Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 01:06

Já se mám krásně. +usměje se, pomalu odtáhne jeho ruku a klekne si k němu, a oba je kousek po kousku, beze spěchu odstrojí, dokud nejsou úplně nahý, a pak si k němu zas lehne, přikryje je peřinou, a v tom teple a tmě se k němu tiskne, jen se o něm pomalu otírá a hladí ho všude, dokud neucítí, že jí tvrdne proti břichu, a ani pak se nikam nežene, jen nechá jeho kůži klouzat po její, občas laská jeho erekci v dlani, občas se o ni otírá stehnem, a ani nepotřebuje o moc víc, stačí jí jeho prsty v klíně a jeho blízkost a horkej dech na kůži, a jak jsou tam těsně propletený, a tiše oddychuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 01:14

To je dobře. +řekne potichu a usměje se, klekne si k ní a pomalu ji odstrojí, beze spěchu a hladí ji po kůži, pak si tam s ní lehne a obejme ji a přitulí pěkně k sobě a vdechuje vůni jejích vlasů. Znovu jí vklouzne rukou do klína a jemně ji laská, sem tam přitlačí, když cítí, že se jí to bude líbit a velmi úspěšně jí tvrdne pod dotekem její dlaně a tiše jí zavzdychá do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 01:23

Jak se máš ty? +usměje se mu do kůže, a najde rty jeho ústa, aby ho políbila, hezky pomalu a dlouze+ Tohle je moc hezký. +vydechne potichu, vzrušení v ní stoupá jen pomalu a líně, ale krásně, drží ho v dlani a pomalýma dlouhýma dotekama ho vzrušuje, spíš se o něj tře, než co jinýho, a úplně jí to stačí, dech se jí na jeho kůži jen chvěje, a nevyměnila by to za nic na světě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 01:27

Já se mám parádně, když jsme s tebou a mám tě u sebe. +uculí se na ni a dá jí pusu do vlasů+ Ty jsi moc hezká. +usměje se na ni+ A jsi moje a hezká. +uculí se trochu a klínem se trochu opře do její dlaně+ Kočko... +zašeptá+ Já tě chci. +vydechne jí do kůže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 11:29

Tak já s tebou budu furt, aby ses měl pořád parádně. +uculí se,a sevře ho v ruce trochu pevnějc+ Ale jdi ty. +pousměje se, najde ve tmě jeho rty a něžně ho políbí, a jak ji hladí, tiše zasténá do polibku+ Jo. +zamumlá mu souhlasně do vlasů+ Pojď ke mně. +pošeptá mu, pustí ho a trochu se přesune tak nějak napůl nad něj, ani neví jak, obejme ho stehnama a sklouzne klínem proti tomu jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 12:52

+usměje se na ni+ No to si piš, že jsi, kočko. +pohladí ji po tváři a pak po pase, jak tak k němu sklouzne. Posadí ji na sebe, ponoří se do ní a je to prostě nádherný, jako pokaždý, sedne si a políbí ji a drží ji tak pořád u sebe a jen si užívá ten hezkej pocit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 13:10

Jsem tvoje. +pousměje se, pomalu ho do sebe přijme a její tělo se mu poddá jako vždycky, přivře oči, jak je to příjemný, a chvilku ho jen svírá v sobě a usmívá se mu do kůže. Pak se pomalu pohne, spíš jen tak krouží boky a tulí se k němu zbytkem těla, co nejblíž, probírá se mu ve vlasech a jemně ho líbá, a přijde jí to boží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 13:31

+kouká na ni, jak se tváří, když je jí tak hezky a děsně se mu to líbí. Tak ji drží v náručí, pomáhá jí se na něm lehce pohybovat. Oplácí jí polibky, vyloženě si vychutnává její rty, jako by to už děsně dlouho nedělal a sem tam do nich horce vydechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 14:04

+poláci mu polívky a tiše do nich stěna, a krásné v ní roste vzrušení, oči má upreny do jeho, a je to moc fajn. Opře se mu dlanemi o ramena a trochu se na něm nadzvedne, boky trochu zrychli a začne na něj zasedat+ byrone... +zastena tise, a rytmicky se na něm hybe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 14:27

:D :D :D polívky! já nemůžu! :D :D

+drží ji za boky, trochu ji nadzvedavá a sm se pod ní hýbe, aby se dostal až na ty její nevzrušivější místa, kde se mu vždycky pod rukama rozpadne+ Vici... kočko... +vydechne jí v odpověď a cítí jak v něm narůstá silné a nádherné vzrušení. Tiskne ji v dlaních a dech má těžký+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house