Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 17 kvě 2014 20:44

+poněkud se mu odlehne, když řekne, že není těhotná, ale pak mu pěkně zatrne, ztuhne a trhavýma pohybama hnípe do palačinek+ Ehm... políbila. +řekne trochu strnule a udělá takovej neurčitej ksicht+ A moc jsi ho políbila? +koukne na ni poočku+ Mrzí mě to. +koukne zas dolů do palačinek+ Ale haló z toho dělat nebudu. Když... +koukne na ni+ Když mě políbíš hezčejc. Ale drink ti kupovat nebudu. +zahuhňá a snaží se nebrat to tak vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 kvě 2014 21:16

No... docela dost. +zamumlá+ Mně to taky mrzí, fakt děsně. +koukne na něj opatrně+ Nic jinýho nebylo. Ale nic to neznamenalo, víš to, že jo? +odstrčí svůj talíř, a přesedne si o místo vedle blíž k němu, jestli ji teda nevyžene+ Odpustíš mi to? +natáhne k němu ruku+ Jasně že hezčejc. To bude dycky hezčejc, pač když líbám tebe, tak to myslím vážně. +uculí se na něj, nakloní se k němu, a pěkně ho políbí, a dá si fakt záležet+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 kvě 2014 21:42

Já vím, že ne. +přikývne+ Kdyby jo, tak tu teďka, myslim, nesedíš. +odtuší a chytne ji za ruku+ To víš, že ti to odpustím. +zašeptá, trochu se usměje a nakloní se k ní a by ji pořádně a taky krásně políbil+ Už je to odpuštěný, kočko. +zašeptá jí do rtů a pak ji líbá dál+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 kvě 2014 22:21

Byrone. +zavrtí hlavou+ Já už budu vždycky navážno líbat akorát tebe. +pousměje se na něj, a chytne ho za ruku+ Člověče, já si tě asi fakt nezasloužím. +uculí se, a najednou jí přijde, že jsou nějak děsně daleko od sebe, přisune se k němu ještě blíž, a pak si na něj vyleze a posadí se mu obkročmo na klín. Ještě chvilku ho líbá, beze spěchu a s citem, než se odlepí a jen si opře čelo o jeho čelo a usměje se pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 kvě 2014 23:11

Jo tak to budu mít to nejlepší. Líbáš báječně. +ještě ji trochu líbá, pak ji nechá, aby si sedla na jeho klín a položí jí ruce na boky a v klidu ji líbá dál, vyloženě si to užívá. Když se přestanou líbat, pohladí ji po tváři a palcem po rtech a trochu se usměje+ Jseš nádherná. +zašeptá+ A já na toho hajzlíka, co tě líbal, děsně žárlým. +přizná se jí, ale je na ni milej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 kvě 2014 23:49

Jo? +uculí se+ No, to jsem se určitě naučila od tebe. +políbí ho znova, a jen si tak vychutnává jeho blízkost. Trochu se mu přitulí tváří k ruce, když ji tak pohladí, a sklopí oči k jeho rtům a položí přes ně prst+ To nemusíš. Jseš jedinej kluk na světě. +usměje se na něj+ Děkuju. +pošeptá mu do rtů, a myslí úplně všecko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 00:00

To určitě ano, Jsem báječnej učitel. +zazubí se na ni pyšně+ Neboj, fakt je to jenom trošičku. +ukáže mezi prstama jak trošičku+ Takže si tě teď budu hýčkat a nosit ti dárky, abych si tě udržel, když jsem tak děsnej a chci se měnit v upíra. +uculí se+ A co vlkodlak? Vlkodlak taky ne? +koukne na ni, naoko vážně, ale pak se rozesměje+ Ne, ne já to odvolávám, fakt to odvolávám ani vlkodlak nebudu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 00:33

No to jo. +uculí se, a dá mu pusu+ To nemusíš, fakt. +prohrábne mu vlasy+ Já už jsem ti to stejně dávno odpustila. +svěří mu děsně tajně+ Teda, můžeš mi nosit čokoládu, a já se s tebou možá rozdělim. +zazubí se na něj+ Fuj, to bys byl chlupatej. +zaksichtí se vesele+ Ale ten mořskej muž, to mě fakt zaujalo. +zakoulí na něj očima+ Ale já bych si tě asi měla taky udobřovat, což? +pohladí ho po rameni+ Co, chtěl bys předčasnej narozeninovej dárek? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 00:47

No. +přikývne+ A měl bych děsně chlupatý nohy a po nocích bych tě zahříval. +vycení zuby, jakože má děsný špičáky+ No to bys mohla mě udobřovat. +přikývne zamyšleně a jen se uculuje, jakmile ovšem uslyší o dárku k narozeninám, oči mu zasvítí+ Nó... tak to bys mohla, to teda fakt jo. +rychle přikyvuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 01:03

No jak chceš, ale sex budeme mít jedině potmě. +zazubí se na něj+ Tak jo, budu tě taky udobřovat. Akorát musím vymyslet jak. +tváří se děsně vážně+ No tak jo. +přikývne+ Tak mi dej deset minut, apak přijď nahoru, jo? +usměje se, dá mu ještě pusu, a pak sleze, cestou podrbe tygře na zádech, a zmizí na schodech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house