Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 22:08

+chytne od něj klíčky a udiveně se na něj podívá+ Ale to je Chrisovo auto, já žádný nemám. +položí klíčky na put a vesele se uculí+ Tys byl na rande? Jak to šlo?+ vyzvídá+ No... +zarazí se a koukne na něj+ Když se nám chce. +pokrčí rameny+ Jak kdy... letadlem... +koukne na něj, tak trochu nechápavě a podezřívavě, co chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 22:20

Já vím, ale ty vypadáš, že si s ním rozumíš. +uculí se vesele+ Jo? A jak se tady teda dostáváte do města? +podiví se+ No, nejdřív dobře, pak blbě a pak hodně dobře. +prohrábne si vlasy+ Na ní je něco děsně... +uculí se+ Ale někdy se chová fakt na zabití. +pokrčí rameny+ Na mě nekoukej, Alex mi řekla, ať se zeptám. Tvářila se, že je to důležitý. +koukne na něj+
Jess

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 22:28

No tak to teda jenom vypadám, kámo. +uculí se na něj+ Obávám se, že opak je pravdou. +pousměje se+ Aha, Alex se tvářila... no to to teda na mě pěkně hodila... +koukne kolem, jestli mu s tím Vici nepomůže, ale ta tam není+ No.... +začne zeširoka+ Slyšel jsi už o čarodějích a kouzelnících. Ne o těch pouťovejch, o takovejch těch, co bejvaj v pohádkách a tak, co? +koukne na něj a usilovně přemejšlí, jak má sakra pokračovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 22:37

No rozhodně líp jak já. +zazubí se+ tak dal ti svoji ségru za ženu, to nemůže bejt tak zlý. +pokrčí rameny+ No jasně. +přikývne, a koukne na něj trochu znepokojeně+ ty nějaký jako... vidíš? +zamává rukama jako že myslí tak jako menší halušky, nebo možná koks+ Je to ten anglickej sluha, že jo? +uculí se, ale dělá si naprosto srandu+
Jess

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 22:42

Nedal. +vyprsí se+ Já jsem si ji prostě vzal a hotovo. Já se nikoho ptát nemusím. +hzí tam patky jen to sviští, ale trochu se u toho uculuje+ Mno.... ten taky. +přizná+ Pak taky Vici, Alex a Chris. Celá jejich rodina. Já ne. +upozorní ho a vlastně čeká, že se mu vysměje+ Jeefesi? +zavolá ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 22:55

No já se taky nikoho ptát nebudu. +hodí patkou zas na druhou stranu, ale poněkud na něj zůstane koukat+ No jasně. +přikývne tak nějak skepticky+ Tahaj z rukávů holubice a tak, co? +uculí se trochu+ No, ale skoro jsi mě dostal. +zazubí se, a když dorazí Jeefes se svojí kamennou fasádou, pobaveně ho pozdraví, a kouká jestli bude plivat oheň+
Jess

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 22:59

Éééé. +poškrábe se ve vlasech+ No... Já jsem nikoho ještě holubici odnikud vytáhnout neviděl. +koukne na něj, pak na Jeefese+ Jeefesi, prosím tě, mohl bys Jessovi předvíst nějaký koulo. Cokoliv. Bezpečnýho. Aby mi uvěřil? +požádá ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 23:09

Jistě, pane. +přikývne, a stačí mu jedno mávnutí hůlkou, aby se na plotně zapálil oheň, přiletí pánev a posadí se na sporák, a z hůlky mu vytryskne trochu oleje, a začne smažit palačinky, do ruky mu vždycky přiletí to co potřebuje, a vůbec je radost na něj koukat, a Jess poněkud civí s otevřenou pusou a trochu se opře o pult+ No kurva. +zamumlá+
Jess

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 23:12

Špenátový, udělej špenátový. +napovídá mu Byron+ A se slaninou, samozřejmě. +olízne se a pak se koukne na Jesse+ No... takže tak. Jo, Wenai taky. +zdělí mu ještě a poškrábe se vzadu na krku+ Věříš mi už?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 23:19

+Jeefes je jako obvykle o krok vepředu a už je dělá slaninový+ Ta taky? +vykulí oči, a je mu poněkud slabo+ No ale dyť to přece nejde. Tohle nemá existovat. +koukne na něj+ A jak v tom jako žiješ? +zavrtí hlavou a je ztoho poněkud perplex+ Já potřebuju panáka.
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Winter house