí deku+ Byl jsem u Beccy, asi dvě hodiny. Pak jsem odešel dělat poustevníka do lesa. +zazubí se na ni+ Nic pro mě. Potřebuju život a ruch. +nakloní se k ní a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2013 20:13

Co? Ale prosím tě, někdy se o tebe taky bojím jako normální manželka, víš? +protočí oči, ale uculuje se+ Všechno není jenom o upírech a šílenejch gangech, někdy se taky bojím, že se ožereš jako prase, někam spadneš a rozbiješ si hlavu. +zazubí se a plácne ho po rameni, a taky se k němu přitulí a zastrčí mu šlapky mezi lýtka, aby si je ohřála+ Chyběl ti česnekovej chleba a maso, jo? +zasměje se+ Tak... co budem dělat? +zeptá se potom opatrně+ Můžu jet, nebo ne? A neříkej, co si myslíš, že chci, řekni mi co chceš ty, a tak to uděláme. +obejme ho pod peřinou kolem pasu+ Ale potřebuju, abys řek tak nebo tak, protože oni tam pojedou, a já se na to musím připravit, a nebo musím připravit je, říct jim, co mají dělat. +krouží mu zlehka prsty po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2013 15:26

Opilcům se nikdy nic nestane, to neznáš? +zazubí se na ni+ Protože jsou jako z gumy. Pokaždý, když se mi něco stalo, tak jsem byl střízlivej, fakt jako. +pokyvuje hlavou, že je to všechno pravda pravdoucí. Chvilku na ni kouká a kouše se do rtu+ Jeď, kočko. Vodvařenej z toho nebudu, ale co naplat. Už jsi to slíbila. Jenom, prosím, nikoho nezabíjej. +položí ji dlaně na tváře a políbí ji+ Miluju tě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2013 16:15

Já vím, já se to nějak naučím ty svý obavy držet pod kontrolou. +uculí se+ Oba na sebe prostě budem opatrný, a bude to dobrý. +pousměje se, a pak ho poslouchá, a až když jí uteče dlouhej výdech, uvědomí si, že ho celou dobu zadržovala+ Děkuju. +zašeptá mu do kůže+ Miluju tě. +opře si čelo o jeho a taky ho políbí, jemně a vděčně+ Já si toho vážím, fakt. +usměje se+ A jestli chceš jet taky, tak to nějak zařídíme. Něco vymyslím. Nechci tě z ničeho vynechávat. +pohladí ho po rukou+ Jo... to ti asi můžu slíbit. +uculí se+ Ale... když po mně někdo půjde, budu se bránit. +koukne na něj vážně+ Už to... už to snad bude naposledy. A potom, když budeš chtít, tak s tebou odjedu pryč od tohohle všeho, od magie a od problémů, a od honění upírů. Já si nedělám srandu, Byrone, fakt ti to nabízím. +pousměje se+ Volnej lístek pryč od všeho, co nesnášíš, jenom my dva. +pohladí ho po boku+ Magie... zanemná to pro mě hodně, ale dovedla bych se toho vzdát. Ty jseš na prvním místě. +usměje se a vtiskne mu pusu do ramene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 zář 2013 16:22

No... mohli by sme na chvilku vypadnout. +přizná nakonec+ Nechci aby ses vzdávala magie. Té ne. Je to tvoje součást. Jenom... vždyť víš. Těch fakt nebezpečnejch věcí. Já chci vzrušení, ale takový ty koniny u kterejch jde nakonec o hovno. +usměje se na ni+ Blbnout ve městě, krást v obchoďáku a tak. Vypadnem od tvýho bráchy a ségry a toho blázince tady. +zašeptá jí spiklenecky do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2013 17:03

Já to přece nedělám pro zábavu. +pokrčí rameny+ Dělám to jen když je to nezbytně nutný. Když nás někdo ohrožuje. +povzdychne si+ Dám na sebe pozor, slibuju. A brácha na mě dá pozor. +usměje se a chytne ho za ruku+ Vypadnem kam budeš chtít. Třeba do toho Portugalska. +uculí se+ A když nebudeš chtít, nemusíme se vracet, já vím, že to tady nemáš rád. Můžem si koupit byt v Londýně, nebo palmovou chatrč na Havaji, nebo třeba můžem spát pod mostem, to je jedno. +zazubí se+ Hele, víš co? +koukne na něj nahoru+ Podzim. Já miluju podzim. +uculí se+ A ještě nikdy jsme spolu nebyli na podzim. Budem dělat všechny moje a tvoje oblíbený podzimní věci jo? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 zář 2013 16:23

Tak jo, vypadnem odtud. +usměje se na ni+ Tak projedeme Evropu a rozhodneme se, kde si pronajmeme byt. Nebo ten most. +zasměje se, obejme si a pořádně ji políbí+ Už se těším, až budeme na cestě, kočko. +s úsměvem ji hladí po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 zář 2013 16:33

Bude to bezva. +přikývne a taky se těší+ Navrhuju pořídit si byt někde nad pizzerkou. +zazubí se+ Víš abysme mohli akorát seběhnout dolů a objednat si- +najednou se zasekne a vyvalí oči, protože si konečně uvědomí, co znamená ten divně protivnej pocit, že na něco zapomněla+ Musím na záchod. +vypadne z ní akorát, vyjede z postele jak namydlenej blesk a zapadne do koupelny, zavře za sebou dveře a začne horečnatě prohledávat šuplíky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house