Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 21:12

Ale to taky nebude špatný! +na toho Batmana a pak přijde, celej v černym, jak ho inspirovala+ Jdeme piklit? +nabídne jí rámě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 21:31

Byron píše:Ale to taky nebude špatný! +na toho Batmana a pak přijde, celej v černym, jak ho inspirovala+ Jdeme piklit? +nabídne jí rámě+

+tak aby hezky ladili, tak má nějaký černý šatky, a speciálně kvůli Byronovi si vzala punčochy+ No já se dycky chtěla projet v Batmobilu. +připustí+ Jdeme piklit. +chytne se ho a přemístí je na Tvrz+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 22:54

+přemístí se do haly, kde je přijde uvítat Jeefes, oblek má poněkud zvalchovanej, pusu namalovanej křiklavě narůžovo a na očích bleděmodrý stíny+ Prokrista Jeefesi, co se ti stalo? +vyděsí se Vici a obejde ho kolem dokola+
Hostím společnost na čajovém dýchánku, slečno. +odpoví Jeefes kamenně, a z obýváku se ozve panovačnej dětskej hlásek+ Žísi, plincezna Aliel má plázdný šálek!
Omluvte mě prosím, musím se zhostit svých povinností. +odvětí Jeefes a zmizí v obýváku, Vici jde za ním a tam sedí Vanesska a všechny její panenky na malinkejch křesílkách a pijou z miniporcelánu dýňovou šťávu, Jeefes si sedne k nim a způsobně upíjí ze svýho šálku+ Nuže, komteso Graciello, jak se má váš poník? +osloví vážně panenku po své pravici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 23:04

+koukne na Jeefese+ Uh. Ta růžová ti moc nesedí, měl bys zkusit něco decentnějšího. +kývne na něj+ A zelený stíny ti půjdou líp k očím. +podotkne vážně, ale uculuje se, jde se kouknout do obýváku a oči mu zasvítí+ Čajový dýchánek! +hned si tam sedne taky+ Dobré odpoledne, dámy. +ukloní se jim s rukou na hrudi+ Jsem lord Seebohm. Pan Králík už odešel?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 23:20

Já bych řekla, že ta modrá mu ubírá nejmíň deset let. +podotkne vážně a taky se posadí do kruhu. Vanesska blahosklonně pokývne na Byrona, že si smí přisednout, ale pak se zamračí+ Ale nejsi namalovanej. +ukáže ke krbu, kde mají rozloženej kosmeťák i se zrcadlem a dětskýma malovátkama, chytne Byrona za ruku, dovede ho tam, a začne mu vybírat barvy. Jeefes se vytratí do kuchyně a za chvilku servíruje mini muffiny a čokoládový lanýže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 23:27

No pochopitelně. +pohoršeně nad sebou zavrtí hlavou+ Jak mě jen mohlo napadnout sednout si ke stolu neupravený. +jde s ní se namalovat a klidně ji na sebe nechá patlat barvy+ Tuhle chci taky. +ukáže na fialovou+ A zelenou. Já mám rád zelenou. +vymrčuje si+ A budu mít lesk na rty? S příchutí?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 23:41

+Van mu s vyplazeným jazýčkem namaluje jedno oko fialový a jedno zelený, růžově mu vykreslí tváře a nakonec napatlá pusu a asi tak dvě čísla kůže všude kolem ní třešňovým leskem se třpytkama, Vici schytá oranžový stíny, malinovej lesk a vějíř+ Lolde, půjdete na bál hlaběnky Clalice? +zeptá se Van Byrona+ Musíme si zatancovat. +sdělí mu vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 23:48

+odpoví jí s neméně vážným výrazem+ No jistě, že ano. Bude mi neskonalou ctí si s vámi zatančit, komteso. +odejde zpátky ke stolku, kde si vezme muffina a podívá se na Vici+ Vážně ti to sluší, takhle bys měla chodit namalovaná častějc. +mrkne na ni a zakousne se do těsta+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 00:22

+uculí se na Byrona, kterej s tím fialovým okem vypadá jak kdyby dostal pěstí+ Jeefesi. +položí si dramaticky dlaň na srdce+ Má drahá polovička mi dala košem kvůli komtese. Budeš mým tanečníkem pro první tanec, abych tam nestála jako kůl v plotě? +ovívá se tragicky vějířem+ Drahá komteso, dejte si na lorda Byrona pozor, je to proutník. +varuje holčičku vážně+ Na posledním plese tancovals princeznou Ariel, komtesou Graciellou i vévodkyní Vorchenzou, a to všechno během jediné pánské volenky. +zatřepe pohoršeně vějířem, nicméně Vanessce se Byron líbí, natáhne k němu ručičky, aby ji vzal na klín+ Koupíš mi poníka? +zamrká na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 17:30

Jistě, že lady. +koukne dešně povýšeně na Vici+ Vy jste oproti komtese zcela bezvýznamného postavení, mé srdce zchudlého šlechtice mě táhne tam, kde jsou prachy. +zazubí se na ni a dá jí pusu, takže ji popatlá leskem a pak vezme Vanessu na klín+ Drahá komteso. K čemu potřebujete poníka, když máte na zahradě celou pirátskou loď? +zeptá se jí udiveně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house