Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 23:18

Tys nekoukal na Disneyovky? +diví se+ To bylo celý moje dětství! Vždycky jsem děsně brečela u Lvího krále. A měla jsem strašně ráda Malou mořskou vílu a Krásku a zvíře. Jak tam byl ten mluvící svícen a hodiny. A pak jsem si hrála na Mulan bojovnici a odmítala jsem nosit sukýnky. +směje se+ Aaaa jakou máš nejradši pizzu? +zajímá se a trošku se zachvěje, protože už jim pěkně stydne voda+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2013 00:27

Na Lvího krále jsem si hrál, to jo, vždycky na vrcholku schodiště jsem zvedal psa. Měli jsme takovýho malýho šušně. A dělal, že to je lví král. Skoro jsem ho utahal. +zasměje se+ Pak se přede mnou začal schovávat. Pizzu rozhodně mafiánskou s pikantním salámem a kukuřicí. Tu bysme si mohli dát. +zasní se+ Objednáme ji. Jakou chceš ty? +hrne se z vody+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2013 00:43

Jé, tos měl super, žes mohl mít zvířátko. Nám ho furt zakazovali. Ale nana měla spoustu koček a ty jsem zbožňovala. Možná si pořídím kočku sem. +zauvažuje o tom+Já miluju Capricciosu, a dej mi na ni extra olivy prosím tě. +zavolá na něj, když se tak hrne z koupelny+ Všude potopa. +uculí se pro sebe, jak tam po Byronovi zůstávají louže vody, omotá si kolem sebe osušku a vleze si do postele+ Dneska spím u tebe. A vůbec to není otevřený diskuzi. +oznámí mu vážně, když se vrátí od telefonu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2013 00:52

+jak volá, tak si přes sebe přetahuje župan a suší se ručníkem+ Jo. ano ty největší co máte a česnekovej chleba. Ještě něco kromě těch pizz? +koukne na ni tázavě a jestli jo, tak to bjedná taky+ Díky, nashle. +položí telefon a uculí se na ni+ Tak to jsem teda pěkně nahranej, když není povolena diskuze.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2013 01:12

+zavrtí hlavou, jakože už nic jinýho nechce+ Česnekovej chleba, jo? To bude teda hodně sexy večer. +zasměje se+ No jo, máš to blbý, vůbec nemůžeš protestovat. +uculí se na něj, zapálí si cigaretu a posune se, aby se tam k ní vešel, pak jí padne zrak na zeď, zbledne jak stěna a cigáro jí upadne do peřin+ Byrone. +hlesne úplně potichoučku+ Pavouk. +sjede z postele jako kulovej blesk a div mu nevleze do županu, jak se ho křečovitě drží a pohledem hypnotizuje drobnýho černýho hmyza nad postelí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2013 12:20

No jo, česnekovej chleba. A sýrový krucánky. +usměje se+ Co? Seš celá bledá. +kouká na ni a pak mu pohled padne na stěnu+ Pavouk! +zyječí a chytne se jí jako klíště+ Co budeme dělat? Co budeme dělat? Půjdem spát k tobě! +přesouvá se takticky ke dveřím a nespouští z toho nebezpečenství oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2013 13:42

Nemůžem ho tady nechat! +vyjekne vyděšeně+ Zaleze za postel a rozmnoží se tam a pak se mi rozlezou pavouci po celým baráku! +hlas jí poněkud hystericky přeskočí, protože se pavouk akorát trošku pohne+ Kili? Kde seš, ty naprosto nespolehlivej troubo? +hledá skřítka, kterej je zas kdoví kde, ale díkybohu zareaguje a přemístí se k nim+ Prosím tě, odnes to pryč a tam to zabij. +poručí si třesoucím se hlasem, skřítek na ně chvilku kouká, jestli jim nehráblo, jak se tam krčí u stěny, pak se ukloní, vezme pavouka do paciček a přemístí se s ním pryč, a v duchu si říká, co asi budou ti dva dělat až vyleze ten velkej nohatej, co je zatím za postelí+ Panebože. +oklepe se, když vidí, jak na toho hmyza skřítek šahá+ My jsme fakt tragédi. +uculí se trošku, zaboří si obličej do Byronova županu a pomalu si zklidňuje bouřlivě bušící srdce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2013 23:16

+už už se odhodlával, že ho teda vyhodí z okna, když se tam objeví skřítek a vyloženě ho zachrání+ Bíky bohu... +vydechne+ No to bylo děsný. Ty nemáš ten dům odpavoukovanej? To stavební firma neposkytuje? +jde si radši sednout na postel, aby to mohl vydejchat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2013 23:35

Já jsem to fakt nezkoumala, většinu času se snažím o pavoucích nepřemejšlet. +uchichtne se pořád ještě trochu hystericky a poněkud paranoidně se rozhlíží po stěnách, jakoby čekala, že se ze zdi spustí spiderman+ Teď nebudu moct usnout, a furt budu myslet na to, jak mi leze po ksichtě. +fňukne a do toho se ozve zvonek+ Hele, to bude pizza! +zaraduje se a seběhne schody ke dveřím, převezme jídlo od mladíka vykulenýho faktem, že otvírá jen v ručníku, a zaplatí+ Prej mám hezkej obleček a máme si kdykoliv objednat zas. +culí se, když se vrátí zpátky s krabicema+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2013 23:44

Ha! +vykulí oči+ On tě obtěžoval, dámu v ručníku. Já ho zbiju. +zvede ruce v boxerské póze a začne poskakovat sem a tam+ Ať přijde jestli si troufá. Jde ze mě strach, co? +vrčí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house