Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:34

Budu tě pozorovat. +usměje se na ni+ Můžu ti to ošetřit? +zeptá se jí, protože má o ni strach, ale trochu se to snaží zakrývat, jak moc velkej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:37

jo, jo. +usměje se+ já jsem jenom potřebovala chvilku. +uculí se omluvně, sedne si na vanu a drží, když jí vyčistí ránu na hlavě, vypije dva lektvary a krev z nosu se zastaví sama+ namažeš mi toho monokla? +podá mu kelímek s mastí a nastaví obličej+ ale chápeš to? kdybych tam nepřišla, tak on by ji normálně umlátil. +zamumlá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:39

Já vím, ale stejně bych byl nerad, kdyby ses ještě někdy vystavovala takovýmu nebezpečí. +koukne na ni, když jí maže toho monokla+ Kdyby s tebou šel aspoň někdo další...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:42

no, ale pro Angie jsem jít musela. +koukne na něj, že to je jasný, a trochu se kouše do rtu, pač to bolí+ to přece chápeš ne? +pousměje se+ je to moje kamarádka. +pokrčí rameny+ měla jsem si dát větší pozor, to byla moje chyba. +usměje se omluvně+ viď že bys mi tohle nikdy neudělal? +koukne na něj najednou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:44

Já vím, že musela. +přikývne+ Už tě trochu znám, kočko. +usměje se na ni a je něžnej, aby ji to nebolelo+ Myslíš, že bych ti někdy něco takovýho udělal? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:46

jo. +usměje se na něj taky+ tak se na mě nezlob. +pohladí ho smířlivě po ruce+ můžu ji tu nechat chvíli bydlet? než se sebere. +koukne na něj prosebně+ No, myslím, že ne. doufám. +uculí se+ ale angie ještě před měsícem přísahala, že tenhleten je ten pravej a nejlepší. člověk prostě nikdy neví. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:48

Jasně, bude to bydlet. +přikývne+ Jasně, že ne. +uculí se a vyplázne na ni jazyk+ Si to ještě budu brát osobně, že mi nevěříš. +zasměje se a dá jí pusu na neporaněnej kousek kůže+ Byl to blbec. Co ste s ním udělaly?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:51

jenom na chvilku. +usměje se a dá mu vděčnou pusu na rty, protože ty má v pohodě+ já ti věřím. fakt jo. +uculí se+ jinak bych s tebou neměla dítě, ne? +pousměje se+ no, taky sem s ním švihla o zeď. +pokrčí rameny. je přivázanej k radiátoru a čeká na policajty. budu muset jít pak k výslechu, svědčit proti němu. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2016 20:52

No to doufám. +uculí se na ni a dá jí ještě jednu malou pusu,protože to je nejlepší+ Tak to jo. Půjde za mříže, to mu patří. +přikývne a koukne tam na ni+ Mám jít pak s tebou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2016 20:54

šel bys? +usměje se+ já bych to zvládla asi i sama, ale budu klidnější. Co sophie? v pohodě? +zajímá se, posbírá lektvary a vrátí se s nima do obýváku aby ošetřila i Angie+ Budeš bydlet tady s náma. +oznámí jí rozhodně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house