Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 21:47

A už je ti dobře? +zeptá se jí a polibek jí s nadšením oplatí+ Jo? No já se v tom nevyznám, to jsou holčenčí věci, tak jí klidně řekni. +přikývne, jako že souhlasí+ Vážně? +pousměje se+ No ještě, aby chtěla ona. ALe kdo by tebe odmít. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 22:04

Mně je dobře s tebou. +usměje se+ No jo, tak když vám to s Jessem tak jde, asi bych se měla taky začít snažit trochu si to ponapravovat. +uculí se+ Vzorná dcera už asi nebudu, ale to ostatní by třeba ještě šlo. +pokrčí rameny+ Já si myslím, že jí tak nějak chybí zázemí, víš, taková ta jistota. A Chrisovi se taky nelíbí že je tolik sama. Tak jsem si říkala, že jestli se úplně nepohádáme, mohla bych jí nabídnout, že tu může bejt, když bude chtít. +koukne na něj, co on na to+ Jako ne furt, že jo. +ujistí ho honem+ Ona stejně bude radši bydlet ve městě. Ale mohla by tu mít svůj pokoj, jezdit sem na Vánoce, a tak? +pokukuje po něm, jestli neprotestuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 22:12

No jo, my sme úplně zářnej příklad. Když se známe tak tejden, víc ne. +zazubí se na ni+ Jako u nás, +koukne na ni trochu se zarazí+ A nebude se mě zas pokoušet to... osouložit? +koukne na ni trochu vyplašeně+ Já bych nešel, ale extra příjemný to není. +tváří se rozpačit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 22:29

Ale ještě jste se neservali. +zazubí se taky+ No, jenom kdyby ti to nevadilo. +přikývne vážně+ No to nebude, to se neboj. +uculí se trochu vražedně+ To bych ji shodila ze schodů a její skalp ti složila k nohám. +zasměje se, jenom tak napůl z legrace teda+ Já se s ní o tom pobavím. Ale mám tak nějak pocit, že bych ten první krok asi měla udělat já. +pokrčí rameny+ Dyť Jess tu taky klidně může zůstat, kdy bude chtít. Může tu mít pokoj, a stavit se kdykoliv. +pousměje se+ Když je teď taky naše rodina. +vtiskne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 22:32

No, to jenom proto, abych ho nezmasil, víš jaká já jsem vazba. +zazubí se na ni vesele a prokřupe si svoje chlapácký klouby+ A jak to chceš udělat? Jakej chceš udělat první krok? +zeptá se jí se zájmem+ Jo? A myslíš, žě by chtěl? Nechtěl ode mě ani pomoct. +povzdechne si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 22:43

Mně je to jasný, nemůžeš ho hnedka přizabít. +uculí se vesele+ no, takhle nějak. +pokrčí rameny nejistě+ Já v tomhletom nejsem moc dobrá, buďto si s někým sednu, nebo ne, a extra snažit se neumim. +svraští trochu obočí+ Asi se s ní pobavím, jak se má a tak. A když to půjde, nabídnu jí to, tady občas zůstávat. Aby věděla, jako že je tu vítaná. +koukne na něj, jak moc je to blbý+ No, třeba nechtěl, ale důležitý je že bude vědět, že bys chtěl ty. Myslím. +pousměje se+ Jako že bys ho chtěl mít blízko. +pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 23:12

To jsem rád, že to chápeš, Kočko. +usměje se na ni+ To je náhodou moc dobrej plán. +usměje se a chytne ji za ruce+ To vyjde. Se všema. +přikývne, že to je jako jasný+ Pojď ke mě. +přitáhne si ji k sobě a pevně ji obejme a pak si ji přitáhne k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 23:31

No, uvidíme. +pousměje se+ Když to dobře nedopadne, tak to taky nějak překousnem. Aspoň to budeme moct dělat na schodech, a tak. +uculí se na něj, a vleze si mu na klín, aby s k němu stulila a polibky mu jemně oplácí+ Promiň, že to je teď se mnou takový všelijaký. +obejme ho kolem pasu+ To zas bude lepší, slibuju. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 11:32

Na schodech...? +zarazí se a koukne na ni+ A taky v kuchyni a na zahradě. Kočko... tak teďka z toho mám parádní dilema teda. +zasměje se vesele+ To nevadí, kočko. Hlavně, když mě od toho nedržíš stranou. +usměje se na na ni a hladí ji ve vlasech a jednou rukou ji objímá+ To si piš že bude. +přikývne jistě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2014 12:28

Neboj, oni taky někdy nebudou doma +uculi se+ víš co je boží? +koukne na nej s usmevem+ že se známe skorodva roky a stejně mám furt občas takovou desnou chut strhat z tebe oblečení. +zazubí se+ a taky jak se o mě parádně staras. +usměje se a d mu pusu+ ja se o tebe taky budu starat. +slíbí mu as krásně ho polibi, chvilku ho hladí a pak sklouzne na zem, klekne si mezi jeho nohy a rozepne mu kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house