Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 19:03

Tak jo, začneme nějakým oldschoolovým rockem. +zazubí se vesele+ Hele, abych nepíchla něco já tobě. +zasměje se+ Viděl si vůbec už mýho píchnutýho pupíka? +svraští obočí, a vyhrne si tričko, aby ho viděl, má tam piercing co vypadá jako takovej ten jezdec od zipu+ Tak to nějak vymyslíme. Budu u tebe, a dáme k němu tu elektronickou chůvičku, aby ho bylo slyšet. Co? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 19:17

Já myslím že viděl. +koukne na ni a pak sjede pohledem trochu níž a vyvalí oči+ No neke. +vydechne+ A dá se s tím něco rozepnout? +zazubí se na ni, zavrčí jak tygr v teplákách a kousne ji jemně do krku+ A tak proč nemůže spát u nás, Aspoň občas by mohl, ne? +koukne na ni tázavě a trošku zmateně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 19:28

no to nevim, to by se muselo zkusit +zazubí se, a jak ji kousne, po zádech jí přejede mráz, ale příjemnej, a uculí se+ Protože když ho necháme tady, nejpozdějc za hodinu ho máme v posteli, a jak si zvykne na postel, už ho z ní nedostanem. +zazubí se+ Tk jo, ale slib mi, že za pár měsíců nebudeš nadávat a vyčítat, že je furt u nás. +usměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 22:37

Já mu náhodou úplně rozumim, jak jsem si jednou zvykl na postel, tak mě z ní taky bylo těžký dostat. Ale už je to lepší. Ta ponožková terapie fakt funguje. +odtuší a uculí se na ni+ Jasně, že nebudu. Tak si pořídíme ještě jednu postel. Pro něj. +pokrčí rameny+ Nějakou menší, třeba dětskou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 23:10

No právě, a počkej až vyroste, to už se do tý postele vůbec nevejdem. +zazubí se+ Dneska ho necháme spát u nás, a uvidíme jak to půjde, jo? +usměje se, a odloží prázdnej talíř od snídaně+ Dej mi pusu. +pošeptá mu do ucha potichu, aby tygříka nevzbudili, pohladí ho vzadu po krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 23:24

Dobře. +přikývne s úsměvem+ Ty seš šéf. +zasměje se potichu a dá jí pořádnou pusu a obejme ji u toho kolem pasu+ Mohli bysme s ním jít na procházku... +navrhne+ Ale až po tom, co mám v plánu teďka. +zašeptá jí do rtů a zase ji začne líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 23:47

Já jsem šéf? +uculí se vesele+ Já myslím, že ty jseš šéf. +pousměje se, a sklouzne mu rty na krk, aby našla to místo mezi krkem a ramenem, a lehce ho tam kousne+ A co máš v plánu? +zajímá se a musí se zazubit, vyjede mu rty zpátky po čelisti a pohladí rty svýma, a když ji chce políbit, trochu ucukne,a vždycky se přiblíží jen těsně k jeho rtům, a zlehka olízne ten spodní špičkou jazyka, a zase se stáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 23:51

No je to přesně něco takovýho, co bysme neměli dělat před tím malým tygřetem. +zazubí se na ni, načež se snaží chytnout její rty a políbit ji a jak cuká, tak se u toho culí, až ji pevně chytne do náruče a poněkud se na ni vrhne a divoce ji zlíbá a vůbec se nemá k tomu aby přestal. Jenom po chvíli trošku zvolní tempo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 23:57

No... malý tygře teď zrovna spí, a nejspíš ještě chvilku bude. +zazubí se mu do kůže, a ještě ho chvilku provokuje, než se po ní vrhne, což ji teda poněkud odzbrojí, polibky mu vášnivě a naléhavě oplácí, a rukama mu vklouzne na břicho pod tričko+ Ale musíme bejt potichu. +pošeptá mu děsně spiklenecky, přejede mu nehty po boku, a posadí se mu na klín trochu líp, aby mu někde nezaškrtila krevní oběh+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 00:09

Zavážeme si navzájem pusu? +zazubí se na ni+ To by mohlo bejt taky zajímavý. +vyhrne jí triko až ke krku a rty chvíli bloudí po její kůži, než jí olízne to místo pod klíční kostí. Pak jí to triko stáhne a začne ji líbat, přičemž je teda příkladně potichu, i když mu to dá občas práci, ja tak na něm sedí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house