Pracovna

Moderátor: Victoria

Re: Pracovna

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 13:19

Já mu klidně přidám. +zazubí se na ni a otočí si ji v náručí k sobě, a dlaněmi jí strašně nenápadně sjede na zadek a přitiskne ji k sobě a skloní se k ní, aby ji políbil+ Hezký? Hm... no tak to se budu muset snažit víc, aby to bylo úchvatný a nepřekonatelný. I když budu muset pokaždý pak překonávat sám sebe.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 18:10

Myslím, že by si to teda zasloužil, už takhle tu s náma zahazuje mládí a nic moc z toho nemá. +uculí se+ myslíš, že má rodinu? +zamyslí se nad tím, ale pak jí to jeho rty vyženou z hlavy+ Ale prosím tě. +zasměje se+ Je to pokaždý jinak hezký a úchvatný, a pokaždý lepší a lepší, ne? dyť víš, že jsem z tebe úplně hotová. +uculí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 20:18

Jeefes a rodinu? +řekne pochybovačně+ No to si nemyslím leda nějakou hodně utajenou. +pokrčil rameny+ Vždyť já vím že jo.+uculi se na ni a ještě ji dá pusu+ Tak jaký jsou plány na dnešek? Budeme píct podzimní věci? A vařit dynovou polívku a píct dyni a smažit a dusit? +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 20:51

No na ženu a děti ho taky moc netipuju. +uculí se+ Představuju si, že má sestru, co dělá někde guvernantku, a píšou si dopisy. +zazubí se+ To se dělá když je víc podzim. +vysvětlí mu to důležitě+ Pozná se to podle toho, že je taková zima, že si musíš oblíct svetr a návleky na nohy, uvařit horkou čokoládu a začít zapalovat v krbu. +uculuje se+ Dělala bych něco línýho. +protáhne si záda+ Dlouho jsem se jen tak neválela a nečetla si. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 20:54

Oh no tak dobře tak se budeme válet ale jestli dovolis tak já bych radši místo knížek hrál nějaký počítačový hry. Mužů že jo. +zeptá se ji pro jistotu+ A co budeš číst? Já si zahraju GTAcko. +pokýval vážně hlavou+ Ale jestli moc chceš tak si vezmu nějaký casaky a budu si číst s tebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 21:02

Jasně že můžeš, přece ti to nebudu zakazovat. +uculí se+ Mám rozečtenou Donnu Tartt, je to něco mezi detektivkou a thrillerem, jsem zvědavá, jak to dopadne. Klidně hraj, mně to nevadí. Když mě necháš bejt u toho s tebou. +uculí se a dá mu pusu na nos+ Víš co? Přemejšlela jsem, že by tohle byl celkem dobrej dětskej pokoj. +rozhlídne se po pokoji+ Jednou, tím nechci říct, že chci mít teď hned děti a musíme to tu začít zařizovat. +dodá honem, aby nepanikařil+ Ale je to hezkej světlej pokoj, blízko u ložnice, a na nic se nepoužívá. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 21:09

Tak jo budem spolu a ty mi budeš říkat jak to probíhá. Ale nediv se když ti nebudu odpovídat když budu zabranej do hry. Jeefesi dones nám oběd do herny. +oznámí mu a jdou s Vici si tam zařídit hnízdo+ Bože Vici! +koukne na ni naoko zamracene+ Já už jsem tuhle jeden infarkt měl nemusíš se snažit o další. +trochu do ni stouchne bokem+
Kečup?
Byron
Člověk

Předchozí

Zpět na Winter house