od Christian » 16 kvě 2013 11:14
+vezme si od ní beze slova taky cigaretu, a zapálí si+ A tohle bylo první řešení co tě napadlo? +zvedne nevěřícně obočí+ Ne vrátit se domů, promluvit si o tom, možná se přestěhovat, vytáhnout něco zpátky na něj, pokusit se ho uplatit, cokoliv? Zlato... +povzdychne si a vezme ji jednou paží kolem ramen k sobě, opatrně, kdyby se mu vyškubla+ mám tě rád, ale jseš fakt pitomá. +pohladí ji po rameni+ Víš dobře, že já jsem jenom pro, abys celou tuhle podivnou impulzivní záležitost skončila. Ale chci, aby to bylo tvoje rozhodnutí, a ne proto, že tě nějakej cvok šikanuje a ty se necháš. To můžu dělat jenom já. +uculí se na ni+ A ať už ho necháš nebo ne, i když je to poměrně ppodivný individuum a nemám ho rád, zaslouží si vědět, proč jsi mu to udělala, ne? Takhle s chlapem mávat nemůžeš, to se prostě nedělá, zlato. +poplácá ji po ruce+ A krom toho, nedá se říct, že bys to zrovna zvládala, co? +koukne na ni a na tu spoušť tam+ No jak bys řekla, že se má. Dost blbě. +pokrčí rameny+
No pořád lepší, než aby mu usekali prsty jeden po druhým. +odsekne, ale už zas jí tečou po tvářích slzy+ Když já jsem myslela, že to zvládnu. Že když udělám správnou věc, sice holt nebudu mít ten boží život, co jsme si spolu vybájili, ale budu žít aspoň jako předtím, normálně. Jenže mi to nejde. +fňukne a a opře si mu hlavu o rameno+ Já vůbec nevim, co se sebou. Všechno je takový divný a prázdný a vybledlý, a všechno mi ho furt připomíná. +stěžuje si a popotahuje u toho+ Ale to časem přejde ne? +koukne na něj+ Hele, já přece vím, že jsemmu ublížila. +zamračí se, ať jí jako nehraje na city+ On se z toho dostane, chvilku mě bude nesnášet, a pak si najde někoho novýho. Určitě už je skoro v pohodě. A já taky. +založí si ruce na hrudi+