Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 21:59

mám kruhy pod očima jak sophie v noci nespala. +usměje se a prohrábne mu patku, jak se nad ní sklání, v břiše se jí to sevře, jak je krásnej, a oplácí mu polibky, dlouze a vroucně jako by nemělo bejt zítra+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:01

Máš pihy na nose. +uculí se+ Je to rozkošný. +uchichtne se a líbá ji ještě chvilku+ Miluju tě, kočko. +pohladí ji rty po rtech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:05

to je z toho sluníčka. +uculí se+ jo? fakt ti to tak přijde? +musí se usmát, a ještě ho líbá, nechce se jí vůbec nikdy přestat, prstama mu vklouzne pod triko a jen tak hladí jeho teplou kůži+ já tebe. +pousměje se, a trochu se rozpouští v jeho polibcích+ tohle mi chybí. +vydechne mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:10

Je to roztomilý. +usměje se na ni a pak se na ni udiveně koukne+ Co? Mazlení? Mazlím tě málo? +pousměje se a políbí ji na klíční kosti+ Já tě budu mazlit víc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:16

já nevím, tohleto všechno. +usměje se+ já vím, že to už nemůže bejt stejný, když máme malou, a už jsme spolu dlouho, tak to časem zevšední... jen jsem si tady vzpomněla, jaký to bylo. +uculí se+ jak jsme ze sebe nemohli sundat ruce a líbali se při každý příležitosti, všude se mazlili a tak. +usměje se+ a jednou se ti postavil jen když jsem před tebou šla v plavkách do schodů. +uchichtne se+ všechno bylo dvojsmyslný, pořád jsme se jeden druhýho dotýkali, pořád jsme byli jenom tak půl kroku od milování. +zazubí se+ asi mi došlo, že to bude s druhým prckem ještě těžší. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:21

Nebude to těžší kočko, jenom jiný. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Jsme už prostě někde jinde. +pokrčí rameny s úsměvem+ Pořád seš moje sexy kočka. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:24

jo hezký, jinak hezký. +usměje se+ ale těžší najít si čas jen na nás. +pokrčí rameny+ ale jsem ráda že je máme, obě dvě, to jo. +přikývne+ a že jsou zdravý a šťastný, snad. +uculí se+ já vím, že mě máš rád. +uculí se+ a po pěti letech to žádný velký výbuchy vášně už ani bejt nemůžou. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:26

Já jsem taky rád, že je máme, a že mám tebe. +zasměje se+ No, já si myslím, že se ještě sem u nás nějakej ten výbuch koná. +uculí se na ni+ Nebo myslíš, že ž nemáme ani nejmenší naději? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2018 22:29

neposlouchej mě, já moc plácám. kraviny, a vůbec. +uculí se, vtiskne mu pár polibků na krk a obejme ho+ jen se tě ráda dotýkám. +pousměje se+ mám ráda déšť. +zadívá se na nebe+ hlavně v létě...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2018 22:32

Náhodou to je hezký plácání. +zasměje se a kouká na ni, jak je krásná+ Já mám rád tebe. +pousměje se+ Celej rok. +prozradí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house