Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 02:35

Hele my sme kdysi s Angie měly želvu, a když běhala po bytě, tak sme jí přivázaly na záda nafouklej balónek, a dycky jsme viděly, kde je. +uculí se vesele, posadí se na schod, zabalí se do kabátu a kouká na ty dva jak tam blbnou, uculuje se pro sebe a je jí hezky, a když se tygře vyhrabe celý zválený ze sněhu, sleze k nim a chytne ho+ Tak co, prcku, trápí tě, což? +zazubí se+ Tak mu to vrátíme, jo? +pošeptá mu spiklenecky, a děsně nenápadně se spolu plížej k Byronovi, a pak po něm skočí, Vicky ho svalí do sněhu, a oba se na něj vrhnou a valchujou ho, Vicky mu cpe sníh za kabát, a tygr se přidá, tahá ho zubama za kabát a vrčí u toho, ale jenom hravě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 02:39

+nechá se děsně překvapit a svalit do sněhu, brání se co může a Vici taky schytá pěknejch pár hrstí sněhu pod kabátem+ Ne! +kvílí Byron+ Pod triko nééé. +válí se tam jako válec+ Můj kabát! +směje se+ Mě je zimááá. +navede tygra, aby s ním šel proti Vici, takže teďka leží zas na ní a cpe jí sníh za výstřih+ Do toho! +chechtá se a povzbuzuje tygra, co jí tahá gatě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 03:07

Neéééeéé! +zakvílí poněkud, když se na ni ty dva spiknou, a kroutí se, ale nemá moc šanci+ Vraždáááá pomoooc! +ksichtí se+ To strašně studíííí! +směje se, když jí hážou sníh pod bundu, ale dává si pozor, aby tygře nezalehla, nějak se na Byrona překulí, a dá mu pořádnou pusu, tygře si chudák myslí, že to je nějaká nová hra, přihasí si to k nim a začne jim olizovat obličeje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 03:17

Agh! Uh! +zaprská a zasměje se, když je tygře jaksi vyruší z líbání+ Tak ty mě budeš olizovat? +směje se+ Já tě budu taky olizovat. +olízne tygřeti taky párkrát čumák, aby si nemyslelo+ Hele už je celej mokrej. +pohladí ho po kožíšku+ Aby nám nenastydnul, prcek jeden malej. +chytne ho do náručí a tygr ho zase začne olizovat+ Ale kuš. +zasměje se Byron+ Je ti zima, co? +koukne na něj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 12:11

Vidíš, jak je učenlivej, už pochopil, že si olizováním obličejů dvounohý vyznávaj lásku. +zazubí se, a podrbe tygře na bradě+ Mně je taky zima. +poznamená nenápadně, a vlísá se mu do náruče z druhý strany, a taky mu olízne obličej+ Tak pojď, vezme ho do tepla. +usměje se na ty dva, vleze zpátky do domu, kde se jí hned začne k nohám lísat kocour, a najde nějakej huňatej suchej ručník, kterým tygře vytřou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 18:38

A myslíš, že nám bude nosit na rohožku mrtvý myši, aby nám dokázal, jak nás miluje? A pak vyroste a budou to mrtvý psi, pošťáci... +nadhodí, uculí se a jdou spolu do domu+ No jo, to mě mohlo napadnout, že odedneška už se budu muset utírat sám. +zašklebí se vesele a shodí si to mokrý oblečení na úhlednou hromadu, aby s tím Jeefes neměl moc práce a začne si ručníkem sušit vlasy, ale spokojeně a s úsměvem kouká na Vici a na tygře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2014 10:50

Byron píše:A myslíš, že nám bude nosit na rohožku mrtvý myši, aby nám dokázal, jak nás miluje? A pak vyroste a budou to mrtvý psi, pošťáci... +nadhodí, uculí se a jdou spolu do domu+ No jo, to mě mohlo napadnout, že odedneška už se budu muset utírat sám. +zašklebí se vesele a shodí si to mokrý oblečení na úhlednou hromadu, aby s tím Jeefes neměl moc práce a začne si ručníkem sušit vlasy, ale spokojeně a s úsměvem kouká na Vici a na tygře+

No hlavně, aby nezakousnul jeefese, to bysme tu všichni umřeli. +zazubí se+ Dyť už jseš velkej kluk, ne? +zasměje se+ Koukej na prcka, jak je malej, a už to zvládá skoro sám. +uculuje se na tygře, který položila do osušky, a který se momentálně pokouší zavraždit cíp ručníku, přičemž se vytrvale otírá a suší skoro samo+ Já se o vás budu starat o oba. +zazubí se na něj a dá mu pusu, aby mu to nebylo líto, tygra nechá bojovat s ručníkem na gauči, a dojde jim pro něco malýho k obědu, šelmě pro láhev s mlíkem, a jim dvěma asi grog a sendviče, Byronovi extra slaninovej, aby si nepřipadal odstrčenej, a pro kocoura kapsičku a mlíko v misce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2014 19:49

+přišoupne se na gauči k Vici a jednou rukou ji obejme a upíjí svařák+ Je inteligentní. +přikývne+ Po mě. +zazubí se na ni+ Jeefese si určitě oblíbí, on ho bude natajnačku uplácet masem a slaninou a bude to v pohodě. +usměje se a zakousne se do toho parádního sendviče+ Ale slaninu až když budeš velkej. +mrkne na tygra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2014 23:53

Jistě, po mně je zas hezkej. +zazubí se, a dovytírá tygra do sucha, takže má srst poněkud nadýchanou a vypadá jak malá chlupatá koule, tak si ho podá na klín, a začne ho krmit, tygře hned pozná dudák od flašky, a začne sát, mhouří oči, a packou žďuchá do lahve, dokud nevypije všechno, pak jim ještě chvíli střídavě leze po nohách, a nakonec usoudí, že se popere Vicky s trikem, tahá za něj zubama, a pak si vleze hlavou pod něj, a nějak je z toho zmatenej, šplhá nahoru za světlem, až jí vyleze tlamou ve výstřihu, tam se mu líbí, a ta chvilku tam usne+ Koukej, má toho po tobě víc. +zazubí se na Byrona, trochu se položí, aby se tygřeti líp leželo, a hladí ho přes triko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2014 00:27

+opře se o bok gauče a spokojeně je sleduje, jak se tam krmí a muchlaj se a jak jí žere triko+ No jo. +uculí se spokojeně+ Je to můj kluk. +natáhne se a poňachňá tygče na hlavě a pod krkem, pak si lehne vedle Vici a dá si nohy na stolek a pomalu vyjídá z dalšího sendviče slaninu a sejra a tak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house