Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 22:24

+přikývne+ Dobře, tak zítra. Mám si vzít na sebe něco slušnýho? +zeptá se pro jistotu a natáhne si tepláky+ Nó.... +uculí se+ Jenom za nějaký výtržnictví. Posprejoval jsem hlavní budovu policajtů v Manchestru.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 22:36

Vem si co chceš. +mávne rukou+ Teda kromě medvědího převleku. Nechceme ho vyděsit hned na začátku. +zazubí se+ To mě vůbec nepřekvapuje. +uchichtne se+ Cos tam nasprejoval? +zeptá se zvědavě, vstane, oblíkne si tričko a kalhotky a začne vybalovat všechny tašky, co přinesla, nějaký jídlo, pití, cigarety, oblečení,dětský věci, atakdále+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 22:48

Dobře, dobře. +zvedne smířlivě ruce+ Vezmu si masku kačera donalda. +souhlasí tedy a zapálí si jednu cigaretu+ No nasprejoval jsem tam tohle: +odkašle si+ Go to work. Get married. Have some kids. Pay your taxes. Pay your bills. Watch your TV. Follow fashion. Act normal. Obey the law. And repeat after me: I AM FREE. Hustý, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 23:05

to bude o moc lepší. +souhlasí se smíchem, pak ho poslouchá a chvilku mlčí+ Víš, jak maličko chybělo, aby takhle vypadal můj život? +koukne na něj vážně+ Nechci tak skončit. +zavrtí hlavou, nandá flašky do ledničky a když se otočí zpátky, zase se na něj culí+ Hustý. +přikývne+ Můj kluk je anarchista. +zazubí se pyšně+ A to se ti tam celý vešlo? Proč jim to vůbec vadilo? To je náhodou docela dobrý. +pokrčí rameny+ Jiný lidi by jim tam nasprejovali přinejlepším něco pěkně sprostýho. +udělá prstama kosočtverec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2013 23:17

No to si piš! +zasměje se+ Udělal jsem si takovou velkou šablonu a přes tu to tam přestříkal. Šlo to celkem rychle, ale měli tam všude kamery, tak mě stejně chytli. +pokrčí se smíchem rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2013 23:28

A cos dostal? Pokutu nebo nucený práce? +mrkne na něj+ Já jsem akorát kradla značky. +vzpomíná+ Děsně jsme se zlískali a hecovali se, a to jsem ukradla svoji první, byla to taková ta jednosměrková. Nacpala jsem si ji do kalhot a pod tričko. +směje se+ A pak se z toho stal takovej sběratelskej zvyk. A půlitry v hospodě jsme taky kradli. +uculí se a otevře si pivo, a jedno pošle Byronovi po zemi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 18:45

+začne se smát+ Pod tričko! +chechtá se+ No dali mi obojí, ale mě to bylo jedno. Na těch pracech jsem potkal pár dobrejch lidí se kterejma jsem pak provedl další věci. +mrkne na ni+ A dopravní kužely, to je zásadní výbava každýho opilce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 19:01

No jo, pěkně to studilo, a ani to nebylo moc nenápadný. +uculí se sebekriticky+ Ale já umím děsně rychle utíkat. +mrkne na něj+ Ty si fakt uděláš kamarády všude. +zavrtí pobaveně hlavou+ Což je dobře, protože jsem o tobě vyprávěla jedný svojí kamarádce a chce tě poznat. +koukne na něj, jestli to nevadí+ A taky bysme se měli stavit na Tvrzi, slíbili jsme Wenai, že se budem navštěvovat.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2013 19:26

+usměje se na ni a přitáhne si ji k sobě+ Ty jsi moje sprinterka. +zasměje se+ Umět utíkat je strašně důležitý, pokud chceš páchat výtržnosti. +pokýve hlavou+ Který kamarádce? +zeptá se zvědavě+ A co jsi jí řekla? Jak jsem úžasný, chytrý a neodolatelný? +zatváří se úžasně, chytře a neodolatelně+ Wenai je zrovna teď v hospodě, takže za tou půjdem jindy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2013 19:43

To si teda piš, že jsem. +uculí se+ Koukám, že to máš úplně zmáknutý. Tak jakou výtržnost spolu provedem, hm? +koukne na něj pobaveně+ Styx, znáš ji? To je ta co pořádá ten ples. +vysvětluje+ Vzala mě do klubu plnýho sexy upírů. +zahýbe významně obočím+ Jo, přesně to jsem jí řekla. A krásnej. A skromnej. +zasměje se a dá mu pusu+ Fakt? Tak jo. Jak to poznáš? +diví se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house