Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 22:56

Ani to není špatná věc, když se nám ho nepodaří dostat, stačí ho honit dost dlouho, dokud nevyhadoví. +ušklíbne se, ne že by se mu představa někoho takhle mučit zamlouvala+ Na co jsi proboha přistoupila. +zamračí se na sestru+ A je tu ještě něco,na co se chci zeptat. +otočí se na Neferet+ Jestliže hledá... matku pro svůj upíří potěr, matku se speciálním genofondem +zaobalí kulantně to jejich poloupírství+ proč ona a ne vy? +podívá se na ni zpříma, ne že by jí to přál, jen mu to vrtá hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 srp 2013 23:21

Ukaž. +natáhne k ní ruku, aby si vzala pergamen až ho přečte a sama do něj nahlédne+ Tenhle znám. +zamračí se na text, jak ho postupně pročítá+ Spíš se obávám, že to budeme muset provést my s Jasmine. Senders je z našeho světa a má poněkud jinou magickou podstatu. +klouže pohledem sem a tam po řádcích+ Navíc budeme potřebovat spoustu věcí a některý z nich nebude lehký sehnat. +zavrtí nad tím zamračeně hlavou+ Nebude to nic, co bych neočekávala. Jak široký pole působnosti může mít? Jsem zvyklá na ledacos. +pousměje se na Jasmine aby si nedělala starosti+ Pokud vím, tak jeho rod vymřel pár let po jeho smrti. Některé členy rodiny má na triku sám jiní zemřeli na nemoc nebo stáří, ale pokud vím tak vymřeli. Možná by mohli stačit upíří potomci. +promne si zamyšleně bradu, než stočí pohled k Christianovi+ Proč jí a ne mě? +poklepe si prstem po bradě, jak přemýšlí jak mu to vysvětlit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 23:21

+zamračeně si je vyslechne a svědomitě nad tím přemýšlí+ Ale i tak je to dobrý nápad. +pokývá souhlasně na Christianovu připomínku+ Navíc by ho to mohlo přitáhnout k nám a k nikomu jinýmu. Pokud si bude myslet, že máme lék. +stočí pohled od jednoho k druhému+ Musí být přítomný, při vyřknutí kletby? +zajímá se a natáhne ruku pro pergamen, který si opatrně převezme a nahlédne do něj+ Hlína ze země, ve které byl zrozen? +zvedne překvapeně obočí a ani si neuvědomuje, že je možná trošku divný, že jazyk s Nef znají+ To si říká o výlet. +zamračí se nad tím nesouhlasně+ Myslím, že je to hlavně díky tomu, že si ke mě vytvořil pouto, když jsme spolu cestovali. Bylo to v době kdy neměl tušení o tom kdo jsem. Když mě poprvé unesl... +bezděky se při té vzpomínce zachvěje+ ...opravdu mě chtěl jenom přeměnit. Myslím, že o možnosti, že by mohl zplodit potomky, se dozvěděl až teď. +koukne zkoumavě na Nef+
N: Vypadá to tak. +pokývá souhlasně hlavou+ Ale divím se, že už to nevěděl dřív a nebo mu to bylo jedno. Mám pocit, že ten oheň mu připomněl, že i on je smrtelný a chce tu po sobě nechat nějaký odkaz.
J: To by mu bylo podobné. +zamručí+
N: A než se zeptáte, proč nešel po mně, když jsem byla dostupnější než Jasmine. +stočí pohled k Chrisovi+ Tak řekněme... že... +přemýšlí jak to zaobalit+ ...mám v naší úzké komunitě jiného postavení, než moje sestra, takže se ke mně tak snadno nedostane. Myslím, že si je i zároveň vědom toho, že moje magie jako prvorozené je mnohem silnější a spolu s tím s poutem, který ho táhne jinam... +pokrčí zlehka rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 23:52

Dobře. +přikývne, jak nad tím přemýšlí, a svědomitě čeká, až na něj přijde řada na přečtení, a když dojde, zamračeně na to čučí+ To je strašně komplikovaný. +zabručí+ Tak snad to bude aspoň fungovat. +podotkne zamyšleně, a čím víc slyší o jejich úzké komunitě, tím víc se děsí, kde to žily, a co to na ně vůbec čeká :D+ Kolik času budeme potřebovat na přípravy? A za jak dlouho dostanete ten zbytek věcí? +podívá se na ně+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2013 23:55

Já myslím, že je jedno, kdo to provede, spíš záleží na tom, abychom to udělali ve vašem světě. +kecne si k ní na opěrku a kouká jí přes rameno do papíru+ Tohle a tohle mám. +ukáže jí na seznam "ingrediencí"+ Tohle, tohle a tohle vím kde sehnat. Nebude to levná záležitost, ale naštěstí jenom záležitost peněz. +ušklíbne se trochu+ Tohle a tohle... uh... netuším kde budem hledat tohle. +zavrtí hlavou+ Můžou upíři krvácet? +zvedne obočí, jak Jade mluvil o krvi potomků+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 20 srp 2013 00:17

Hmn... +zamručí nakonec souhlasně a nastaví pergamen tak aby do něj taky Vicky viděla+ Dobře. Řekni cenu a peníze vám nechám převést na účet. +pokývá hlavou, jakože na ceně nezáleží, hlavně když tu kletbu provedou+ S tímhle a tímlhe nebude problém. Vím, co bychom mohli použít. +pokývá hlavou spíš sama pro sebe+ Ale tohle problém bude. +poklepe na poslední položku v seznamu a na první část textu+ Jasmine tys byla na místě, kde byl pohřbený, že?
J: Jo, jednou mě tam vzal. +pokývá podmračeně hlavou+ Proč?
N:Protože to budeme muset provést tam. +koukne na ní naprosto vážně+
J: Sakra, ale to je na území západní smečky. Nebudou nás chtít nechat projít.
N: Jo, toho se obávám. Budeme muset promluvit se Simonem, aby se to pokusil dojednat. Čímž se dost snižuje velikost doprovodu. Nebudou si chtít pustit na území příliš početnou skupinu.
J: Možná bych to mohla zkusit. S Arthurem se přeci jen trochu znám, a když mu vysvětlím o co jde.
N: Nemyslím, že to pomůže, ale ještě to promyslíme. +pokývá vážně hlavou, že její návrh hned nezavrhuje a pak stočí pozrnost k Vicky+ Jo můžou. Ale bude těžký najít některého z jeho potomků. Na to jakej je šmejd jich má zatraceně málo. +zamračí se a pošle pergamen dál+ Nevím. Odhaduju, tak měsíc? +koukne tázavě na Vicky, co ona na to, jako by brala za samozřejmost, že patří mezi ty, kteří tomu rozumí víc jak dobře+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 srp 2013 00:18

Jak moc komplikovaný? +kouká na něj, tak daleko se ve čtení zatím nedostala a tak mu kouká pod ruce+ Vůbec se mi nelíbí, kde to musíme provést. Chápu, že půda ve které byl zrozen nový upír je pro něj důležitá, ale nemůže si pochutnávat na jiný půdě, když bude sát krev? +mračí se jak tisíc čertů, jelikož se musí kletba podle všeho provést na území, kde byl daný upír zrozen a v tomlhe případě je to poněkud horká půda zdá se. a nebojte to bude dobrý :D oni jsou tam v podstatě všichni hodní :D+ Myslím, že z jeho potom žije ve městě nedaleko mlžných planin. +zamručí zamyšleně+ Osobně doufám, že to bude co nejdřív. +zamručí a natáhne se pro další sendvič+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2013 16:35

Ale prosímtě. +zamračí se na Nef jako ať je neuráží nějakým placením+ Hm. +přikývne, když si přečte tu pasáž+ Takže asi pojedem na výlet, co? To bude mít Byron radost. +povzdychne si pobaveně, a poslouchá jejich rozhovor+ Aha, takže pojedu provádět nejčernější magický rituály a zlikvidovat krvelačnýho magora někam do středověku, kde neteče teplá voda, a není wifi připojení, a ještě mě u toho sežere vlkodlak. To jsem si vždycky přála. +zazubí se na ně a dělá si srandu+ Měsíc, jo. +přikývne soustředěně+ Tohle by mohlo trvat, ale když začnem hledat hned, mělo by to dopadnout. +zhodnotí to+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 20 srp 2013 16:38

Celkem dost. +vyžaduje to spoustu energie a celkem slušnou zručnost+ A tohle, no fuj. +zašklebí se, když se dostane k pasáži s kucháním nějakých zvířátek :D+ Myslím, že ta kletba by měla způsobit, že krev se při styku s jeho trávicím traktem prostě vypaří. Neprojde mu do žaludku a nedostane z ní živiny. Nevím, jak by to bylo, kdyby se pokusil dávat si transfuze, ale to by ho snad nenapadlo. +svraští obočí+ To abychom začali zase trénovat jízdu na koni, jinak nás bude pěkně bolet zadek. +zazubí se na sestru+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 20 srp 2013 17:00

+přimhouří oči a nesouhlasně zavrtí hlavou+ Nelíbí se mi to. Stačí, že riskujete svoje životy, navíc mám dojem, že tu moje sestra akorát vyžírá spíž, co? +koukne na ní, jako jestli něco přispívá na domácnost, když už tu bydlí, ale ta jen chudák zavrtí hlavou a výmluvně nenápadně ukáže na Chrise, jako že ten jí to nedovolí za něco platit+ Jo, na takový malý. +pokývá hlavou a chvilku na ní jen nechápavě kouká, než se vesele rozesměje+ Wifi tam bohužel není, ani mobil nevyužiješ. +zavrtí hlavou+ S tím vlkodlakem a žraním to nebude tak žhavý. +ušklíbne se, že nehrozí jen to+ Ale domluvíme průchod. +ujistí je naprosto vážně, že se postará o jejich bezpečí jak jen nejvíc to půjde+ Rozešlu hned zprávu o tom co se chystá. Marius zkontaktuje ostatní. Udělala bych to sama, ale mám takový tušení, že by po mě byla scháňka přesně ve chvíli kdy bych opustila tuhle realitu. +ušklíbne se, navíc nechce riskovat aby Jade musel kontaktovat Vicky a ta to za ní šla vyřizovat+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house