Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 20:30

+Jeefes se nejdřív lusknutím prstů odlíčí a pak si upřesní detaily+ Přejete si hřebce či klisničku, a trváte na konkrétní barvě pane?
Ty jseš fakt boží, víš to? +uculí se a funí mu šťastně na krk+ Já myslím, že bych zvládla docela solidní iluzi draka. Nebo aspoň čtyřicet loupežníků. +zazubí se+ Víš co někdy musíme udělat? Cestu za pokladem. I s mapou a zakopanou truhlou a tak. +napadne ji najednou a ještě dá Byronovi naposled pusu, než přiběhne Vanessa oblečená do kabátku a z botama nazutejma obráceně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 20:40

Bílou klisnu. +instruuje Jeefese+ Vážně? Hej víš jaký všechny dobrodružtví by sme mohli dělat? To musíme někdy zkusit. Určitě jo. +přikyvuje nadšeně a pak koukne na Vanessu+ Holka, máš obráceně boty, ukaž. +vysadí ji na židli a nazuje jí je obráceně+ To bys totiž chodila pozpátku, kdyby jsi měla obráceně boty a tak by jsi čla pryč místo sem. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 21:12

Jistě, pane. +Jeefes přikývne a odkráčí to zařídit, jako by to nebyl sebemenší problém+
Jestli ji pojmenuje Sněženka, asi se pozvracím. +zasměje se v žertu+ Úplně všechno, co tě napadne. +přikývne+ Mohli bysme klidně udělat i vlastní Řiši divů. +zazubí se a s úsměvem ho pozoruje, jak mu to s ní jde+
Deme plo poníka! +zavelí Vanesska, chytne se Byrona za ruku a poněkud zamilovaně na něj kouká+
No jo, jdeme. Byron má kradení poníků zmáknutý. +zasměje se, chytne ho za druhou ruku a jdou+ Kdyžtak mě instruuj, co mám kouzlit. +zašeptá mu do ucha, neodpustí si přitom dát mu pusu na tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 21:26

Neboj, uděláme to tak, aby ho pojemnovala nějak drsně. A až to uslyší její matka, tak se cvokne. +mrkne na ni+ Říši divů? A bude v králičí noře? Jinak by to totiž nebylo ono. +řekne a myslí to smrtelně vážně+ No, tak poníka jsem ještě nekrad. Jenom koně. +zasměje se+ Nejprv tam musíme doplout, takže se musíme nalodit! +ukáže na loď+ Vzhůru na palubu!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 21:49

Jo, Tiff u mě má pořád vroubek. +souhlasí zachmuřeně+ V králičí noře? +zamyslí se nad tím, jak by to mohlo magicky fungovat+ No popravdě jednodušší by bylo udělat Narnii, do který se dá chodit skříní, ale uvidím, co se dá dělat. +zazubí se na něj, to se dalo čekat, že Byron bude nadšenějí než Vanesska+ Kradl jsi koně. Samozřejmě. +zavrtí se smíchem hlavou, nalodí se na loď a pomůže Van nahoru, ta samozřejmě okamžitě utíká na kapitánskej můstek ke kormidlu+
Zvedni kotvy! +poručí Byronovi a začne točit kormidlem, takže Vici si vyleze do koše na stěžni a jakože vyhlíží pevninu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 21:51

jasně, jak jinak chceš jezdit v central parku? +zasměje se a nalodí se+ Zvedám kotvy! +začne je zvedat+ Plavčík hlásí, že kotvy jsou zvednuty, vyplouváme, kapitánko! +hlásí jí v pozoru+ jaké jsou další instrukce?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 22:00

Na koloběžce! +řekne naprosto přesvědčeně a iluzivním kouzlem vytvoří šumění vln a loď se dokonce trochu houpe, jako kdyby fakticky pluli+ Kuls na poníka! +zakřičí Vanesska a zběsile kroutí kormidlem+ Vytáhni plachty! +rozkazuje naprosto samozřejmě, a Vici se jen směje, jak Byron kmitá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 22:05

Ale ne, když si přehráváš scény z Vlasů. +směje se a běhá tam, zajišťuje kotvy, vytahuje plachty+ Příšera na pravoboku! Držte se! +vykřikne, když si všimne Jeefese, který jim jde oznámil, kde toho poníka mají a v návalu vzrušení uklouzne a sekne sebou na podlahu+ Dostala mě! Jsem mrtvej! +kvílí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2013 22:24

Jo ták. A zpíváš u toho taky? +zasměje se+ Nestvůra! +zařve taky a vrhne se na palubu, nakloní se z lodi a dělá, jako že s ním bojuje mečem+ Kde je? +sykne na něj, aby Van neslyšela+
Přivázaný zezadu ke hradbám, slečno. +odvětí Jeefes, a kamenný výraz ho neopouští, aniž když odkudsi vytáhne meč a jakože se brání+
Super, díky. +zazubí se na ně Vici a probodne ho, Jeefes padne do trávy mrtvej a odplazí se pryč+
U krakena, plavčík nám umírá! +zděsí se a obě se honem seběhnou k Byronovi, Vanesska mu chce dávat pusu, ale Vici ji odstaví+ Uh-hm, tohle si zabírám já. Ty masíruj. +zazubí se, tak mu Van skočí na břicho a začne mu mačkat hrudník, a Vici mu zatím velmi horlivě poskytuje dýchání z úst do úst+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2013 22:29

Umdlévám! +heká tam+ Mé dny jsou sečteny! Odveďte mě do síní mořského boha! Já umírám a to je to co dělám! +příšerným a falešným hlasem zpívá jakože operní árii+ To co dělám, je že umírám. Uh! +vyjde z něj jenom, když mu Van skočí na břicho, ale trpělivě snáží všechny oživovací pokusy, než se rozkašle a posadí se+ Jsem zachráněn! +zadeklamuje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house