Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 16:55

Ale ale ale! +koukne na ni a je příjemně překvapenej+ Tak to je super! To jsem ani netušil. Tam se určitě musíme jít kouknout. A potit se. +zazubí se na ni+ To bude super, bejt s tebou spocenej v jedný malý místnosti. +mrkne na ni a dá jí kousek slaniny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 17:05

Já jsem si myslela, že budeš pro. +zazubí se+ Máme to soukromý prej. Jakože tam budem jen my. spocený +zahýbe obočím, a slaninu si dá+ Ale tygři tam podle všeho nesměj. +sdělí s lítostí tygřeti, který ucítí slaninu, pustí flaštičku a jme se přelízt k Byronovi a dožaduje se slaniny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 17:20

No to je dobře, ještě by ho z toho kleplo. Z toho vedra, nebo z toho, co by tam viděl. +zazubí se na Vici a nahne se, aby jí dal pusu+ No ty tuhle slaninu nesmíš. +oznámí tygřeti+ Zaprvý je smažená a kořeněná a zadruhý seš na to ještě malej. +slupne zbytek slaniny, co má na talíři, aby na ni tygr nekoukal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 18:11

Plánuješ sprosťárny, jo? +zazubí se, a jenom kouká, kam jí prcek zmizel+ Tak mi řekni, až se ti tam bude chtít. +usměje se, a taky mu dá pus+ Ty a nemyslíš, že bysme mu mohli začít zkoušet dávat i normální jídlo? +koukne na něj zamyšleně+ Jasně že né hnedka slaninu, ale už trochu vyrost. +pokrčí rameny, zatímco tygře aspoň olizuje Byronovi prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 18:15

Mě se tam chce třeba hned. +koukne na ni, že jako klidně a že je to na ní+ Dneska nic speciálního v plánu nemám. +koukne na tygře+ No asi už jo, ale co mu budeme dávat? Maso a krmivo pro kočky? Aby měl dost vitamínů. +pohladí tygře po kožichu+ Budem mu tahat maso na provázku, aby se naučil lovit. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 18:26

Jo? No... já dneska taky nic nemám. Večer se musím stavit v čajovně, ale denní provoz tam zvládnou. Moji zaměstnanci. +zazubí se na něj, a připadá jí to děsně zvláštní+ No něco nám dali ve zverimexu, granule s vitamínama a nějaký tabletky... A měl by mít maso syrový nebo vařený? +koukne na něj+ Schováme mu jídlo po baráku, aby ho musel vyčmuchat. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 18:30

A můžu tam jít večer s tebou? +zeptá se jí, natěšenej, že se tam zas koukne, když je to tak nový+ Určitě syrový. Co by dělal s vařeným masem? +zamyslí se nad tím+ V přírodě taky nemaj tygři vařený maso. Jo a pak zapomenem kam sme to dali dokud se tu neobjeví úděsnej smrad. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 18:43

Jasně že můžeš. +usměje se+ Já myslela, že by ses nudil. +pokrčí rameny, ale je ráda, že chce+ No, třeba draci jedí vařený, někde jsem to četla. +zazubí se+ Sami si ho oflambujou. +zakoulí očima+ Né, to by Jeefes nedopustil. Ale aspoň by měl bojovku. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 18:52

Já se zásadně nenudím. Já vymýšlím blbosti a pak je realizuju. +zazubí se na ni, lehký šílený lesk v oku+ Co ty prďolo? +zvedne si k době tygra a koukne mu do očí+ Seš drak? +tygře na něj koukne a následně mu začne olizovat obličej, Byron se zašklíbí a pustí ho zas na zem+ No určitě je to drak. +se smíchem si začne otírat obličej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 19:04

No právě, mám trochu obavy abys nevymaloval zatím co budu počítat peníze. +zazubí se,a dá mu pusu, a musí se pro sebe uculovat, když si tam ti dva hrajou+ Já ti olížu obličej až v lázních. +zazubí se na něj+ Tak si hrajte kluci, já se jdu oblíct. +dá jim oběma pusu a vyběhne nahoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house