Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 18:17

Co se dá dělat, pravé a upřímné lásce se do cesty stavit nemohu. +povzdychne si jakože ztrápeně+ Tyjo, ten lesk fakt chutná po třešních! Ten musíme stopit +olízne si rty, pomáhá Jeefesovi česat panenkám copánky a pobaveně přitom kouká, jak to Byronovi jde+
Ale já chci poníka. +zamračí se holčička a založí si ruce na prsou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 18:25

+usměje se na Vici a pak koukne na Vanessu+ No, tak to bys teda měla bejt hodná, aby ti ho ježíšek přines a když buděš fakt moc hodná, tak ti ho přinese dřív. Nebo si ho můžeš ukradnout. Co ty na to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 18:43

Já ho chci hned. +zafňuká Van+ Tiff by mi ho koupila. +koukne na něj vyzývavě, ale pak se zatváří zmateně+ Ale klást se nesmí. +úplně zapomene na falešný fňukání+
Ukradnout poníka. +uchichtne se Vici+ Chris mě zabije. +zavrtí pobaveně hlavou+ Jo, Tiffany, drahoušek náš, si přála, aby jí její dcera říkala jménem. Prej si připadá stará, když jí někdo říká mami. +protočí oči+ A ty by ses měla nejdřív zeptat táty, princezno. +koukne na holčičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 18:51

+spiklenecky se k Vanesse nakloní+ No nesmí. Ale to jenom když tě chytí. +zazubí se na ni a pak se s úsměvem koukne na Vici+ Kdyby byla jen napůl po vaší rodině, tak bude skvělá. No, táty, +přikývne+ Ale když včas nepřijde, tak se může stát, že přijde pozdě. +uchechtne se+ Tak co, půjdem pro toho poníka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 19:25

Jo, naše rodina je totiž úplně zářně perfektní. +přikývne pobaveně+ Máš radost, Jeefesi? Budeš mít další zvířátko na starání. +uvědomí si, že mu vlastně ještě neřekli o Pepim+ Byrone, lásko, +nakloní se k němu šeptem+ ty jí chceš fakticky ukrást poníka? +zeptá se se smíchem+
+Vanessa nadšeně zatleská a sklouzne Byronovi z klína+ Jdeme klást! Hulá! +zatleská a už by běžela+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 19:32

+zasměje se+ No a proč ne? +mrkne na Vici+ Já ho koupím a uděláme z toho trochu dobrodružství, ne? +oči mu září+ Bude to legrace, neboj se. No, myslel jsem, že ty seš pro každou špatnost. +koukne na ni poočku+ Proto jsem tebou tak uchvácen.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 19:45

Jo tak, já myslela, že to je těma punčochama. +zazubí se+ Mně je fuk, že ho ukradnem, spíš že ji za dva dny přestane bavit, a o živý zvíře se někdo musí starat. Už vidím princeznu, jak chodí po ránu hřebelcovat. +uculí se pobaveně+ Ale jak myslíš. +pokrčí rameny+ Tak si běž pro boty a kabát, princezno, jdem ven. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 19:47

Ty punčochy jsou takový bonus. +mrkne na ni a když pomyslí na ty punčochy, na ni v těch punčochách, tak se musí rychle uklidnit+ No co, když se o něj nebude starat, tak ho dáme do dobrejch rukou. Co? +koukne na Vanessu+ To je myslím jasný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 20:01

Tak dobře. Jasný, princezno? +koukne na ni, Vanessa horlivě přikyvuje, až jí poskakujou lokýnky a hned si běží pro oblečení, čehož Vici využije, aby Byrona zas jednou pořádně objala a políbila+ Tak jo, kam chceš jít takhle večer shánět poníka? +zeptá se pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 20:09

+usměje se a hned ji s chutí políbí a taky obejme+ No kam? Já nikam. Jeefesi. Zařiď to. Tady máš kreditku. +dá mu kreditku a dál objímá Vici+ Tak kde toho poníka schováme? Do hradu ke strašným drakovi? A ten hrad je na ostrově a budem tam muset doplout. +plánuje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house