Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 23:29

Ty taky, náhodou. +usměje se na Vicky a dá jí malou pusu, aby je Sophie neplácala a pak se na malou usmívá a je rád, že už neplače+ No jo, děsný to bylo, tak tak. +přikyvuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 23:34

já taky? +usměje se pěkně a opře si mu hlavu o rameno, malou u něj obejme a pořád ji hladí po zádech+ už je dobře, taťka tě zachránil jako v pobřežní hlídce, no jo. +zazubí se, a otírá jí slzy z tvářiček, a Sophie mu to všechno vykládá, jak byla utopená, stěžuje si, a pak se o něj opře, jak se tím pláčem celá vysílila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 23:38

No jo, já jsem celej Mič, Bjůkenen! +zazubí se na ni a mrkne na Vicky a napne svaly, aby byl svalovec, ale pořád ji tak houpe a tulí k sobě+ hele, ona usíná. +šeptne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 23:43

no, co já bych bez tebe dělala. +usměje se a dá mu pusu na rameno+ jo. +uchichtne se potichu, jak malý jedou mžury, dívá se na ni, nos má schovanej na jeho krku, ve vlasech, a přijde jí to jako malej zázrak, a tiše jí hmká dál, nějakou klidnou ukolébavku, dokud neusne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 23:48

No ale co já bych bez tebe dělal. +řekne jí úplně smrtelně vážně+ To bych nebyl vůbec já. +pousměje se a když ten malej poklad usne, tak se k ní nakloní a dá jí pěknou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 23:50

ale tys byl přece ty už když jsme se potkali. +uculí se pěkně, opře se mu čelem o čelo a pěkně ho políbí+ ty seš tak dobrej táta, já se do tebe furt zamilovávám víc a víc. +pousměje se mu do rtů+ já sem úplně zamrzla hrůzou. +přizná se mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 23:56

No jo, ale teď jsem lepší já, že jo. A to se mnou děláč ty. +usměje se na něj+ bylo to děsný. +přikývne+ Ale dobře to dopadlo. +usměje se na ni uklidňujícně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:01

ty jseš úplně nejlepší pořád. +pousměje se a kouká, jak u něj sophie klidně spí+ už na to taky přišla, že jo. +uculí se+ že je u tebe bezpečí a nejlíp. +usměje se na něj, a prohrábne mu patku, tak něžně+ ukaž, dej ji tady na lehátko, ať na tebe není moc těžká.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:09

To si piš a nikdo jí nebude dost dobrej. +nadme se pyšně+ Já se snažím kočko, bejt dobrej táta, i manžel. Pro tebe. +koukne na ni apak se děsně moc urazí+ Já jsem náhodou silnej! +vykulí na ni oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:12

To teda nebude, tebe trumfnout totiž nejde. +zazubí se+ No, jde ti to fakt moc dobře. +usměje se na něj a dá mu za to pusu+ božíčku! to já přece vím. +uculí se+ uneseš mě až do postele, že jo. +vykulí oči+ já jenom myslela jestli si nechceš dát snídani nebo se třeba děsně moc líbat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house