Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 02 srp 2013 03:28

Jo? Líbilo se ti to? +usměje se a má fakt radost, a když se k ní tak přitiskne, pohladí ho prsty jemně po bedrech, a druhou rukou sklouzne do jeho klína, aby stiskla v dlani jeho erekci, přitiskne se k němu tělem a vydechne mu do rtů+ Zrovna teď tě fakt hrozně moc chci. +uculí se a políbí ho naléhavěji a dravěji, a kousne ho do spodního rtu+ A taky chci, abys to měl extra speciální, když to teda je ten první manželskej sex. +zazubí se na něj, a zatlačí mu do hrudi, aby po zádech spadnul do peřin, a hned na něj vyleze, aby nedostal nějaký nápady, přivolá si svou podprsenku, přejede mu prsty přes bok až k pažím, a přes ně na zápěstí, přitáhne si ho ke rtům a políbí ho na vnitřní stranu, než ho sevře mezi prsty a vtiskne do polštáře nad jeho hlavu, a stejně tak i to druhý, chvilku tam něco motá, a svou podprsenkou ho přiváže ke sloupku u postele, jen ta aby to trochu drželo, a pečlivě ho u toho pozoruje, jestli s tím nemá problém+ Tak, teďka seš jenom můj. +uculí se a skloní se pro polibek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 srp 2013 14:05

Takže je jasný... +uculí se při řeči+ že odteďka jsem jenom tvůj a nemám do čehokoliv co mluvit, co? +koukne na ni, když ho tam tak přivazuje a prakticky mu znemožňuje pohyb, ale rozhodně nevypadá, že by se mu to nelíbilo a poslušně drží+ Vypadá to, že budu muset bejt poslušnej manžel. +zazubí se na ni a sleduje, co má v plánu dál+ Já jsem byl vždycky jenom tvůj, Vici. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 srp 2013 14:54

Jo, jseš můj osobní sexuální otrok. +zazubí se na něj+ Ne, ale teďka už nemůžeš zdrhnout, takže na tebe můžu vypustit všechny svý úchylky. +zasměje se+ Já vím. Však já jsem taky jenom tvoje. +usměje se na něj a vrátí se k jeho rtům, kterejch se nemůže nabažit, líbá ho hluboce a dychtivě, zatahá zuby za spodní ret a pak sklouzne na krk k jeho místu, kterýmu se chvilku intenzivně věnuje, než sklouzne níž, a laská rty, jazykem a zuby každý místečko na jeho hrudi, obkrouží jazykem jednu bradavku a pak druhou, trochu do ní kousne, a její ruce jsou všude, hladí, laská a dráždí, dokud nemá pocit, že jeho kůře hoří vzrušením, a není samej cucflek a lehce viditelný otisky zubů, a teprve pak sklouzne ještě níž, a pomalu mu stáhne trenky, sukni vyhrne k pasu a uvelebí se mezi jeho stehny, aby mohla lehce olíznout špičku jeho mužství+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 srp 2013 20:32

Ale bejt sexuální otroky se mi líbí! To je lepší než bejt podpantoflak. +zaculi se a s napětím sleduje její počínání. Pevné se drží podprsenky až ji zapraskaji svy a snaží se uklidnit. Nejde mu to tak hlásíte frustrovane Zastena+ Vici... +vydechne a sleduje ji+ Já to moc dlouho nevydrzim... +zaknoura a když vezme do úst jeho erekci tak padne hlavou do peřin a hlásíte sténá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 srp 2013 22:59

Neroztrhej mi sváteční prádlo. +uculí se na něj pobaveně+ No i když... +zamyslí se nad tím potom, a dojde k názoru, že to by nemuselo bejt úplně špatný+ Hm? +zvedne k němu hlavu od okusování kůže jeho stehna+ Chceš něco konkrétního, muži můj? +zajímá se s mírným úsměvem, a oči jí svítí touhou+ Tak to nedrž. Nech to. Udělej se pro mě. +vydechne poněkud zastřeně a skloní se k jeho mužství,a tentokrát už ho jenom netrápí, ale přejede po něm jazykem pěkně od kořene ke špičce, tu hezky naplocho olízne a nechá si vklouznout do pusy co nejhlouběji, střídavě saje a kmitá po něm jazykem, zrychluje tempo a vášnivě se mu věnuje, občas k němu zvedne oči, a dělá mu to až do úplnýho konce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 srp 2013 02:03

+pokusí se odpovědět ale všechny slova co mu vyjdou že rtu splynout do jedinyho dlouhyho stenu. Tak toho nechá a radši se poddaných tomu nadhernymu pocitu ale moc dluhopis to nevydrží a zachvilku propadne orgasmu a udělá se ji do pusy. Asi dvě vteřiny odpočívá než se vyprostil z těch provizorních pout a vrhne se na ni jako by nemělo být zítra. Stáhne z ni kalhotky tak chvatně že je fakt trošku natrhne a tělem se k ni priitiskne. Dlanemi bloudí všude kam dosáhne až konečně sklouzne do jejho klína+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 srp 2013 03:02

+trochu se stáhne, aby ji nezadusil, a když skončí, narovná se, a spokojeně se usměje, když ho tam tak vidí ležet, ovšem za chviličku málem skončí na zemi, jak po ní tak skočí+ Uh-aah. +vyrazí ze sebe něco mezi přidušeným vydechnutím a překvapeným zasténáním+ Ah bože. +vydechne mu do kůže ostře, když má najednou jeho ruce úplně všude, je z toho celá mimo a skoro se zvedne z matrace, jak se k němu snaží přitisknout co nejtěsnějc, prsty mu zajede do vlasů a přitáhne si ho k poněkud divokýmu polibku, otírá se o něj, a zkouší zjistit, jak rychle bude moct znova+ Ano...prosím. +zasténá mírně zoufale, když se jí konečně dotkne v klíně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 srp 2013 19:08

+jak se k ni tiskne a cítí její vzrušení tak i z vůně jejího těla se mu zase pomalu postaví. Tiskne se k ni a lehce se otira svým muzstvim o jej bok aby dosáhl plného vzrušení. Pak si Klekne na postel a vysadí ji na sebe. Pomalu do ni vklouzne a chvíli si ten okamžik zalbne vychutnávat ale vidí že ona už toho má sama dost a tak ji chytne za boky položí do peřin a začne prirazet+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 srp 2013 19:55

+hladí ho po zádech a po ramenou a tiskne ho k sobě, a když na boku cítí, jak jí tvrdne proti kůži, musí se pro sebe usmát, sama už je vzrušená na hranu, takže když ji k sobě zvedne, ochotně se nechá posadit na jeho erekci a dlouze zasténá, když do ní konečně pronikne, přitáhne si ho k polibku, a pak se nechá vtiskout do peřin a přiráží proti němu, rychle a vášnivě, tělem se proti němu prohýbá a stačí jí jen chvilka, než ho v sobě křečovitě sevře, hlasitě zasténá a sejme ji parádní orgasmus +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 srp 2013 20:33

+prudce prirazi hlavu skloněnou zuby zatate a má pocit že ve chvilce exploduje. I když si myslí že dostat se k orgasmu mu bude trvat dyl než minulé tajné její orgasmus ji tak dostane že za několik prirazu po ni že udělá i on. Vypumpuje poslední zachvevy slasti než se svali vedle ni na postel. Prudce oddechuje a jen vyhledá její dlni a silně ji stiskne v tě své+ Kočko... Boží... Manželka.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house