Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 05 úno 2014 02:20

Ale to víš že ně mamko. +zazubi se na ni+ To jsem tam nenápadně šoupnul když ses nekoukala. +přizná se a pustí ji k sobě a položí ji dlaň na rameno+ A tady mu můžeme otisknout packu. +ukáže ji+ Co? +rozhlidne se kolem+ No tak to asi n průzkumu. +usměje se a rozhlidne se kolem+ Já mu věřím že se nezabije. Dyť není blbej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2014 03:27

To je dobře. +zahýbe obočím+ Ale je to růžový. +koukne se na něj pochybovačně+ Nezruší nám to naši punkovost? +zazubí se, opře se o něj hlavou, a otevře tu knížku+ Budem si muset sehnat váhu, abysme mohli zapisovat, jak přibírá. a nějakej lepší foťák. +uculí se+ Já vím, že se nezabije. nejspíš na sebe svrhne koš s prádlem, nebo spadne do sklepa. +zazubí se+ Měli bysme mu dát rolničku na krk, abysme ho ještě našli. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2014 11:36

Tak na To dáme pár sichrhajzek a nápisů a bude to v pohodě. +usoudí+ A nebo radiolokator. A gpsku a pak ho budem stopovat a hrát si na fbi. +zazubi se na ni když ho něco chytne za kotník co má strcenej napůl pod gaucem a on zaječí a vyletí nahoru+ Tady straší! +vykrikne načež se z pod gauče vyplazi tygr+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2014 12:30

Tak jo. +zazubí se, a po očku ho u toho pozoruje, jak je tam mezi těma pískacíma hračkama a růžovýma knížkama nadšenej+ Ty, Byrone... tohle je jako tvůj děsně nenápadnej subtilní způsob jak mi sdělit, že bys chtěl už mít děti? +uculí se trochu, jak tam civěj na ty koťátka+ Ježiši. +vyletí taky, jak se lekne, a na tygře se uculí+ ty ses našel sám,jo? +polochtá ho pod bradou a zvedne k nim na gauč+ No ty jseš ale šikovnej! Koukej, jakej jsme ti koupili deníček. +ukazuje mu to tam, a tygr začne hrabat packama po těch nakreslenejch kočkách+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2014 15:52

Hm? +koukne na ni a poslouchá ji a kouká pak do tý knížky. Když se ho zeptá na ty děti, tak se zarazí, kooukne na ni a koutky mu cukaj+ Kočko, a ty bys byla proti? +zazubí se na ni+ Ale teďka nemůžeme mít dítě. Máme tygra. +koukne na něj+ Ale když nám nechcípne, tak bysme mohli nad nějakýma zauvažovat. +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2014 17:01

Já nevim, nepřijde ti, že je ještě trošičku brzo? +uculí se+ Já v principu proti nejsem, dyť to víš, jen si potřebuju trochu víc zvyknout na myšlenku, že se mi něco tříkilovýho pokusí rozervat vnitřní orgány. +zasměje se+ A že nebudu moct celou noc spát a nejmíň dva tři roky kouřit. +zašklebí se+ A taky že už nebudem moct blbnout a o půlnoci se sbalit a vypadnout třeba do New Yorku. +uculí se na něj+ a co když bude tygr na mimino zlej? +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2014 20:07

Já neříkám hned. +usměje se mile+ Nejdřív to vyzkoušíme na Yodovi. To nám pár let zabere. Takovej minimálně pět, pro jistotu deset. +poslouchá ji, co všechno nebude moct a představí si, že by to nemoh taky+ Nebo dvacet, to už tygr půjde z domu, přestěhuje se do vlastního a tak. Yoda? No to snad ne. Dyť bude mít naše vychování.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2014 23:11

Tak jo. +zasměje se+ Dej mi ještě tak rok dva jo? +usměje se na něj a trochu se přitulí+ Ještě bych tě chtěla mít chvilku jen pro sebe. Moct se pomilovat na schodech a neřešit odkud na nás vyleze batole. +zazubí se a dá mu pusu na krk+ No on mu ani nemusí chtít ublížit, stačí když už bude velkej tygr. Bude ho chtít něžně pohladit a zlomí mu vaz. +pokrčí rameny, a pak jí zazvoní telefon, tak ho vyhrabe z kapsy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2014 23:25

No jo. +přikývne a trochu se zamračí+ Ale to ještě vymyslíme, ještě máme spoustu času. +mávne nad tím rukoou, načež se začne tulit+ Jo? Milovat se na schodech? +zahýbe významně obočím+ A mám tě tam odnýst? +navrhne a když zvedne telefon, tak ji teda na chvilku přestane nemravně obtěžovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2014 01:22

Jo. Máme velikou spoustu času. +uculí se a dá mu pusu, zvedne telefon a chvilku poslouchá, a pak se celá rozculí a vyskočí, telefon hodí do gauče, a dá si deset vteřin vítěznýho tance, než dohopsá k němu a uculí se na něj+ Vyhráli sme tu čajovnu. +zazubí se vesele, vlepí mu pořádnou pusu, a tancuje dál+ Co kdybysme dali dneska prcka spát dřív, a šli to někam oslavit? Chce se mi pít a tancovat. +zazubí se a zatočí se ještě dokola+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house