Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2013 13:58

+na sprostý poznámky akorát vyplázne jazyk a uculuje se, staví se poděkovat Jeefesovi, že to tak hezky zařídil, a pak už zalezou do domu a po schodech do ložnice, a když tam dojdou, tak jí to teprve všechno dojde, a zazubí se na něj+ Tyjo. My jsme se vzali. +vypadne z ní chytře a zatočí se uprostřed pokoje+ My jsme se fakticky vzali. +zasměje se skopne boty a vyskočí na postel, a začne hopsat po matraci, až jí šaty lítaj ke kolenům a směje se u toho+ Pocem. +natáhne k němu ruku, a vytáhne si ho k sobě a skáče s ním+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 črc 2013 15:12

No jasně, že sme se vzali! +zasměje se a vlítne tam za ní na postel+ Nelituješ toho doufám. +chytne ji za ruce a skáče tam s ní, až kolem lítaj polštáře+ Stejně už je pozdě. +zazubí se na ni a chytí ji do náruče a svalí ji do peřin+ Tak co? +nadhodí strašlivě nenápadně s úsměvem+ Už ti můžu sundat kahotky? +pomalu jí začne vytahovat šaty nahoru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2013 16:06

+vyjekne, když oba skončí v peřinách, a nemůže se přestat smát+ Jasně, že toho nelituju. +usměje se na něj, když křeče smíchu pominou, otočí se k němu na bok, pohladí ho po tváři a jen se na něj s úsměvem dívá+ Je to totiž fakt boží. +uculí se na něj a políbí ho, jemně a pomalu, spíš jen tak hladí jeho ty svýma+ Můžeš mi sundat šaty. +zazubí se na něj pak+ Ne, počkej. +vyskočí z postele a ještě se na sebe koukne do zrcadla, jak v nich vypadá+ Tak, teď mi je můžeš sundat. +přikývne pak spokojeně a najde mu konec tkaničky, kterou je do toho zašněrovaná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 črc 2013 20:32

Super. +usměje se na ni a ještě počká když se na sebe koukne. Přijde za ni a kouká ji přes rameno do zrcadla aúsměvem ji pozoruje+ Jsi moc krasna. +chytne ji za boky a Přitiskne k sobě a rty ji přejede do krku+ Moc rád tě vysvlecu protože nejkrásnější jsi bez šatů. +chytne ji za snurky a pomalu ji začne rozsnerovava šaty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2013 23:09

Ty jseš hroznej kecka. +pousměje se, ale tak hezky jí to zahřeje, přitiskne se mu zadkem do klína a nakloní hlavu na stranu, aby měl lepší přístup, a dívá se na sebe do zrcadla, jak na ní ty šaty začínají povolovat, a pak z ní sklouznou úplně, a trochu se zachvěje, napůl chladem a napůl touhou. otočí se k němu, a začne svlíkat naoplátku jeho, postupně mu stáhne z ramen frak a košili rozepne knoflíček po knoflíčku, pohladí ho po hrudi a políbí ho mezi klíční kosti, a pak mu vyjede dlaní po stehně pod sukni a musí se uculit+ Tyjo, to se mi teda ještě nestalo, abych někomu sáhla pod sukni a tam bylo chlupatý stehno. +zazubí se, a tu sukni mu nechá+ Tak jak sexujou sezdaný lidi? +koukne na něj s úculem+ vestoje, vleže, vsedě, zezadu? +zazubí se+ Nebo se mám jít oblíct a pak udělat striptýz? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2013 02:19

Já náhodou vůbec nekecam. +zaprotestuje+ To co rikamje pravda pravdovita. +dušuje se a když z ni sklouznou šaty tak neodolá a chvíli se na ni s úsměvem kouká+ Je to pravda. +prisvedci nakonec spokojeně a jak mu sáhne na stehno musí se zasmát+ Žádný holky s chlupatejma stehnama? +mrkne na ni rostacky+ Já jsem o tom četl příručku. Sezdany lidí souloží zasadne potmě a ty u toho na sobě musis mít dlouhou flanelovou noční košili. Jo a dělají to zezadu abys neviděla můj vilny pohled. +vzápětí se o ten vilny pohled pokusí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2013 03:03

Tak určitě. +zazubí se na něj+ Když já prostě nevím, jak na to mám reagovat. +pokrčí rameny a prohlíží se v zrcadle+ Ne, jen samý hladce oholený, pevný a opálený stehna. +zasměje se+ Teda, ty ses připravoval. +uculuje se a obejme ho kolem pasu+ To zní vyloženě rajcovně, už se nemůžu dočkat. +zasměje se+ Tak to abys zatáhnul. +zatváří se teda vážně+ Ale začnem s tím až od zejtra, +mrkne na něj+ Dneska se tady posadíš. +dá mu židli doprostřed pokoje+ A budeš se jenom dívat. Jo? +usměje se, strčí mu do hrudi, aby se posadil, a na chvilku zmizí v koupelně, aby se převlíkla, to spodní prádlo si nechá, a vezme si na něj černou koženou minisukni a černý korzetový tričko s rozvazováním vepředu, přiměřeně vysoký podpatky, a trochu se přimaluje, natře si pusu na červeno a trochu se učeše, a pak se zhluboka nadechne, a vyleze do ložnice+ Tak. Přísahej, že se nebudeš smát. Fakt jsem trénovala. +koukne na něj vážně, a je z toho slušně nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 srp 2013 20:07

To se mám vážně jenom koukat? +zatvářil se mírně zoufale ale na židli se posadí+ Já si fakt nejsem jistej jestli to zvládnu. Ty totiž moji vůli ohledně klidného sezení a nedotykani se značně narusujes víš. +uculi se na ni ještě než zmizí v koupelně a pak kouká na dveře a odolává vážnému pokušení ji jít smirovat tak si radši zapálí cigaretu a hodí nohu přes nohu ale jak vyjde ven tak ohromenim otevře pusu cigareta mu vypadne a popali ho na stehnech takže následuje tanec spálil jsem si nohu ale pak zas sedí klidně a omluvne se na ni zaculi+ Já sedím klidně. A vůbec se nesmeju. Beru to vážně. Protože ti to vážně sluší.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 srp 2013 22:24

No budeš to muset zvládnout. +uculí se+ Jinak tě totiž k tý židli budu muset přivázat a pak tě strašně těžce zneužít. +přejede mu zezadu rty po krku, a pustí si k tomu připravenou písničku, nejdřív se tam jen tak vrtí a kroutí boky a předvádí rozličný lascivní pohyby, obejde ho na tý židli kolem dokola, přejede mu zezadu rukama po hrudi, a pak se začne svlíkat, rozváže si tkaničku u korzetu, otočí se zády k němu a nechá ho ze sebe sklouznout, pokračuje sukní, kterou si pomalu stáhne z boků a chvilku se tam před ním svíjí do rytmu jenom v prádle, přejíždí si rukama po kůži a občas si zazpívá refrén se zpěvákem, sklouzne prsty po ňadrech, přes boky a stehna, a pohladí se v klíně, než zas vyjede nahoru a sundá si nejdřív jedno a pak druhý ramínko od podprdy, pak si stáhne punčochy pěkně jednu po druhý a sugestivně u toho špulí zadek, občas pohodí vlasama, a přitom z něj ani na chvilku nespouští pohled, dívá se mu do očí a jen tak jakoby mimochodem se u toho hladí, a pak si zády k němu rozepne podprsenku a odhodí ji stranou, rukama si zakryje prsa a otočí se zpátky k němu, a pak ty ruce nechá sklouznout dolů po bocích, pod lem kalhotek, a nakonec si stáhne i ty, a zůstane před ním jak ji pánbůh stvořil, a poněkud nejistě se usměje+

This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 srp 2013 02:42

+doslova ji hlta očima a po chvilce se mu začne poněkud vpředu začne zvedat sukně. Dá si nohu přes nohu aby to zamaskoval i když nemusí. Je vidět že se mu to děsně líbí. Když se ho Vici dotkne tak mu těle projede vzrušení. Dlouze vydechne aby se aspoň trochu uklidnil a musí si sednout na ruce aby se jo nemohl dotknout protože už fakt chce. Když skončí tak začne tleskat a několikrát obdivne hvizdne+ Teda Kočko... To bylo parádní. +pokýval uznale hlavou+ Už se mužů zvednout? +zeptá se s uculem a vstane aby ji obejmul a políbil takže Vici může na stehnech úplně přesně cítit co to s ním udělalo+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house