Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 17:41

No jo byla. +zasměje se+ Teda nikdy jsem neseděla ve vězení. Jenom pár pokut za výtržnosti a tak. +uculí se+ No zatím si nestěžuje, takže dobrý. +zazubí se+ Jo... tak nějak. +přikývne+ Takže si prostě děláme rodinu navzájem. +usměje se+ Ugh, nech toho, takhle o svým bratrovi vůbec přemýšlet nechci. +oklepe se trochu a zaksicht se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 09 kvě 2013 17:44

+sejde ze schodů a něco si brumlá, nespokojen, že vyrazila před víc jak hodinou na desetiminutovou procházku, venku pomalu bouře, a ona nikde+ Jasmine, kde prosím tě vězíš? Už jsem měl- +projde kolem otevřených dveří a zarazí se+ strach? +dodá poněkud nevěřícně, jak tam na ty dvě kouká+ Ehm... +nezmůže se moc na kloudnou reakci, Vicky akorát semkne rty, udělá si z trička kapsu, naskládá si lahvičky do ní, beze slova se kolem něj protáhne a zmizí nahoře+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 17:58

To sou mi tedy věci. +kroutí hlavou se smíchem, jako že neměla tušení, že něco takového prováděla, i když si to umí dost živě představit a jen stačí otevřít ústa, aby v pauze mezi smíchem něco poznamenala, když člověk, o kterém je zrovna řeč se objeví ve dveřích+ Christiane. +rozzáří se nadšením a s trošku přiblblým úsměvem na něj kouká a s výlevy své náklonnosti vyčká, než Vicky zmizí+ A děkuju za pomoc. +zavolá za ní ještě, než stočí plnou pozornost k Christianovi+ Asi jsem se trošku zdržela. +broukne a provinile sklopí pohled na špičky bot, ale když se na něj zase koukne v očích jí vesele jiskří+ Ale mám překvapení. +zazubí se vesele, vezme jednu lahvičku lektvaru a div si to k němu nadšeně nedohopká. jemně ho políbí a pak mu strčí lahvičku před obličej+ Hádej, co to je. +září jak měsíček na hnoji+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 kvě 2013 18:08

+jak je tam tak vidí, vypadá nejdřív totálně zmateně, ale když vidí Vickyinu reakci, oči mu trochu ztvrdnou, a nechá ji projít mlčky+ Já myslel, žes někde uvízla v bouři a nemůžeš domů. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Překvapení? Praštila jsi mojí sestru po hlavě a včarovala jí do hlavy novou osobnost? +otočí se ještě nechápavě+ Nevím, je to dobrý? +zajímá se a už by ochutnával+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 18:16

Promiň, příště se nahlásím, že už jsem doma. +pousměje se a zatváří se kajícně+ Co? Ale ne. +rozesměje se vesele a zavrtí hlavou+ Jen jsem si povídali a vařily přitom lektvary. Tedy tvoje sestra mě učila vařit lektvar. +usměje se zářivě, ale nerozvádí, o čem že se to vlastně bavily+ Kušuj. +plácne ho vesele po ruce, aby ho ani nenapadlo ho ochutnat+ Nevím, jestli je dobrý, ale není pro tebe. Je pro mě. +usměje se na něj tajemně+ Pořád nevíš? +protáhne s hravostí+ Tak já ti poradím. +zamyšleně si poklepe prstem o bradu+ Řekněme, že po dobu, co budu tenhle lektvar brát, tak nehrozí, že bych otěhotněla. +koukne na něj, jestli už jako vííí :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 kvě 2013 19:10

+pohladí ji kolem pasu a usměje se, jako že to nevadí, kouká na ni a pořád se mu to zdá nějaký podezřelý+ Ale! +uculí se potěšeně+ No to je ale milý překvapení. +zazubí se a dá jí pusu, vezme si ten lektvar, kouká na něj proti světlu a přemýšlí, jestli je na něj sestra nakrknutá natolik, aby mu podstrčila špatnej lektvar+ Myslíš, že bude v pořádku? +koukne na ni zamyšleně, nicméně nemá způsob, jak to poznat, tak jí ho vrátí, a rozhodne se to risknout :D + A za jak dlouho to začne účinkovat? +zajímá se strašně nenápadně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 19:20

Copak? +zvedne obočí, když sleduje jak jí sleduje :D + Myslela jsem si, že by se ti to mohlo líbit. +usměje se nadšeně a vesele+ Já myslím, že ano. Tvoje sestra je na lektvary fakt dobrá a dala dohromady recept, co se nebude tlouct s mojí magií. Navíc nikdo zatím nestojí o to, abys tu běhal v miniaturním vydání. +zazubí se na něj vesele+ Navíc jsem ho vlastnoručně uvařila sice pod dozorem, ale příště už budu schopná se o něj postarat sama. +chlubí se, jakou má doma vlastně šikovnou přítelkyni+ No, prý bychom tomu měli dát dva dny, ale teoreticky vzato by mohl stačit den. +zamyšleně si prohrábne vlasy a chvilku vypadá nepřítomně počítá, pak lektvar otevře a vyklopí ho do sebe+ Tak jo tohle nebude zrovna moje oblíbená chuť. +zašklebí se, ale není to tak hrozný, aby si na to nezvykla+ Tak máš ten aby sis užil poslední starostí. +zazubí se vesele a skleničku odloží na stůl a ruce mu obtočí naprosto nenápadně kolem krku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 kvě 2013 21:46

Dobrá to ona je, já jen přemýšlím, jak moc je na mě naštvaná, a jestli je to dost na to, aby mi podšoupla špatný lektvar. +uculí se+ No teda to jsi šikovná. +zasměje se a pohladí ji po zádech+ To je fajn, že se o to postaráš, já bych nás nejspíš oba otrávil. +zaculí se+ No já bych to radši nepokoušel, dáme tomu ty dva dny. +rozhodne se, to by radši tejden abstinoval, než přivýst ji omylem do jinýho stavu. :D+ Tak to něčím zajez, ať to není tak hnusný. +navrhne, je mu jí líto, ale upřímně doufá, že to kvůli tomu nepřestane brát :D , obejme ji kolem pasu a políbí ji+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 21:59

Naštvaná na tebe bezpochyby je, ale nemyslím, že by ti něco takového provedla. Co kdyby ses pak rozhodl pro odvetnou akci a pak bychom si tu mohli založit jesle. +zazubí se na něj vesele+ Děkuji. +trošku se zauzardí ale vesele se na něj usmívá+ Jo a nebo nás přived do jinýho stavu. +zasměje se tiše+ Dobře, tak dva dny. Ale nemysli si, že mě budeš po tu dobu zanedbávat. +protáhne na oko vážně a kázavě, ale v očích jí vesele jiskří a rty jí cukají v úsměvu, když mu dlaní přejede hravě po hrudníku+ Není to tak hrozný, zvyknu si. +pousměje se a náhodou ona umí být zodpovědná a něco vydrží :D + Ale najíst bychom se mohli. Hmn... nesliboval tady někdo náhodou, že mi bude obstarávat večeře do postele? +zabrouká a významně pozvedne obočí, než mu opětuje polibek a přitiskne se k němu, zatímco mu dlaní vklouzne na zádech pod košili jemně mu bezcílně ohlazujíc kříž+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 kvě 2013 23:27

Na to bych musel jinak, ona by poznala, kdybych se jí hrabal v lektvarech. +uculí se+ A hlavně, to bych tomu děcku nemohl udělat. +zasměje se+ Panebože, doufám, že se ty dvě impulzivní paka nerozhodnou příští týden založit rodinu. +vykulí oči,když mu to dojde+ To bych si nedovolil. +uculí se+ No to je vlastně pravda. +vzpomene si+ A co bys tak jako ráda, hm? +zajímá se, co má do tý postele donýst, pohladí ji po bocích a pak se od ní neochotně odlepí+ Počkej, Vics by mě zabila, kdybysme to dělali rovnou na její lektvaristickým pultíku. +uculí se+ A tentokrát by asi neskončilo u facek. +zazubí se, ale z náručí ji nepouští+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house