Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 24 dub 2014 22:38

Ts, ts, já nemám žádný zvrhlý sexuální fantazie, náhodou. +zatváří se pobouřeně+ Jeefes to náhodou může dosvědčit. +domáhá se svýho a snaží se uhýbat před tygřetem, aby do něj náhodou nezaseklo drápky+ Nojo. +koukne vyplašeně na Vici+ My sme nahatý, jak se odtud dostanem, aby násnikdo neviděl?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2014 23:15

Ne? To je teda škoda. +udělá oči, a pravidelně se tygřáka pokouší hladit a odstrkvoat, aby jim nezalezlo do spacáku, a nepoškrábalo jim choulostivý místa+ No, to tu budem muset zůstat. +zazubí se, a zavrtá se mu pod ruku+ Mně je smutno. Trošičku. Maličko. +zamumlá mu do kůže, zatímco se snaží nenechat se sežrat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2014 23:34

+koukne na ni, když mu sdělí, že jí je smutno a pohladí ji po partii dostupné pro jeho ruce+ Smutno. To je mi líto, že ti je smutno, kočko. Tak já ti zaspívám a pak ti smutno už nebude jo? +natulí se k ní taky a dá jí pusu na nos+ Co bys chtěla ode mě slyšet. Co takhle I will always love youuuuuuuuuuuuu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2014 10:14

Já za to nemůžu, totak někdy prostě je. +pokrci rameny a tuli se k němu do tepla+ jee a co? +uculi se a když na ni tak mírně falešné spustíz bezprostřední blízkosti, musí se chtě nechtě rozesmát jak cvok+ já tě miluju, fakt jo. +zazubi se na něj, a dá mu pusu, čisté z lásky samozřejmě, avubec ne aby ji nerval do ucha+ fakt moc. +usměje se na něj a jé to pravda pravdouci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2014 15:01

Vážně? Zpívám krasne já vím. +nadměrně pyšně hruď+ Klidně ti to ještě dozpivam jstli chceš. +uculuje se a oplaci ji polibky a zatím si rozmyslí jaký další hit na ní vybali tedka+ Já té taky miluju kocko. +posepta ji+a jsem vždycky pripravenej složit jakoukoliv píseň abych té rozesmál.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2014 17:43

Moc se nenafukuj, nebo se sem nevejdem. +zazubí se, a pohladí ho někde kde jí to zrovna umožní ten stísněnej prostor+ Já vím, že jo. +usměje se na něj, a dá mu pusu na nos, než ho políbí, nejlíp jak dovede, a nejspíš by ho ocumlávala dokud by jim nedošel dech, jenže zrovna přijde Jeefes a donese jim jídlo+ Tak ale teď už asi budem muset fakt vylízt, jinak pomřem hlady. +uculí se, když se od něj odlepí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 09:40

+olíbává ji a ožužlává a vůbec si to děsně užívá+ Co? +zamračí se+ No tak jo. +povzdechne si tragicky+ Jeefesi, otoč se. Ať nás nevykoukáš. +rozkáže mu a když se teda otočí, tak se dost neochotně odlepí od Vici a vysouká se ze spacáku ven a shání se po svejch spodkách, nicméně je nenajde, tak si vezme aspoň tepláky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 13:13

+když vyleze, rozvalí se ve spacáku a zazubí se+ Teda tady je najednou mííísta. +uculuje se, založí si ruce za hlavou, a poněkud mlsně ho pozoruje, jak tam chodí nahatej, sama si najde nějaký tričko a kalhotky, a udělá mu místo na gauči, naloží si talíř vajíček a zakousne kus grepu, ale pak jí na klín vyleze tygr a chce taky jíst, tak svý jídlo odloží, a dá mu flaštičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 16:13

Já ti dám místa. +zasměje se a blýskne po ní pohledem, načež se k ní roztáhne na gauči, aby si nemyslela, že ho má celej pro sebe. Naloží si taky vajíčka a trochu slaniny, uvelebí se na gauči a kouká, jak Vici krmí tygře a trochu se u toho pro sebe usmívá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 16:53

+uvelebí se vedle něj, tygra si šoupne na klín na záda a jednou rukou mu přidržuje flašku, druhou ho hladí po chlupatým břiše nebo si občas uzme kus něčeho dobrýho a krmí taky sebe, občas zvedne k Byronovi oči a usměje se na něj, a připadá jí to hezký+ Víš co, taky jsme na loscarech vyhráli poukaz do tureckejch lázní nebo kam. Nějaký sauny a tak, neměli bysme to nechat propadnout. Jestli se teda se mnou chceš jít potit do uzavřený místnosti. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house