Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 03:00

+trošku překvapeně koukne po Christianovi, když se vrhne před její sestru a ptá se na Senderse. nečekala by, že někdo bude mít tolik odvahy stavět se očividně rozzuřené Neferet do cesty. ovšem je to něco co jí zvláštním příjemným způsobem zahřálo u srdce a z části rozehnalo těžký balvan v žaludku, jelikož má dojem, že přeci sestra musí vidět jak moc mu na ní záleží a to je přeci to podstatné, ale když sleduje sestřinu reakci těžce zapoliká a trochu se nahne dopředu jako by mezi ty dva chtěla brzo skočit+ Máte nové stopy? +snaží se udržet Neferet mimo téma, které musí nenávratně přijít a které dorazí vzápětí. trošku sebou trhne, když jí Chris vezme za ruku, protože si není jistá jestli je to nejlepší nápad, možná by udělala líp, kdyby nestála tak blízko aby sestru nedráždili, ale nemůže si pomoc a nehne se ani o krok. místo toho stiskne Chrisovi ruku a přišoupne se k němu o kousek blíž, aby ukázala že za ním stojí+ Neferet. +vydechne nešťastně, když se sestra tak rozohní a pustí se do ní+ Tak to přeci není. Nech... nech si to přeci vysvětlit. +pokouší se jí uklidnit, což je naprosto prd platný+ Vždyť o tom vůbec nic nevíš. Miluju ho, Nef... a Chris... miluje mě. To si vždycky přeci chtěla, abych našla někoho s kým budu šťastná. +pokouší se apelovat na její postoj vůči vztahům, což zřejmě sestru moc neuklidňuje, spíše naopak+

(a já pro dnešek půjdu... vstávam v sedm do práce :D ale přes oběd budu mít dost času odpovědět a možná i dřív :D tak dobrou noc a hezký sny :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 04:12

To je v pořádku. +usměje se na Jasmine, a ruku radši stáhne, aby mu ji ještě Neferet neukousla+ Já ji miluji a ona miluje mě, jsme spolu, a tak to bude, dokud to ona a já budeme chtít, a vy to nezměníte. +prohlásí rovnou+ Ale vašemu postoji rozumím. Jaké to je, být ve... složité rodinné situaci a mít zodpovědnost za mladší sourozence. +přikývne a pokračuje směrem k Neferet, přitom dojde ke gauči a usadí se, jako by se nechumelilo+ Máte zcela pochopitelné obavy, právo klást otázky a dostat odpovědi, a to já respektuji. Takže navrhuji, abychom se posadili jako dva dospělí lidé, a já vám řeknu všechno, co o mě budete chtít vědět. +podívá se na Nef vyčkávavě, a konejšivě přitom hladí Jasmine palcem po ruce+ Jsem zletilý a zdravý člověk, úspěšně podnikám v oboru práva a mám dost peněz abych sebe i Jasmine do budoucna zabezpečil, troufám si říct, že nad poměry. Bydlení, jak můžete vidět, není nejhorší. Od našeho prvního setkání Jasmine věděla o mojí rodinné a osobní situaci, o tom, že mám dítě, i o všem ostatním, nikdy jsem jí nelhal a nemystifikoval ji, ani ji do ničeho nenutil, po fyzické ani emocionální stránce. Kdykoliv se může sebrat a odejít a dobře to ví. +shrne tak to nejzákladnější na co by se asi byl ptal on :D, neustále jí důsledně vyká, aby měla pocit kontroly nad situací, a vůbec se chová pozoruhodně klidně a slušně+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 04:14

+byla by si přinesla popcorn, kdyby jí to nebylo blbý, a akorát ji mrzí, že to nevidí Byron, protože to je scéna, která přímo křičí, že karma je svině, takže se pohodlně opře a užívá si to :D, a když Chris začne o tom, jak se milujou a jedině na tom záleží, odkašle si způsobem, kterej velice připomíná slovo "pokrytec", ovšem nic neříká, a úplně podezíravě čumí, jak se chová asertivně a zodpovědně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 11:05

+pomalu stočí pohled od Christiana k Jasmine a smutně zavrtí hlavou+ Bohužel, jako by se po něm slehla zem. +vrtí nesouhlasně hlavou+ Proto jsem přišla. Chtěla jsem, aby ses k nám na lovu přidala a jak koukám, tak jsem přišla akorát v tu správnou chvíli. +potřese podmračeně hlavou+ Vysvětlit? +pozvdne obočí+ Co si mam nechat vysvětlit? To, že za tebe ostatní riskují život a ty se tu zaplétáš s naprosto cizím chlapem? +zavrčí rozezleně, než stočí pohled k Chrisitanovi+ Takže mám věřit tomu, že ste k sobě vplanuli nevídanou láskou až za hrob? +zní to poněkud ironicky, ale kdo by se jí divil po všech těch jejích zkušenotech+ Ne, myslím, že nemáte ani tušení. +zamračí se na něj a sleduje obezřetně jeho postup+ Fajn, tak prosím, vysvětlujte. +posadí se naproti nim a pozoruje s přimhouřenýma očima a vypadá to, že přemýšlí jestli by zvládla muže před sebou vykastrovat jednou ze svých dýk, než by některá z žen zvládla něco udělat+ Zabezpečil? Takže můžu do měsíce očekávat oznámení zasnoubení a brzké svatby? +zvedne na oko zaujatě obočí, spíš muže před sebou testuje, než aby to myslela vážně a opravdu po nich chtěla aby se vzali. nemluvě o tom, že se jí ta představa nezamlouvá. nikdy nechtěla dát Jasmine někomu kdo by byl pro ni samotnou cizí+ Takže tomu, co tu říkáte mám jako věřit? Musel ste si být vědom toho, jak moc nevinná moje sestra je a přesto ste si nenechal ujít první příležitost vzít si jí do postele. +spíše zavrčí než co jiného+ Co o nás všechno víte? +zajímá se, když si vyslechne jeho dlouhý proslov, aby zjistila, jak hluboce jsou spolu svázani informacemi a nejspíš i proto, aby zjistila jak těžké bude od něj svojí sestru skutečně odvést+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 11:05

+těká pohledem ze sestry na Christiana a v hlavě jí to šrotuje jako nikdy předtím+ Cože? +vykulí oči n Neferet+ Ty chceš, abych se k vám přidala? +nemůže poněkud uvěřit vlastním uším+ Ale to... to... to nejde. +zakroutí nakonec rázně hlavou+ Nemůžu odsud odejít a ani nechci. Slíbila jsem, že nebudu riskovat. +hlesne, když vidí jak po ní sestra střelila nesouhlasným pohledem a pak jen konsternovaně sleduje, jak se Christian zhostil situace. sedne si vedle něj na gauč a pevně téměř křečovitě se ho drží za ruku a poslouchá jeho proslov zatímco sleduje sestřinu reakci+ Nedělej to. Tohle si nezaslouží, Nef. Nikdy mi neublížil ani mě k ničemu nenutil. +nakloní se nahléhavě dopředu, když vidí jak se sestra tváří a zřejmě jdou její myšlenky stejným směrem a to k dýce na její paži a jen sebou překvapeně trhne, když je řeč o svatbě a vykuleně koukne na Chrise a zpět na sestru jako jestli dobře slyšela+ Svatba? Proč hned musíš myslet na svatbu? Ty ses taky nevdala. +zamračí se na ní, protože se jí nelíbí kam její myšlenky zřejmě směřují+ Neferet! +vyjekne rozčileně, když Chrise nařkne, že jí úmyslně svedl a kdo ví co ještě+ Tohle ale už přeháníš. Nikdy jsem ti nemluvila do tvých vztahů, tak proč ty mluvíš do mých? Christian mluví pravdu. Nikdy mě k ničemu nenutil ani mi neublížil. Miluju a jsem s ním šťastná a to je to na čem mi záleží. Ani mi nevadí, že má dceru, protože Van je naprosto úžasná malá princezna a mám jí ráda. +pronese trošku naléhavěji jako by to sestře chtěla vtlouc do hlavy a donutit jí, aby všechno přijala jak je a nehrabala se v tom+ Nic neví. +špitne a uhne pohledem, protože lže jako když tiskne a je jí jasný, že to Neferet ví+

(tak tohle je za Jasmine jestli bys to prosím přehodila :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 14:06

Přidala se? +zamračí se trochu+ Se vší úctou, jste si jistá, že mu chcete přivést až pod nos to co nejvíc chce? pozvedne obočí,a povzdychne si, když tak kouká na Jasmine, jak je z toho nešťastná a chtěla by jít+ No, asi tomu nezabráním. +povzdychne si+ Takže bych se k vám rád přidal taky. Chci udělat maximum proto, aby ten hajzl konečně chcípnul. +zavrčí a v očích mu blýskne vztek+ Řekl bych, že rozumím. A taky vím, že ve vztahu s malou sestřičkou jednou zkrátka přijde bod, kdy ji chcete zase popadnout za cop, vytáhnout ji z průšvihu a dotáhnout domů, a ono už to nejde. +Vicky si dramaticky odfrkne :D+ Věřit tomu nemusíte. +pokrčí rameny+ Fakt je ten, že jsme spolu, jako partneři, a přestože váš postoj respektuji a chápu, nehodlám se mu přizpůsobovat a nenechám vás ji odvést. Pokud to nebude sama chtít. +dodá a měří si ji pevným pohledem+ Svatba? To skutečně je poněkud předčasné, ne? +pozvedne obočí+ Možná jednou, když to bude chtít. Rozhodně ne brzy. To ale neznamená, že by moje závazky vůči ní byly méně opravdové. +zavrtí hlavou rázně+ Uznávám, že je možná poněkud brzy i na sestěhování, ovšem vzhledem k Jasmininu bezpečí mi přišlo zodpovědnější, aby žila v domě s dalšími dvěma dospělými kouzelníky schopnými ji ochránit. +pokrčí rameny, a vyšle k sestře pohled, aby hlavně zrovna teď nepoznamenala, že netuší, kdo je Sanders :D+ Toho jsem si pochopitelně vědom byl. +přikývne+ Ne že by vám do našeho intimního života něco bylo, ale opravdu si myslíte, že já jsem typ člověka, který loví panny pro zábavu? +zvedne obočí pobaveně+ Je mi skoro třicet, mám náročnou práci a dítě, což zabírá poměrně velkou část mého času. Pokud bych chtěl sex, asi bych svůj zájem vedl poněkud jiným směrem, nemyslíte? +pokrčí rameny poněkud upřímně+ Já si moc dobře uvědomuji, jak tímhle ohrožuji svoji rodinu, svoje dítě, a neriskoval bych to, kdybych to nemyslel vážně. Neinvestuji svůj čas a energii do... jednorázovek, +najde to správný slovo+ ale pouze do věcí, na kterých mi záleží. Miluji ji, a její štěstí a bezpečí jsou pro mne na prvním místě, a na obojím se chci aktivně podílet. +prohlíží si Nef zpříma+ O vašem světě? Mnoho ne. O vaší magii, něco málo, o Sandersovi celkem dost, dost na to, abych se dovedl připravit na případnou obranu.
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 20:03

+Neferet stočí přísný pohled k Jasmine a chvíli si jí jen měří, když se odmítá přidat+ Nemůžeš? +zvedne mírně obočí, trošku překvapeně, protože takovou reakci nečekala+ Ano, přesně to chci udělat. +stočí pohled zpět k Christianovi+ Je to jediný způsob jak ho dostat ven. Samozřejmě nemá v nejmenším plánu jí nechat samotnou. Nehnu se od ní a budou s námi nejlepší válečníci. +zamračí se, když si uvědomí, že se před ním začíná pomalu obhajovat+ Přidat se? +zvedne překvapeně a poněkud pobaveně obočí+ Nikdo nemá jistotu, že vaše magie u nás bude fungovat. Co mimo máchání hůlkou ovládáte? +zajímá se a musí si přiznat, že u ní nasbíral body svojí ochotou odstranit Senderse a jen ho dál poslouchá zatímco je odolávání nutkání po muži skočit čím dál tím těžší+ Partneři... +poválí to slovo na jazyku a zamračí se+ Rovnocenní partneři? +zajímá se nenuceně+ Nenecháte mě jí odvézt? Jak byste mi v něčem takovém chtěl vůbec zabránit? +máchne zlehka rukou ve vzduchu, jako by to nebylo zrovna něco čím by si dělala starosti, jelikož má v rukávu trik, kterým by jí odsud mohla odvést, ovšem nebylo by to příjemné ani jednomu z nich, takže se k něčemu takovému nechce uchylovat, ale ta myšlenka jí proběhne v očích+ Předčasné? Opravdu? Jak dlouho se znáte a jak dlouho vám trvalo dát se dohromady? +mračí se na oba dva a jen zvedne obočí, když mluví o tom, že by dva dospělí kouzelníci dokázali zastavit Senderse+ Jak vypadá? +myslí Senderse, protože má pocit, že něco takového jistě neví, takovou zásadní věc+ Co já vím, co jste za typ? V životě jsem potkala spoustu lidí, a každý byl tak odlišný od ostatních. +pokrčí ležérně rameny, ale zdá se, že ho přeci jen poslouchá a pomalu je klidnější a klidnější, když zlehka pokývá na jeho ujištění, že není na jednorázovky. netuší proč, ale věří mu to, to ovšem neznamená, že ho má najedou ráda+ Dovedl připravit na obranu? +zvedne obočí a vzápětí zmizí z křesla, pohne se téměř nezpozorovaná jen šmouha a lehké zaštípání magie na kůži. chce ho postrašit a omrknout jeho reflexi, ale dřív, než se k němu dokáže dostat objeví se před ní překážka v podobě Jasmine, která jí zastoupí cestu, popadne za paže, což způsobí, že chvíli nikdo netuší čí je jaká končetina dokud neskončí kousek od gauče, jako by se zhmotnili na místě a magie kolem nich jenom jiskří+ Copak sestřičko? Bojíš se, že bych se nechala unést? +šeptá Jasmine do ucha, jak jí zezadu drží kolem pasu a druhou ruku jí drží za zády. její sestra na tom není se svojí schopností špatně, ale na ní jako na starší má pořád co dohánět+ Proč ho nenecháš aby ukázal co v něm je? +zašeptá a pustí jí, aby od ní ustoupila s dlaněmi před sebou v gestu, že už těch triků nechá+

(Neferet)
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 20:03

+zlehka pokrčí rameny a bezděky instinktivně se k Chrisovi přitiskne+ Ano, a ano nechci. Slíbila jsem, že se od toho budu držet dál. +stočí k němu pohled+ Přidat se? +vytřeští na něj oči+ Tak to v žádném případě. Pokud to nebude nezbytně nutné, tak nechci, aby si se s ním setkal. +zamračí se nesouhlasně a vypadá poměrně vyděšeně při představě, že by se ti dva měli někdy střetnout+ Nikam nepůjdu. Na to oba zapomeňte. +zavrtí rázně hlavou a otvírá a zavírá ústa, aby něco řekla, ale pokaždé jí někdo zazdí tak raději zavře ústa a těká mezi těma dvěma pohledem+ Ani na to nemysli! Nechci odsud odejít! +vytáhne se do výšky jak se napřímí, po kůži jí přeběhne vlnka magie, když zahlédne záblesk v sestřiných očích+ Na tom ale přeci nezáleží, jak dlouho se známe. Zrovna ty bys o tom měla něco vědět. +zamračí se na sestru. stočí pohled k Christianovi a je jí na očích vidět jak moc ho miluje a váží si toho, co on cítí k ní. k sestře stočí pohled právě včas, ve chvíli kdy se pohne směrem k nim rychlostí kterou využívá v boji s upíry. neváhá. nehodlá riskovat že by mohla Christianovi něco udělat nebo že by on s jeho sestrou mohli něco udělat Neferet. magie se jí přelije po kůži, když vyskočí na nohy a zastoupí jí cestu, aby jí zabránila udělat cokoliv co měla v plánu+ Jo, přesně toho se bojím. +sykne a zakroutí se pod jejím sevřením+ Znám tě Neferet. Proč myslíš, že jsem ti o ničem neřekla? +hlesne+ Už jsem dospělá Nef, přijmi to prosím. +zašeptá a otočí se k ní čelem, jakmile jí pustí+ Protože by ses mu snažila ublížit. Nedovolím ti to. +vystrčí bradu dopředu a založí ruce na hrudi+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 23:17

A jak dlouho se vaši nejlepší válečníci snaží ho dostat a ulovit? +pozvedne obočí, jakože to je řečnická otázka+ Nelíbí se mi vědomí, že by byla takhle ohrožená. +řekne jí to na rovinu+ Jak víte, že tohle není od začátku jeho plán, nechávat se honit tak dlouho, dokud mu ji z čiré frustrace nenaservírujeme pod nos. +zeptá se, a nějak automaticky používá "my", protože se počítá ke skupině lidí, co chtějí Jasmine ochránit+ Jistěže přidat se, jestli jdeš ty, jdu taky. +pokrčí rameny na Jasmine+ Pochopitelně nemám v úmyslu ho vyzvat na osobní souboj, nebo se ohánět mečem. +pousměje se+ Jsem si vědom svých nedostatků a nehodlám být spíš přítěží než pomocí. Dovedu celkem slušně střílet, a v boji s noži bych se nejspíš ubránil, ale mám dojem, že tohle je boj, který musíme vyhrát tady. +poklepe si na spánek+ Ve své době jsem se zabýval teorií magie, jejími možnostmi, a myslím, že bychom mohli najít něco v knihách na Darktoru. +navrhne+ Nebo... ho vyzvat tady. +dodá potichu něco, co mu běhá hlavou už delší dobu+ Váš svět je taky jeho svět, je tam doma. Tady by o tuhle výhodu přišel, a vaše magie tady přece funguje. +podívá se na ni zpříma+ Samozřejmě, jsou i jiní partneři než rovnocenní? +pozvedne obočí mírně pobaven+ Našel bych si způsob. +ujistí ji s poněkud kamenným výrazem+ Odveďte ji proti její vůli a neschováte se přede mnou. +poznamená tichým, nicméně poněkud mrazivým tónem+ Jistěže předčasné, neházím manželským slibem do větru. +pousměje se+ Nevíte. Právě že - nevíte. Možná je na čase vložit do Jasmine trochu důvěry. +pokrčí rameny, ne že by jí chtěl něco navrhovat, jen tak mimochodem. :D+ Jistě, mám hodně co ochraňovat. +přikývne, a když tak vystřelí, má bleskově v ruce hůlku a na jazyku kouzlo, ale jeho neochota ublížit Jasminině sestře mu zabrání ho dokončit; Vicky sjede z gauče a během půl vteřiny má hůlku v bojové pozici i ona, ale vyčkává a mračí se+ Já s vámi nehodlám bojovat. +zavrtí po chviličce ticha hlavou Chris a skloní hůlku+ Protože jí by to ublížilo. +sklouzne očima k Jasmine+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 23:48

Není problém ho porazit, ale problémem je ho vůbec najít. +zavrtí hlavou+ Mě také ne, ale musíme ho dostat co nejdříve. Situace začíná být pomalu neudržitelná. Věřte, že kdybych měla na výběr, tak bych to po ní nechtěla. +koukne na Jasmine omluvně+ Možná, že je. Možná, že není. Každopádně za ním dál nemůže pobíhat z jednoho kouta světa do druhýho. +zavrtí rázně hlavou+ Jistěže, takových partnerství je spousta. +pokrčí zlehka rameny, ale dál to raději nerozvádí+ Snažíte se mi vyhrožovat? +přimhouří nebezpečně oči+ Není to Jasmine komu nevěřím. +stočí pohled ke svojí sestře a v hlavě se jí přelévá jedna myšlenka přes druhou a vedou jí k rozhodnutí, které se jí ani trochu nelíbí+ Já s váma taky ne. +zvedne ruce volně dlaněmi před tělo a koukne na svojí sestru+ Nechci mu ublížit, Jasmine. +promluví po chvíli ticha tiše a koukne na ty tři zamračeně+ Ale jestli půjde s námi, tak musím vědět co v něm je. +zamračí se, nelíbí se jí, že její myšlenky během rozhovoru dospěly k bodu kdy je ochotná spojit se s člověk, který jí vzal její malou sestřičku. ne že by ho měla raději, ale právě uznala, že některé jeho argumenty jsou opodstatněné+ Takže říkáte přenést boj sem? Uvědomujete si, že tak ohrozíte svojí rodinu? A nemyslím jen členy, co bydlí v tomhle domě... ale všechny. +samozřejmě myslí jeho malou dcerku+ Jestli vás mám do všeho zapojit... a neříkám, že to udělám... a jestli to udělám tak jen kvůli ochraně Jasmine... musíte si být dobře vědom toho, jakým způsobem ohrozíte ty, kteří o ničem ani nebudou vědět. +nakloní hlavu mírně na stranu+

(Neferet)
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house