Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 00:46

Jo donesu. +prikyvne a chytne ji do náruče a odnese ji do jejího pokoje kde ji odnese na postel když pochopí její záměr tak ji pomůže se svliknout pak i sebe a prituli se k ni na posteli+ Ksem funici kolem kolem a nikdy tě nenechám. +tiskne se k ni jako by měli srust a hladí ji po vlasech+ Tvuj dokonalý přítel je vždy připraven. +pousmeje se vytáhne kapesník a orira ji slzy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 01:09

Děkuju. +koukne na něj vážně, a nemyslí jenom za teď, ale za všechno, za to, jak při ní celou dobu stál a bránil ji, a za to že to s ní vůbec podstoupil+ A promiň. Žes to musel slyšet. Miluju tě. +natáhne se a políbí ho, není to dvakrát sexy, jak je celá mokrá a ubrečená, ale je jí to jedno, tiskne se k němu jako by na tom závisel její život, a nechá to ze sebe všechno vyjít, odhodlaná vybrečet to teď a pak už kvůli němu nebrečet nikdy, brečí, dokud se neunaví natolik že skoro usne, chvíli tam balancuje na hranici mezi bděním a spánkem a něco mu mumlá do kůže, a pak mu usne v náručí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 01:14

Víš že s tebou bych šel i do pekla lásko. +usměje se na ni a přetáhne přes ne deku+ Neomlouvej se věděl jsem do čeho jdu. +oplatit ji ten slanej polibek a chová ji v náručí dokud neusne. Teprve pak zavře oči a pokouší se usnout on. Moc mu to nejde protože si pořád přehrává ten rozhovor s Christianem a uvažuje jak ho ptivest k rozumu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 01:24

+spí poněkud neklidně, občas ze sna něco zakňučí nebo sebou škubne a sevře ho pevnějc, a když se ráno vzbudí, dvakrát odpočatá není, ale je pevně rozhodnutá nevěnovat tomu už ani myšlenku, ani drobek energie, koukne na Byrona, jak vedle ní spí, usměje se a políbí ho na rameno, jen lehce, aby ho nevzbudila, a napadne ji báječnej dárek pro něj k narozeninám, tak se mu opatrně vymaní, vezme si notebook a sluchátka, vleze si k němu zpátky, a začne googlit a sondovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 02:35

+tulipánů se k ni celou noc a nemá moc tvrdý spaní protože na ni chce dávat pozor tak se pokazdy prpvere a hladí ji dokud zas klodne nespí. Tvrdě usne až k ránu tak nezjistí že se probudí jen se k ni víc prituli když se vrátí s notebookem a zamumla+ Tak mi to udělej až se budem potápět. +otočí se k ni zadkem. Ten k ni taky Přitiskne a spí ještě půl hodiny než konečně ospale zamzoura+ Dobrý ráno kocko. Jak je? +otočí se a zamzoura na ni s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 02:58

+jenom se zazubí a pohladí ho po zadku, a surfuje tam dokud se vedle ní nevzbudí, pak zaklapne notebook a usměje se na něj+ Dobrý ráno. +nakloní se k němu pro pusu+ Kam jsme se to potápěli? +zajímá se pobaveně+ Je mi fajn. +usměje se a vlastně ani moc nekecá, zakázala si na to myslet a vůbec do toho ještě investovat nějakou energii+ Co ty? Jak se máš ty, básníčku? +přitulí sek němu blíž+ Chceš snídani do postele? +navrhne a dá mu ještě pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 03:12

My sme se potapeli? +zeptá se nevěřícně a trochu zmatené kdyby náhodou na něco zapomněl+ To je dobře. +sedne si vedle ni a obejme ji kolem ramen+ No já se mám skvěle. +zazubi se na ni+ Dál bych si cigarko a skvělou snídani od Jeefese. +prikyvne a hned si zapálí a tazave na ni kouká jestli chce jako taky cigaro+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 03:36

No asi se ti něco pěknýho zdálo. +zazubí se, a s úsměvem se o něj opře+ Tak já ti pro ni skočím. +souhlasí, a dá mu pusu, než vyskočí, oblíkne si Byronovo tričko a seběhne dolů pro jídlo, a za chvilku se vrátí s tácem s plnou anglickou snídaní a kusem igelitu, kterej natáhne na postel místo ubrusu, aby si nemuseli dělat starosti s bordelem, rozloží to tam a do svý porce fazolí kydne pořádnou dávku kečupu+ Co kdybysme se stavili odpoledne na Tvrzi? Pozvat je na svatbu a tak. +usměje se na něj a pustí se do jídla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 03:48

+když uvidí ten igelitu tak dostane strašný záchvat smíchu+ To to začíná dost brzo. Myslel jsem že igelitu v posteli budeme mít až jako senioři. +čulík se a nanda si vajíčka se slaninou a toasty+ Na tvrzi? No jo máš pravdu! +vykuli na ní oči a horlivě prikyvuje hlavou+ Musím ji říct že se budu vdavat? +vyjekne šťastně+ Teda ty se budeš vdavat. +uculi se na ni+ Stejně ji to musíme říct! +svítí mu oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 04:04

Pff. +vyplázne na něj jazyk, a ukápne jí trochu rajčatový omáčky+ Co kdybych se rozhodla tě celýho pokydat čokoládovou polevou a slízat ji z tebe, hm? Kdo v tom pak má spát? +zazubí se a vezme si páreček+ Pro mě za mě se klidně vdávej, hlavně že to bude za mě. +zasměje se s plnou pusou+ To víš že jo, řeknem. +usměje se, když vidí, jak je nadšenej+ Hele... +začne děsně nenápadně+ A vy jste spolu nikdy to... neto? +koukne na něj jakože nic+ Mně to nevadí, jenom jsem zvědavá. +dodá honem a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house