Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:53

+nakonec na to skoro už ani nevidí, jen mrká, Jess ho skoro zabije+ Já už jsem úplně mrtvej. +koukne na něj a pauzne hru+ Budem to muset dohrát zejtra. Já už mám svý leta a musím jít spát. +zazubí se na něj a hned pak se zatváří strašlivě staře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 18 srp 2014 00:56

Ale už sem tě skoro měl! +zazubí se na něj+ Tak jo, tak jo, já nikam nespěchám. +usměje se, dopije svoje pivo, vstane a tak rozlámaně se protáhne až to zapraská+ Tak dobrou. Brácho. +uculí se trochu, a zajde do svýho pokoje+
Jess

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:59

Ale to jenom proto, že na to nevidím. +koukne na něj a cukne mu koutek+ Zejtra mě dostaneš. +řekne mu, úplně jako že je to možný+ Dobrou. +uculí se na něj a rozloučí se s ním a v ložnici se jenom svlíkne a tiše vklouzne za Vici do postele a obejme ji, políbí ji do vlasů a spokojeně zavře oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 01:05

+je jí poněkud vedro, ale to může bejt tím, že má trochu zvýšenou teplotu, poněkud zafuní, a odstrčí ho+ Nech toho. +zamumlá tak napůl v polospánku, odkulí se kousek a stulí se okolo svýho břicha do klubíčka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 01:08

Kočko... +zašeptá a cítí, jak je horká, tak se od ní trochu odsune, ale když spí, tak ji nechce budit. Sešoupne se až úplně na kraj postele, aby ji nebudil a spí jen tak napůl, jak na ni v polospánku dává pozor, občas se probere úplně a kontroluje, jak moc je horká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 01:14

Co je? +zamumlá, když slyší jak na ni mluví+ Já dneska fakt nemám chuť. +mávne rukou, a trochu se zamotá do prostěradla+ Já jdu spát jinam, tady je vedro. +rozhodne se nakonec, vztyčí se, vezme si peřinu, a cestou ven to napere do futer. dojde do pokoje pro hosty, a upadne tam do postele obličejem napřed+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 01:20

+neví, co se děje, ale je z toho celej zmatenej a jenom na ni čučí, když to napere do futer, tak vyskočí a chce jí pomoc, ale bojí se na ni šáhnout, aby mu ještě jedna nepřistála, tak jenom koukne, jak dojde do pokoje pro hosty, otevře jí tam okno a pak jde zase k nim do ložnice, ale nějak nemůže usnout, protože mu to vrtá hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 12:17

+ráno se vzbudí celá rozlamana a v puse sucho, trochuji boli hlava a celý tělo, a žaludek má lehce zhouplej, a jen se zmateně rozhlíží kde to sakra je+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 12:35

+sedí na posteli, kouří, popelník přecpanej špačkama a pod očima má kruhy, že by se na nich dalo houpat, no vůbec vypadá děsně sexy a co chvíli chodí šmírovat Vici klíčovou dírkou, když zjistí, že už je vzhůru, otevře dveře a koukne na ni+ Jak ti je? +zeptá se opatrně+ Chceš nějakej prášek? +jde si na ni šáhnout, aby zjistil, jestli nemá teplotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 14:03

Divné. +osije se a vymota se zperiny+ a ty vypadas taky fakt desne. +pousmeje se a udělá mu na posteli místo+ pojď si lehnout, ja objedam k obědu pizzu. +navrhne mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house