Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 31 led 2014 12:49

budu mít rozdrápaný všechno oblečení a boty. +zasměje se, ale vypadá, že jí to až tak moc nevadí, trochu se o něj opře, a natáhne se pro vlastní sendvič, pustí se do něj a vesele drobí prckovi na hlavu, nechá ho tam uvelebenýho mezi svýma prsama, a tak bezmyšlenkovitě ho hladí+ Měli bysme mu najít veterináře. určitě bude potřebovat nějaký očkování, a vitamíny, a já ani pořádně nevím, co žere. +zazubí se+ A koupit mu nějakej pelech, a hračky, a tak. +poznamená+ Já musím s kocourem stejně do zverimexu pro granule a naočkovat, tak bych mohla vzít prcka s sebou. +napadne ji+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2014 14:31

Hm-m. +přikývne a kouká na toho šušně, jak je tam mezi jejíma prsama a vyjímečně mu to tam přenechá teda+ No... já bych řekl, že nejlepší bude, když s ním budem chodit k veterináři do Zoo. Normální veterináři asi neošetřujou tygry a tihle by s tím mohli mít dost zkušeností. +koukne na ni tázavě+ Ale j chcu jít s váma! Vybírat hračky. A pelech. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 led 2014 15:50

To je dobrej nápad. +přikývne+ Ale hračky a pelech mu můžem vybrat normálně v obchodě ne? Dyť je velkej jak nomální kočka. +uculí se+ hele... a je náš i jako oficiálně? +zajímá se nenápadně+ Já jestli si ho někde nešlohnul, nebo nekoupil na černým trhu, nebo tak. +zazubí se+ Mně by to jako nevadilo, ale aby nám ho nezabavili hned. +zasměje se+ No jasně že půjdeš s náma. +přikývne+ musíš mě krotit, já bych mu všechno koupila. +uculí se, a podlachmá tygře na hlavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 led 2014 15:59

Jo jako i oficiálně. +usměje se a přikývne+ Mám na něj papíry a všechno, neboj se. +přikývne+ Jasně, koupíme mu to ve zveráku. Jo? +uculí se+ A myslíš, že já mu všechno nekoupím? To bude odcházet s pěknou náloží. +zasměje se vesele a hladí tygře po zadku, co mu dole kouká z Viciinýho trika+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2014 01:40

Tak jo. Já se radši ptám. +zazubí se na něj+ Zasypem ho hračkama, aspoň nebude moct utýct. +uculí se, trochu tygře hladí, a druhou rukou ho chytne za ruku a hladí ho palcem+ Pořídíme mu velkej pelech, ať nemusíme za měsíc kupovat novej. +usměje se, a pohladí ho prstem po prstýnku+ Stavíme se tam ještě dneska? Až se smrádě vzbudí? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2014 01:49

No to rozhodně. I když je možný, žže ten pelech rozcupuje za pár dní. Radši vezmem nějakej odolnej. +usoudí+ Jo, půjdeme tam dneska. +koukne na ni+ Jestli teda nemáš nějaký nečekaný plány. +zazubí se rošťácky a zavlní obočím+ A taky mu musíme pořídit obří škrabadlo. Byl bych nerad, kdyby si ho udělal ze mě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2014 15:04

A měli bysme mu koupit obojek. Nějakej správňáckej, aby měl na co připojovat to vodítko. +uculí se+ Já toho asi moc nenaplánuju, mám pod trikem nájemníka. +zasměje se na něj, ale pusu mu dá,aby mu to nebylo líto, a jak se k němu naklání, tygře se zamele a probudí, a je celý zmatený kde se to ocitlo, tak mu pomůže ven, a uculuje se, jak je roztomile rozespalý+ Tak asi můžem. +usměje se+ Najdeš kocoura? +poprosí ho+ já ti za to najdu kalhoty. +zazubí se, a vyleze do ložnice pro oblečení a nějaký tašky na šelmy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2014 15:32

Nebo takovej ten postroj, ne? To se kupuje kočkám, ne? +koukne na ni tázavě, jak si není jistej+ Ale uvidíme, co bude vypadat líp. +oplatí jí pusu a uculí se, jak se to tygře drápe ven+ Dle rozkazu, velitelko. +zasalutuje jí a najde kocoura, doobleče se, pak toho kocoura najde ještě jednou a proradně ho vláká do přepravky a naprosto zákeřně ho tam zavře a čeká na Vici s tygřetem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2014 17:08

Já nevim, mám kočku poprvé v životě. +uculí se, sleze seshora a podá mu bundu, podrží kočku než se oblíkne a pak si tašku s tygřetem přitiskne k tělu, aby ho nenapadlo vyskakovat v meziprostoru, druhou rukou chytne Byrona kolem pasu, a všechny je přemístí ne Příčnou před zvěrák+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 úno 2014 00:47

Já radši čokoládu než čaj. +pousměje se+ No né, to je dobře. +zasměje se+ Moje děloha to jeden den přežije, lepší než nutit ji chuděrku rodit. +uculí se+ Tak takový věci neříkej, protože to není pravda. +koukne na něj, chytne ho a přemístí je domů, kde se k nim hned přiřítí šelmy s Jeefesem v patách, číča se jim začne na přivítanou otírat o lýtka, a tygře poskakuje a vydává podivný kočičí zvuky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house