Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 03 srp 2013 21:07

+padne do peřin a zůstane ležet, prudce oddychuje, a usmívá se jako zfetovaná+ No teda. +dostane ze sebe poněkud udýchaně a sevře mu ruku+ To bylo něco. +zasměje se+ Já tě miluju. +usměje se na něj něžně, když se zas dovede pohnout+ Fakt strašně moc. +přitulí se k němu spokojeně+ Myslím, že manželskej sex přece jenom nebude tak děsnej. +mrkne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 srp 2013 21:34

No a počkej až to začneme dělat podle toho návodů s noční košilí. +zazubi se na ni a nakloní se k ni aby ji dál pusu a prituli se k ní+ Nerad to přiznávám ale tenhle den mi dal zabrat... +oddechne si+ Ale musím říct že to celý byl úplně nadhernej den. Miluju tě a jsem rád že jsme spolu. +usměje se na ni otočí se na bok a s úsměvem se na ni kouká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 srp 2013 22:31

Tak já si pořídím růžovou flanelovou s velkýma kytkama. +zasměje se+ Já jsem taky pěkně hotová. +přikývne a musí potlačit zívnutí+ Bylo to hezký, viď? +usměje se a lehne si taky k němu na bok+ A budem spolu napořád. +pohladí ho palcem po prstenu+ Pojď spát, muži můj. +pohladí ho po ruce, schoulí se mu na hrudi a zavře oči, šťastná a spokojená, ještě nespí, jen se k němu tulí a vychutnává si to, a jemně ho hladí po hrudi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 srp 2013 22:52

Bylo to nádherný. +zašeptá ji do ucha a přejede ho rty+ Dobrou Kočko. +pousmeje se+ Ženou moje. +zašeptá ještě než zavře oči. Je vážně utahanej tak usně celkem zachvilku a tuli se k ni celou noc. A připadá mu že je to všechno děsně nádherný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 srp 2013 23:25

+šťastně se usmívá a hladí ho po kůži, poslouchá jeho pravidelnej dech, ale usnout se jí nedaří, jak je plná hezkejch zážitků, pořád nemůže stáhnout endorfiny a zklidnit se, tak se vymotá z peřin, sedne si do okna a zapálí si cigaretu a spokojeně ho pozoruje, jak spí v její posteli a na prstě se mu leskne prsten, a říká si, jak je to hezký+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 srp 2013 01:14

+několikrát se prevali v posteli a jak ji tam nemůže najít tak se vzbudí a rozespale a rozcuchanej se rozhlidne kolem+ Kočko. +usměje se na ni a vyhrabe se z postele a obpece si spodky+ Proč nespis? +sedne si na parapet naprpti ni a umota jim takový pěkný malý soukromý brko odpálili ho a dá ji potahnout+ Premyslis? Na co myslíš? +zeptá se ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 srp 2013 01:58

Ahoj. +usměje se na něj, když se probudí, a musí se pro sebe uculit, jak je takhle rozespalej roztomilej+ Nejde mi to. +pokrčí rameny s úsměvem+ Prostě nemůžu spát, když jsem z něčeho moc nadšená nebo moc smutná. Tělo je unavený, ale mozek vypnout nejde. +vezme si od něj brko a pohladí ho chodidlem po noze+ Víš, že to je nebezpečný se na takový věci ptát. +uculí se+ Tak, na všechno. Na tebe, na tohle. +ukáže mu prsten+ Na nás, jaký to teď bude. Co tomu řeknou vaši, co naši, jak překecám Chrise, aby mi podepsal papíry, jestli dovedu bejt šťastná. A je mi moc hezky. +pohladí ho konečky prstů po koleni a usmívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 srp 2013 03:19

No. Možná by sme naše a vaše pohlíží pozvat do jedny místnosti třeba na oběd a tam jim to vyklopit po anglicku zmizet a koukat se přes kamery jestli se do sebe pustej. +zazubi se na ni+ Chris je z toho taky určitě stastnej. Přece nemůže ignorovat tvoje štěstí. +pohladi ji povzbudive a sesune se do jejího klína takže napůl leží a napůl sedí a pokuruje brko+ Mě je taky krasne. Už se ti chce spát? +zeptá se ji s úsměvem+ Marihuana uspává.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 srp 2013 04:03

no já nevím, to by pro vaše moc dobře nedopadlo. můj otec by je nejspíš vykuchal jen co by zjistil, že nekouzlej. +zasměje se+ Ne, s otcem jsem skončila, a sestra je mi ukradená, co se mě týče, jedinej, na jehož souhlasu mi záleží je Chris, a ten bude v pohodě. +usměje se a probírá se mu vlasama, když tam u ní tak leží+ ale jo, trochu chce. +přikývne a promne si oči, zvedne se teda a stáhne ho s sebou do postele+ Víš co je moc fajn? Když mě hladíš po vlasech, nebo škrábeš na zádech. To usnu skoro hned. +uculuje se strašně nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 srp 2013 20:17

+vleze si k ni do postele a otočí se tam aby k sobě byli celém a obejme ji+ No tak jo. Tak to radši riskovat nebudem ať mimu tatikovy zdraví ještě dlouho slouží. +zasmeje se+ Tak Chris ti ten papír podepíše ne? +dá ji pusu+ Ale mě je to stejně fuk ses moje ať už s papírem nebo bez. +usměje se na ni a začne ji jemne a dlouze škrábat po zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house