Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 16:23

Budu se snažit. +zazubí se na něj vesele a udělá si poznámky, že pokud možno žádné velké výšky cestou někdy někde nepotkat+ Samozřejmě, já jsem zodpovědnost sama. +zatváří se jako neviňátko, když odhodí sako na zahradní lehátko u bazénu a vzápětí za ním letí i kravata+ Opravdu? +vykulí na něj očka a vrhne se na rozepínání jeho kalhot, aby se o tom na vlastní oči přesvědčila+ Vskutku. +zasměje se tiše, když mu nakoukne do kalhot a vidí pouze boxerky :D + To je ale naprosto zásadní pochybení. +vykulí na něj očka jako by přeci něco takového nemělo být vůbec možné, ale rty jí cukají v úsměvu a v očích jí vesele blýská+ Ovšem nevzpomínám si, že by někdo říkal, že plavky budou potřeba. +zazubí se na něj vesele, protože ona má pod šaty leda tak opravdu titerné kalhotky, spíš jen pro pocit, že neběhá pod šaty úplně nahá a jsou krajkové, možná dokonce tanga, proto se sem ta ošívala :D + A já bych tě měla na oplátku taky na něco upozornit. +zazubí se vesele a vytáhne se k němu, aby ho políbila a rty mu přejela zlehoučka pod uchem a prsty roztančí při rozepínání jeho košile+ Pod těmi šaty nemám nic jiného než takové malé, titěrné kalhotky. +zašeptá mu do ucha spiklenecky zatímco mu z paží stahuje košili+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 18:34

+no to má štěstí, že tam nějaký boxerky jsou. :D+ No pokud vím, byl to tvůj nápad, takže jsi předchozí upozornění měla vydat ty. +zasměje se+ Ovšem něco mi říká... +sklouzne rty na její rameno+ že ani ty žádné plavky na sobě nemáš. +uculí se významně a přejede jazykem po křivce hrdle pod ucho+ Ale nepovídej. +vydechne, jak mu ta představa trochu zrychlí dech+ Neuvěřím, dokud neuvidím. +uculí se potom, ale pořád nemůže přijít na to, jak z ní tu vrstvu látek sundat. :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 18:46

+tak nevím jestli nalezení boxerek bylo zrovna štěstí :D + Opravdu? +zasměje se vesele+ Tak to si budu pro příště pamatovat. +pokývá vážně hlavou, než se vesele zazubí+ Hmn... +zabrouká a nakloní hlavu bezděky na stranu dávajíc mu víc prostoru k olíbávání+ ...pravda. Plavky to zrovna nejsou. +vydechne a zlehka se zachvěje, když cítí jak jí jazykem putuje po krku a nemůže odolat, aby ho chvíli nenechala tápat a hledat zapínání šatů, ale moc dlouho jí to nevydrží+ Počkej chvilku. +usměje se na něj a vyklouzne mu z náručí, aby od něj kousek odstoupila. sáhne si dozadu na záda a po paměti nahmatá zapínání šatů, které rozepne zatímco si druhou rukou přidržuje látku na hrudníku, ale jakmile je zip rozepnutý látku pustí a ta se jí plynule sveze po těle, takže před ním zůstane stát pouze v drobounkých kalhotkách v jezírku modré látky a lehkým ruměncem na tváři+ Takže? Už mi věříš? +zabrouká, když se na něj podívá zpoza řas+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 21:03

+tak taky tam být nemusely :D+ Obávám se, že jsi mě dohnala k něčemu strašlivému, a to sice koupání naostro. +pronese tragicky, ale uculuje se u toho, a pak dává moc dobrý pozor, jak ten nástroj ďáblův rozepíná, aby to příště už uměl :D+ To je... efektní. +pokýve uznale hlavou, když se to z ní tak sveze, ještě že ten zip nenašel třeba v divadle :D+ Oh. +vypadne z něj jenom a prohlíží si ji, velmi důkladně od hlavy až k patě+ Nekecala. +připustí a uculí se, a připadá si poněkud oblečen, alespoň proti ní, takže shodí z ramen košili a začne si rozepínat kalhoty, vyzuje boty a z trenek vyskočí během vteřinky+ Takže zaplavat, hm? +zablýskne se mu v očích+ Dámy mají přednost. +uculí se, a než stihne cokoliv udělat, popadne ji v pase a skočí i s ní do bazénu, jen to šplíchne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 21:22

+no právě :D + Ah, a já myslela, že ty kazíš mne a ne že je to naopak. +zazubí se vesele a rozverně ho líbne na tvář. to tedy jo si představ že by ho našel zrovna o přestávku a takový "co to asi může být?" vzal by za to a pak jen "hups" :D + To jsem ráda, že jsem tě o tom přesvědčila. +zasměje se tiše a je čím dál veselejší, když vidí jak si jí prohlíží a trošku se mu tam nakrucuje aby měl na co koukat :D a než se dosvlékne zbaví se bot a kalhotek, ale přitom ho po očku sleduje, jak se sám svléká+ Samozřejmě, že zaplavat. Co jiného bys také ve vodě chtěl dělat? +protáhne a v očích jí vesele blýská jak předstírá, že je v tom naprosto nevině a nenapadlo jí přesně to na co právě myslí on+ Oh, děkuji. +zazubí se na něj a udělá pukrle načeš se chce rozeběhnout a skočit do vody, ale nemá sebemenší šanci, jelikož se vzápětí ocitne v jeho objetí a letí vzduchem do bazénu. jen stihne překvapeně vypísknout a když se vynoří jen prská vodu+ No tohle! To bylo naprosto zákeřné. +rozesměje se vesele , než na něj šplíchne vodu a pak znovu a znovu zahajujíc vodní bitvu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 24 črc 2013 00:37

Mám obavu, že to není tak úplně pravda. +uculí se, ha, to by už nikdy nesměli do opery. :D+ Ale tak to já bych i pár nápadu měl. +zazubí se rozverně, a to už jsou ve vodě+ Hele! +cákne po ní zpátky a odvrací obličej, aby neměl vodu v očích, ale když s tím nepřestává, tak se potopí, podplave ji a stáhne za nohu pod hladinu, aby ji trošku přitopil, ale jenom chviličku, aby si jen trochu lokla, a pak ji zas nechá vyplavat, a než se vynoří sám, ještě ji štípne pod vodou do zadku, vyplave a uculuje se jako kluk co proved škoďárnu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 črc 2013 00:49

Tohle je přiznání, pane Wintere? K tomu, že mě neuvěřitelným způsobem kazíte? +protáhne vesele a obejme ho přitom kolem pasu zatímco jí v očích hrají veselé plamínky a plane víc jak náklonnost; kdyby jen do opery :D + Opravdu? +zvedne zvědavě obočí, ale nemá šanci se zeptat, co přesně myslí, jelikož se za chvíli ocitne pod vodou, když s ní skočí do vody a jak na něj cáká tak se vesele směje ovšem pouze do chvíle, než jí stáhne pod vodu. překvapeně vyjekne a vzápětí na vlastní chuťový pohárky ochutná jak chutná voda jejich bazénu, než se s prskáním vynoří a vypískne, když jí štípne do zadku+ No tohle! +zatváří se na oko pohoršeně, že si dovolil něco takového a ještě na něj cákne, než se zatváří na oko způsobně+ Takže pár nápadů říkáš? Nechceš mi je prozradit? +zajímá se naprosto nenápadně a zvědavě, když se rozhodne nechat odvetu na později a začne kolem nějak kroužit, jak si trošku poplavává+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 24 črc 2013 14:38

+no jo, když mu říká tímhle příjmením, tak mu to připomíná jedno další přiznání, který by asi možná měl udělat :D ; a uculuje se, jak prská jako přitopený kotě+ Jo, takže já mám zase být za toho sprosťáka, co tě osouloží v bazénu, jo? +zasměje se pobaveně+ Kdepak, jestli něco chceš, tak si o to řekni. +uculí se rozverně, natáhne se na hladinu a nechá se nadnášet vodou, spokojený sám se sebou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 črc 2013 14:52

+no to by se asi měl přiznat no, holka nic netuší zřejmě :D + Samozřejmě, kdo taky jiný že? +zazubí se na něj naprosto vesele, když si k němu připlave a čeká, co řekne a když neřekne to co očekávala jen zmateně zamrká, jak jí to pomalu dochází. našpulí rtíky a zatváří se tak jako by jí kde kdo dal hned lízátko+ Já jsem opravdu měla na mysli původně plavání. +zazubí se na něj vesele a na zdůraznění svých slov se potopí pod vodu a jak pod ním proplavává, tak ho v nestřeženém okamžiku chytne za boky a stáhne pod vodu, načež se se smíchem vynoří kousek od něj s mokrýma vlasama co se jí lepí k tvářím a jejichž konce splývají kolem ní s vodou takže kolem jejích ramen vytváří ohnivý kruh+ Ale když už si ten sex zmínil, tak bych ho ráda vyzkoušela. +zatváří se jak nevinnost sama, ale v očích jí zablýská+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 24 črc 2013 18:33

+ups :D+ Co-+stihne akorát říct a pak si taky pořádně lokne, když ho stáhne pod vodu, a když se vynoří, tváří se jako bůh pomsty+ Ty seš pěkná potvora. +zamračí se na ni strašlivě, a uraženě po ní cákne+ Tak plavat. +přikývne chápavě+ Nu dobře, tak tedy plavat. +uculí se a vážně se do toho plavání pustí, kraulama k jednomu konci bazénu, prsama zpátky, a tak dál, a tváří se jakože on teda vůůbec žádnej sex nepotřebuje, když je na něj tková :D +
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house