Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 16 led 2014 22:26

Pivní! +navrhne hnedka+ Ale to asi ne. +zaprtí pak hlavou+ Zaprvý horký pivo dobrý není, pokud to teda není flip a zadruhý bysme se asi zachvilku v tý vaně nenašli. +zasměje se+ Tak jo, ale nějak nenápadně, jako že mu pomůžeme s vařením a pak ho podržím a ty ho řízneš a pak mu vymažeme hraddisk, aby si to nepamatovat. +navrhne a chytne ji za ruku a otevře opatrně první dveře+ Tady nikdo není. +konstatuje+ Já jenom doufám, že teďka zpoza rohu nevyjede tříkolka a za ní holčičí dvojčata. Mrtvý. +zavěští pochmurně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 28 úno 2014 14:37

+když se tam přemístí s Vici zazubí se na ni+ Kde ji máš schovanou? +koukne na ni tázavě a pak se jeho pohled přemístí na její prsa+ Ty... ty máš jedno prso větší. To jsi neměla. +zahledí se jí na ty prsa fakt soustředěně+ Ty to máš v podprsence! +rozesměje se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 úno 2014 16:55

To je vidět? +vykulí oči, a znepokojeně si zírá na prsa, a fakt je jedno nějak větší+ Ty to poznáš? +přimhouří pobaveně oči, a vtiskne mu pusu na rty+ no jo, já nemám kapsy. +zazubí se na něj taky+ Tak kam to mám jinam schovat, že jo. +uculí se, a nějak to vytáhne, aby se u toho moc neobnažila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 bře 2014 12:06

No jistě, že já to poznám, nezasvěcenému oku to tak nepřijde, ale já jsem zasvěcenej tak, že bejt víc, tak už musím nosit tvoje podprsenky. +zazubí se na ni vesele a jenom nenápadně sísá, když to vytahuje, jestli se náhodou neobnaží víc+ jak se s tou fontánou pracuje? +kouká na ni, když ji zvětší a obhlíží ji ze všech stran+ Já jsem je viděl dycky až v provozu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2014 14:31

Tyjo. +zazubí se a zkouší si představit, jestli by se jí to líbilo+ Ani vycpávat bys je moc nemusel. +zazubí se, a trochu se teda obnaží, aby z toho taky něco měl, ale jen tak trošku páč už se blíží Jeefes+ Nooo... tam se asi nacpe čokoláda. Někudy. +konstatuje a poněkud bezradně máchne rukou+ Jeefesi. +uculíse na něj a vtiskne mu kýbl s čokoládovýma čočkama+ Ty to umíš viď? +udělá na něj oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2014 13:34

+Jeefes se na ni podívá, přikývne a vezme kýbl s čokoládou a zatímco Byron Vici nenápadně okukuje, tak Jeefes zapne tu fontánku a nasype tu čokoládu prostě do té nejspodnější mísy, chvíli se nic neděje, a pak se začne čokoláda tavit a když je roztavená, tak zapne další čudlík a ta čokoláda tam začne vířit a on jim jenom z kuchyně donese špejle a ovoce a maršmeláky a gumový medvídky, na kterýžto se Byron vrhne a obalí je v tlustý vrstvě čokolády+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2014 16:57

Hustý! +zhodnotí to nevěřícně, natáhne se na zem na břicho a pozoruje, jak se ta čokoláda přelejvá, může na tom oči nechat a děsně fascinovaně si to prohlíží ze všech úhlů, občas si tam namočí prst a olízne ho a uculuje se+ Jak jim to jeefes všecko donese, tak si hned něco napíchne, udělá maršmelounovo jahodovej sendvič, a celej si ho pořádně namočí, a zkouší jaký kombinace jsou dobrý, teda dokud jí nespadne banán přímo do jezírka+ Ne! +zakňučí zděšeně, a tváří se jako by jí zastřelili babičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2014 19:49

+oči mu jenom svítí a zachvíli má prsty od čokolády a spořádá skoro všechny medvídky+ Co? Co? +zakucká se, když Vici tak vykřikne a poplašeně se rozhlídne kolem+ Nééé, to je v pohodě! V pohodě! +vyrazí do kuchně a donese jí naběračku, aby si ten banán mohla vylovit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2014 22:00

ty jseš hrdina. +zazubí se na něj vděčně, a dá mu čokoládovou pusu, , zaloví ve fontánce, a vyloví si banán pořádně obalenej čokoládou, a vysrkne ho i s celou naběračkou čokolády, takže má čokoládu až za ušima+ to bude můj novej recept, utopenej banán. +zazubí se vesele čokoládovýma zubama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2014 22:45

No jasně, že jsem. Postaví mi na náměstí sochu, z čokolády, předpokládám. +zazubí se na ni+ Já chci utopenej banán. +šlohne jí naběračku, s banánem se ani moc neobtěžuje a napije se rovnou čokolády+ Boží, tohle bude zmizelej banán. +zazubí se na ni pusou od čokolády+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house