Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:18

+uculí se, omotá mu ruce kolem krku a stáhne si ho k sobě+ pojď ke mně. +pousměje se mu do rtů a políbí ho, tak trošku zoufale a naléhavě+ přiměj mě na nic nemyslet. +pošeptá mu prosebně do rtů, oči se jí ještě trochu lesknou, ale už nebrečí a není ani od soplů nebo tak, to vůbec+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:25

Dle tvého přání, kočko. +uculí se na ni a obejme ji a políbí ji, nejdřív jenom trošku a pak polibek prohloubí a jazykem rozdělí její rty, než si je vezme v hlubokém polibke a tělem se otře o to její+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:29

já bych ráda aby to bylo i podle tvýho přání. +uculí se mu do rtů+ abys to chtěl proto, že mě chceš, ne jenom proto, abych já měla radost a byla spokojená. +pousměje se a vyjde mu vstříc a přitiskne se k jeho teplý kůži a pevnýmu tělu, přivoní si k jeho krku a rozechvěle se nadechne+ ty jseš na mě tak něžnej. to je tak hezký. +zašeptá tak měkce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:33

Já jsem děsně moc drsnej. +zamumlá jí do rtů, ale pohladí ji po těle, docela něžně a prsty vklouzne pod triko až na hranu ňadra a tu obkrouží, než ho chytne do dlaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:35

to je náhodou děsně drsný a chlapácký, že na mě umíš bejt něžnej, když to potřebuju. +vydechne mu do rtů, nadzvedne se k němu, přitiskne se mu do dlaně a líbá ho, jako kdyby se topila a on byl jediná záchrana na světě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:38

Tak to jedině tak. +uculí se a stáhne jí tričko a zlíbá ji na krku a klíčních kosteh nadekoltu a na prsou a pokračuje dál a níž a nenáááááápadně jí stáhne i kalhoty a všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:41

+usměje se a chce mu říct, že ho moc miluje, ale zrovna z ní vyloudí pár zasténání, tak se jí to vykouří z hlavy, jen se k němu tiskne a hladí ho všude, kam dosáhne, a kde jí dovolí, přivírá oči a nechává se pohltit touhou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:44

+prolíbá se jí až do klína, ale jetšě si dá chvilku na čas, olízne jí stehno a lehce ji tam kousne, než to místo olízne jazykem a lehce sklouzne až do jejího klína a přisaje se na klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 zář 2018 22:47

+zalapá po dechu a chytne se deky, roztáhne pro něj nohy doširoka, olízne si rty, vzdychá, sténá, kroutí se pod ním a vlhne rychlejc než papírový utěrky v kanálu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 zář 2018 22:49

+děsně moc se uculí, protože mu to s ní jde pořád a je rád, že z něj není znuděná a vklouzne jazykem dovnitř, než se přisaje ke klitorisu a začne ji laskat a vklouzne do ní prsty a hledá vzrušivý místa+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house