Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 22:59

+jemně mne její klitoris špičkou prstu a tělem se mu rozlévá příjemné vzrušení, chvilku si užívá jejích doteků, ale nakonec už to nevydrží, stáhne ze sebe kalhoty od pyžama, z ní kalhotky a vklouzne mezi její nohy, žaludem pohladí její štěrbinku, než do ní pomalu a něžně vnikde a začne se v ní pohybovat, drží se nad ní na rukou a rty neustále hladí ty její+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 23:11

+tiše mu sténá pod rukama a vzrušení se jí šíří žilami, pomalu, ale zato pěkně silně+ Potřebuju tě. +zašeptá mu do rtů a když je oba svlíkne, roztáhne pro něj nohy a s úsměvem vzrušeně pozoruje jeho obličej, zasténá, když do ní vstoupí, pomalu se pohybuje proti němu, nosem se otírá o ten jeho a nepřestává jemně olíbávat jeho rty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2013 23:32

Tebe. +zašeptá, ale slyšitelný je jenom konec, plynule a rytmicky si ji bere, hladí ji dlaněmi po bocích, vychutnává si celé její tělo a rty sklouzne po křivce brady a hrdla do žlábku mezi klíčními kostmi, který pohladí špičkou nosu, načeř ji rty polaská na klíční kosti, jeho vzdechy se zrychlují stejně jako rytmus přírazů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2013 23:56

+přiráží proti němu a stehny mu sevře boky, pevně ho obejme a přitiskne si ho kůží na kůži, aby se dotýkali co největší plochou těla, vyklene se tělem proti němu a sténá mu do vlasů, každý jeho příraz zvyšuje její vzrušení, dokud nemá pocit jako by celá její kůže hořela a není úplně mimo sebe, cítí, jak se jí v podbříšku koncentruje slast až vybuchne v orgasmu, který ji zvedne z postele, natiskne se na něj jakoby se chtěla vsáknout do jeho kůže, hlasitě zasténá, sevře ho v sobě a zaboří mu obličej mezi krk a rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2013 00:03

+chytne ji jednou rukou pod zády, když je vyklenutá a jazykem okmytne bradavku, on už nemá daleko k orgasmu a když ucítí ten její, tak ho to jen strhne sebou a on se s přidušeným výkřikem v jejích vlasech, udělá, spokojeně přiráží ještě dokud do ní nedostane poslední kapku, než se vyčerpaně, ale naprosto ukojeně zhroutí na postel, ale přitáhne si ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 00:19

+se zavřenýma očima padne do polštářů a nechává v sobě pomalu doznít zbytky vyvrcholení, tiše oddychuje a pak se mu spokojeně schoulí k boku, přikryje je oba peřinou a tváří se mu přitiskne do hrudi+ Hmm... dobrý ráno. +zamumlá mu do kůže s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2013 00:23

+jednou rukou ji obejme a drobnými polibky jí pokrývá rameno+ Dobrý ráno, lásko. +zašeptá a usměje se na ni+ To bylo moc hezký probuzení. +pousměje se a hladí ji po jemné kůži+ Jak se máš, jahodo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 00:40

Ještě je brzo, jdi ještě spát, jestli chceš. +políbí ho na klíční kost+ No jo, když se probudíš takhle, tak už to pak celej den jde jenom z kopce. +zazubí se a špičkama prstů mu kreslí po břiše+ No, nejdřív mi bylo smutno, ale pak ses vzbudil ty a už mi smutno nebylo. +shrne to a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2013 00:54

Nechci, už jsem vzbuzenej. +zaculí se na ni a trochu zamžourá+ A postarám se o to, aby nic nešlo z kopce. Cigaretu? +podá jí jednnu a sobě taky jednu zapálí+ Jé, to jsem rád, že jsem tě vyvedl z tvýho smutnýho hradu, šíleně smutná princezno. +usměje se na ni a pohladí ji po nose+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2013 01:05

Obávám se, že to asi nezachráníš, dneska musím k tomu soudu. +povzdychne si a vezme si od něj cigáro+ Děkuju. +usměje se a líbne ho na rty+ Jo, vyvedl. To je teda eufemismus roku. +uculí se pobaveně+ No jestli jsem šíleně smutná princezna, tak to mě musíš nejdřív rozesmát. +nasadí smrtelně vážnou tvář+ Cha cha, che che, cho cho. +koukne na něj a tváří se děsně smutně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house