Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 21:31

Jo? A ty mu ten seznam předáš, že jo. +nalakuje si další nehet na modro a koukne na ni, když řekne, že se bojí+ Proč? +zeptá se+ Má to nějakej důvod? Jako, nemusíme tam letět. Můžeš nás tam přece přemístit, ušetříme tak navíc čas. +mrkne na ni s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 21:35

No pochopitelně, v listopadu mu ho pošlu na severní pól. +slíbí vážně+ Já jsem ještě nikdy neletěla letadlem. +koukne na něj a trošku se stydí+ Co když to s náma spadne? Co když tam nebudu moct dejchat? Co když tam bude terorista, nebo se nám ulomí křídlo? +kouká na něj úplně vážně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 21:52

+kouká na ni a olízne si rty, jak se rozhoduje+ Jahodo. +zvedne se a posadí si ji na klín+ Nemusíme letět, jestli nechceš. Nebo si můžeme koupit první třídu a nechat se celou cestu obsluhovat, pít šampaňský a povídat si telefonem z kelímků. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 22:01

A není to tak děsný? +zeptá se váhavě+ Ne, žádnej telefon, budeš sedět hnedka vedle mě a celou cestu mě budeš držet za ruku a případně mi dávat dýchání z úst do úst. +rozhodne se a zabukuje jim letenky+ A asi mě budeš muset opít, abys mě dostal na palubu. Ale bude to dobrodružný. +uculí se trochu a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 22:16

Dobře. +usměje se na ni+ Jsem na tebe pyšnej, zlato, fakt jo. +políbí ji na tvář a ukáže na poslední nenalakovaný malíček+ Tak jakou barvou bude tenhle? Pomůžeš mi s tím? +poprosí ji, když ji tam má na klíně a druhou rukou ji objímá kolem pasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 22:23

Ale jestli to bude hrozný, tak se zpátky přemístíme! +vymíní si, ale pyšně se culí+ No tak to je jasný, ten bude jednoznačně růžovej. +zazubí se a hezky mu ho olakuje zvýrazňovačskou růžovou+ No teďka jseš naprosto dokonalej. +prohlíží si to spokojeně+ Víš co bych někdy chtěla? +otočí se k němu čelem+ Ale je to fakt divný přání. +varuje ho dopředu+ Oholit tě. +vysype to a pohladí ho rukou po tváři+ Nebo se aspoň koukat, jak se holíš. +sleví trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 22:27

Jasně že jo. +přikývne s úsměvem+ Nebudu tě nutit lítat, když nechceš. +nechá ji, aby mu nalakovala ten nehet na růžovo+ Oholit? A kde....? +za chvilku mu to dojde+ Aha, no klidně můžeš, když mi slíbíš, že mě nepodřízneš, tak mě ohol. +zasměje se+ Stejně to bude na tu večeři potřeba.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 22:33

No původně jsem myslela nohy, ale spokojím se i s obličejem. +uculí se+ Jsem sice šestá reinkarnace Sweeneyho Todda, ale pokusím se svoje choutky držet na uzdě. +zacvaká imaginárníma břitvama+ A tepenný krvácení kdyžtak umím zastavit, takže pohoda. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 úno 2013 22:37

Nohy? Já mám nohy jako laňka. Křivý a chlupatý. +zasměje se+ Oh, do koho já jsem se to zamiloval, moje milá mě chce podříznout, ale ještě mám čas zběhnout. +řekne a koutky úst mu cukají+ Ale vložím do tebe svou důvěru a do tvých rukou svůj život. +zadeklamuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 úno 2013 22:44

No právě, takhle bys je měl křivý, ale hedvábně hladký. +zazubí se+ Dojdi pro břitvu a pěnu, a ne že cestou zdrhneš. +zasměje se+ Neboj, já tě nezabiju, lidi by se mi smáli, že chodím se zombíkem, a smrděl bys mi v posteli. +uculí se a jde pro nějaký ručníky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house