Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 22:54

To bys měla, jinak tě zas uvrhnu do tlustých a slizkých spárů Jabby Hutta. +uculí se na ni a ještě ji políbí+ A jak mi to oplatíš, krásko? +zahýbe vyzývavě obočíma lehce ji odlifruje na nějakej gauč tam a posadí se vedle ní a velmi zálibně si ji prohlíží+ Mohl bych ti ukázat mou sbírku chlupů z Chuwbaky. +navrhne děsně nenápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 23:21

to né, ten by mi udělal příšerný věci. +koukne na něj fakt vyděšeně+ Nó, něčím děsně příjemným třeba. +uculí se, a děsně nenápadně mu položí ruku na stehno+ Tu fakt máš? +vykulí užasle oči+ Tak tu bych viděla fakt moc ráda. +přisune se ještě trošku blíž a strčí mu prsa pod nos+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 23:38

No, +přikývne a zašilhá jí na ty prsa a poněkud se mu z toho zrychlí tep+ Já ti udělám jenom hezký věci. +poklne trochu ztěžka a pohladí ji po pase, přitáhne si ji k sobě a vtiskne jí několik polibků na dekolt+ Já ti ji pak ukážu. +slíbí jí, obejme ji a začne ji líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2014 00:02

Tak jo. +zašeptá, a nakloní hlavu, aby se jí líp dostal na kůži, ne že by jí teda měla odhalený málo+ Jo? A po čem? +uculí se+ Co se mnou vůbec provedeš? +zajímá se a tu ruku, co má zapomenutou na jeho stehně posune vejš a vejš, opře se o něj tělem, a polibky mu oplácí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2014 00:17

To uvidíš, po čem. +zašeptá jí do rtů a nějak taktně ji zalehne na tom gauči a znovu se jí přisaje rty na krk, trošku ho okousne, olíbne a sjede níž na dekot a rty objíždí tu podprsenku a trošku zkoumá, jak se to vůbec dá sundat, ale zatím v tomto ohledu nepodniká vážnější kroky, jednou rukou jí sjede k pasu a pak k bokům až na stehno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2014 00:41

Tak já se nechám překvapit +uculí se, a trochu zavzdychá, když ji tak olíbává krk, a nechá dělat si co chce, když to je jeho představa. hladí ho po zádech a po bocích, až sklouzne na zadek a zaleze prstama pod lem kalhot, druhou rukou se mu probírá ve vlasech a občas se proti jeho rtům prohne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2014 22:21

+rty sjede až k lemu podprsenky mezi prsama a přeskočí přes něj dolů, na břicho, kde pokračuje. Hladí ji na stehnech, nikam konkrétně nemíří, jen si užívá chuť a hebkost její kůže. Po nějaké chvilce se vrátí k jejím rtům, tělo přitisklé na tělo, žádostivě zavzdychá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2014 22:46

+dech se jí poněkud zadrhne, když jí tak klouže rtama po kůži, občas se k němu nahoru přitiskne, a tiše vydechne, jak je to příjemný+ co ty vesmírnej kovboji? +uculí se mu do rtů, když ji znova políbí+ Co bys chtěl? +pošeptá mu do ucha, a přejede mu lehce nehtama vzadu po krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2014 22:56

Já? +koukne na ni a je vidět, že nějak neví, co dřív+ Já bych chtěl všechno... +vydechne vzrušeně a úplně nenápadně se jí přitiskne rozkrokem na stehno, takže může cítit, že fakt úplně všechno a že je jako kámen+ Uděláš mi to trochu pusou, prosím? +požádá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2014 23:11

jasný že ty. Jeefes má radši tu voyerskou úlohu. +zazubí se, a podbříškem jí projede záchvěv vzrušení, když ho ucítí na stehně. poněkud nemravně se uculí, a ještě mu přejede rty přes čelist, aby ho pořádně políbila, už si s jeho rtama jen tak nehraje, políbí ho hluboce a pořádně,a strčí mu dlaní do hrudi, aby ho donutila se z ní zvednou a posadit se. sleze z gauče, chytne ho za kolena přiměje ho roztáhnout nohy, aby si mezi ně klekla, ať na ni u toho hezky vidí, když už se do toho navlíkla, a nejdřív ho jen hladí po stehnech nahoru a dolů, pořád vejš, a přitom se mu dívá do očí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house