Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 27 led 2013 23:56

Teda! +odloží pizzy a zvedne ruce v obranným gestu+ Ty seš ještě děsivější než ten pavouk! Radši nikoho nebij, nebo nám příště flusnou na pizzu +uculí se+ Pocem ty můj ochránče, dej mi pusu, dokud ještě nesmrdíme česnekem. +zazubí se na něj, vystoupne na špičky a hezky ho olíbne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2013 18:10

Hahá! Zastrašil jsem ho. +zazubí se na ni, obejme ji a políbí+ Stejně budem smrdět stejně, tak si toho ani nevšimnem. +otevře krabici, přivoní si a zatváří se šťastně, než si vezme kousek pizzy+ Boží...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2013 18:24

V hloupým holčičím časopise říkaj, že když tě kluk políbí i když smrdíš česnekem, tak tě fakt miluje. +zazubí se, hupsne do postele a vezme si taky kus pizzy+ Psal mi Chris. +řekne jen tak jako mimochodem+ Prej se se mnou chceš sejít. Což nepochybně znamená, že už si uvědomil, že když žádá dítě do péče, potřebuje stabilní zázemí a to hotelovej pokoj úplně nesplňuje. +ušklíbne se+ Tak nevím, jestli tam mám chodit. Bude na mě dělat psí voči, dokud nevyměknu. +povzdychne si+ Ukaž, dej mi taky kousnout. +nakloní se k němu a upajcne si pořádnej kus z jeho pizzy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2013 18:49

Jo? +zaculí se, jak to umí+ Tak když to tam říkali, tak to rozhodně musí bejt pravda. Tak to pak prubnem. +mrkne na ni a poslouchá ji+ Já se bojím, že s tímhle ti poradit nemůžu. +zavrtí smutně hlavou+ Já teda jako bych tam šel. +řekne a radši si nacpe plnou pusu pizzy, aby nemusel mluvit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2013 18:59

To teda prubnem. +zazubí se+ Já vím, že si to musím rozhodnout sama. +povzdechne si+ Akorát přemejšlím nahlas. Nechci tě z toho úplně vynechávat, pač když jsme teďka teda spolu +musí se pro sebe šťastně uculit+ tak to je i zásah do tvýho života. +pokrčí rameny+ Heleď, básníčku... +oloupne si olivu z pizzy+ když už jsme u těch rodinnejch pořádků... nechceš se zkusit usmířit s rodičema? +zvedne k němu konečně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2013 19:33

+střelí po ní pohledem+ Ty už jsi mě přijala do rodiny, jo? +uculí se, ale po její další otázce mu úsměv sleze z tváře+ Ne. +řekne jednoduše a vezme si další kousek pizzy+ Já s nima mluvím, ale jenom se s nima nevídám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2013 19:44

Rodina jsou lidi, co mám ráda. Takže ty taky. +pokrčí rameny a usměje se+ Jasný, jak chceš. +posune se k němu a dá mu pusu na čelo+ Tak já jdu na ten česnek, jo? +mrkne na něj a vezme si kus chleba+ Zítra si skočím do města, do Hotelu za Chrisem a rovnou si koupím nějaký šaty. A brusle nesmím zapomenout. +zase přemejšlí nahlas+ Chceš taky vzít do města nebo budeš zatím tady? +zeptá se a láduje se chlebem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2013 21:09

+vděčně se na ni usměje, za tu rodinu i za to, že nenaléhá kvůli jeho rodičům+ Tak do toho. +přikývne+ Teď se teda ukáže, jestli je naše láska dost silná. +směje se+ Mě se tady líbí, ale jestli bych ti tu zavazel, kvůli tvým dalším milencům, tak stačí říct a já vymajznu. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2013 21:23

Teď se ukáže, jestli ses mě nesnažil akorát dostat do postele. +směje se a střídavě zobe chleba a olivy+ No klíďo tu zůstaň. Ostatním vadit nebudeš,můžete si zatím zahrát karty. Akorát Ricardo, můj vášnivý italský milenec by mohl mít námitky, takže se drž dál od sklepa, je tam přikurtovanej ke zdi. +zahýbe významně obočím, a pak se rozesměje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2013 21:44

Sakra, netušil jsem, že to praskne, tak brzo. +zasměje se+ Tak Ricardo. No nebudu, neboj, stejně je tam nejspíš někde nějakej pavouk. Kterejma se Ricardo beztak živí...
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house