Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Christian » 18 úno 2013 16:53

+sedí tam nad kafem a vypadá jak hromádka neštěstí+ No to je dost, že jdeš. +koukne po ní a souhlasně přikývne, jako že je oblečená správně+ Můžem jít? +vstane a odnese hrnek na kuchyň+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 16:55

+už už se mu chystá vynadat, že jim tak vrazil do ložnice, ale když vidí, jak je zkroušenej, tak to nechá bejt+ No jo, no jo, víš jak nesnáším punčochy. +protočí oči+ Dopadne to dobře, hm? +usměje se na něj trochu a upraví mu uzel na kravatě+ Tak pojď, nakopem Tiffany ten její kostnatej povýšenej zadek. +chytne ho za ruku a přemístí je pryč+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 23:31

+má nachystanou večeři, na stole květiny pro Vici a když vidí, že přišli všichni, tak tam nenápadně strčí ještě jeden talíř a takovou tu dětskou židličku, sundá si zástěru s nápisem: Red hot chilly pepers; a jde za Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 15 kvě 2013 22:54

+přemístí se do haly a jde rovnou najít Jeefese, a nechá si poreferovat co se to do háje děje, pak jde hledat Vicky a najde ji v kuchyni, kde má zrovna jeden za svejch aktivních záchvatů a peče už čtvrtou dávku makronek, všude po všech úložnejch plochách se válí plechy pastelově zbarvených placiček, a jeden plech úplně spálenejch má akorát vytaženej na lince a s gustem do nich jednu po druhý mlátí paličkou na maso, až se rozpadají na zuhelnatělej sněhovej prach+ Ahoj? +koukne na ni s pozvednutým obočím+ Všechno v pořádku? Kde je Byron? +zajímá se jakoby nic+
Pryč. +odpoví mu na to poněkud prázdně a doplní to pořádným fláknutím+ Najednou je to Byron, jo? Co se stalo s feťákem? +zašklebí se na něj+
No, to bych chtěl slyšet od tebe. Co blbneš, soeurette? +zavrtí nechápavě hlavou+
Já jsem úplně v pohodě. +zamračí se na něj zuřivě+ Takže už se mnou zase mluvíš, když se teda nevdávám? +zvedne obočí+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2013 00:36

Pokud se dobře pamatuju, tak ty momentálně nmluvíš se mnou, ne? +uculí se na ni Chris a sedne si tam na zem do tý spálený spouště a opře se o ledničku+ Ale... přehnal jsem to, a omlouvám se. +koukne na ni a nečeká na odpověď+ Byli za mnou v práci nějaký Byronovi kamarádi. +vysvětlí jí+ Tak co je, hm? Nejdřív blázníš, chceš se vzdát vlastní rodiny, zfackuješ mě, a najednou bys to vzdávala? Je to zase ten blbec z Paříže, viď? +koukne na ni opatrně+
+sklouzne tam vedle něj a zapálí si cigaretu a přikývne, jako že to je teď už stejně jedno+ Jo. +vyfoukne sloupeček kouře+ Jenže tys to neviděl. +popotáhne trochu, a už se jí zase hrnou do očí slzy+ On mi to ukázal, tady. +poklepe si na spánek+ Všechno, co by mu udělal. Detailně. Bylo to... strašně hrozný. Strašně reálný. +přitáhne si kolena k bradě a obejme je+ Já budu radši bez něj, než aby se mu něco stalo. Prostě nemám na to budit se v noci hrůzou, jestli pořád leží vedle mě. +otře si oči+ Sebrali mě z mojí vlastní zahrady. Přímo odsuď, i se všema ochrannýma kouzlama, co tu máme. Mohli by mi ho sebrat rovnou z postele, a já bych s tím nemohla vůbec nic dělat. On si mě prostě vždycky najde. +koukne na něj tak nějak unaveně a nešťastně+ Byli za tebou? +podiví se trochu+ Tak to se asi dostal na Tvrz v pořádku. +přikývne a vypadá, že se jí trochu ulevilo+ Jak se má? +zeptá se úplně potichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 11:14

+vezme si od ní beze slova taky cigaretu, a zapálí si+ A tohle bylo první řešení co tě napadlo? +zvedne nevěřícně obočí+ Ne vrátit se domů, promluvit si o tom, možná se přestěhovat, vytáhnout něco zpátky na něj, pokusit se ho uplatit, cokoliv? Zlato... +povzdychne si a vezme ji jednou paží kolem ramen k sobě, opatrně, kdyby se mu vyškubla+ mám tě rád, ale jseš fakt pitomá. +pohladí ji po rameni+ Víš dobře, že já jsem jenom pro, abys celou tuhle podivnou impulzivní záležitost skončila. Ale chci, aby to bylo tvoje rozhodnutí, a ne proto, že tě nějakej cvok šikanuje a ty se necháš. To můžu dělat jenom já. +uculí se na ni+ A ať už ho necháš nebo ne, i když je to poměrně ppodivný individuum a nemám ho rád, zaslouží si vědět, proč jsi mu to udělala, ne? Takhle s chlapem mávat nemůžeš, to se prostě nedělá, zlato. +poplácá ji po ruce+ A krom toho, nedá se říct, že bys to zrovna zvládala, co? +koukne na ni a na tu spoušť tam+ No jak bys řekla, že se má. Dost blbě. +pokrčí rameny+
No pořád lepší, než aby mu usekali prsty jeden po druhým. +odsekne, ale už zas jí tečou po tvářích slzy+ Když já jsem myslela, že to zvládnu. Že když udělám správnou věc, sice holt nebudu mít ten boží život, co jsme si spolu vybájili, ale budu žít aspoň jako předtím, normálně. Jenže mi to nejde. +fňukne a a opře si mu hlavu o rameno+ Já vůbec nevim, co se sebou. Všechno je takový divný a prázdný a vybledlý, a všechno mi ho furt připomíná. +stěžuje si a popotahuje u toho+ Ale to časem přejde ne? +koukne na něj+ Hele, já přece vím, že jsemmu ublížila. +zamračí se, ať jí jako nehraje na city+ On se z toho dostane, chvilku mě bude nesnášet, a pak si najde někoho novýho. Určitě už je skoro v pohodě. A já taky. +založí si ruce na hrudi+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 14:16

No ale o tom přesně mluvím, myslíš, že to je správný rozhodnutí, když jste z toho oba na sebevraždu? +pokrčí rameny Chris+ Nesnaž se mi nakecat, že jseš v pohodě, Jeefes mi všechno řek. +zavrtí hlavou+ Zlato... já tomu vztahu nefandím, ale takhle tě vidět nechci. +pohladí ji po vlasech+ To radši překousnu ve tvým životě jeho, než... tohle. Nějak to vyřešíme. Já něco vymyslím, a on se k tobě zase vrátí. +slíbí jí to a pohladí ji po vlasech+
Já jsem úplně v pohodě. +zaprotestuje chabě, a radši si nechá pro sebe, jak se ráno probudila a měla úplně živej pocit, že má kolem pasu Byronovu ruku, načež se ukázalo, že to je jen peřina, a ji to odrovnalo na celý dopoledne+ Ne, ne, ne. +zarazí ho a zamračí se na něj skrz slzy+ Hlavně se do toho nezapleť ještě ty. Nepotřebuju mít všechny lidi ve svým životě ohrožovaný. Ještě tě zavřou, a já pak budu muset vychovávat tvý děcko. +oklepe se nad tou představou+ Já jsem chtěla mít děti s Byronem. +rozbrečí se zas+ On už by mě stejně zpátky nechtěl. +zavrtí hlavou a otře si slzy+ já bych nechtěla sama sebe, po tom co jsem mu řekla. +vzlyká mu tam do saka+
No jak myslíš. +pokrčí rameny, ale nechat to tak neplánuje+ Tak pojď, zdřímneš si, a ráno bude líp. +vstane a vytáhne ji na nohy+ Šup do postele. +usměje se, a když vidí, jak se na ten nápad tváří, povzdychne si+ Tak já budu spát dneska s tebou, jo? +slíbí jí+
Ale v pokoji pro hosty. +vymíní si rezolutně, v ložnici jí to pořád voní po Byronovi, i když už Jeefes nejmíň šestkrát převlík peřiny, nechá se tam dovést a tak jak je i se tou špinavou zástěrou si zaleze do postele, přikryje se peřinou až po bradu a upře na něj ty ubrečený oči+
No tak jo. +povzdychne si Chris, sundá si boty a sako a tak jak je oblečenej z práce si tam vleze na druhou půlku, v tom peřinovým kokonu si ji k sobě přitáhne, jako když byla malá a přišla za ním se špatnýma snama, a hladí ji po vlasech+ Spi zlato. +usměje se na ni+
Nenech mě probudit se tu samotnou. +poprosí ho ještě, než zavře oči+
Neboj, já tu zůstanu. +dá jí pusu do vlasů, poslouchá její neklidnej dech a říká si, co s tím bude proboha dělat+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 16:28

+ráno se oba vzbudí a Chris dojde do kuchyně pro snídani, načež se vrátí a najde ji tam v slzách ve sprše, protože si pravděpodobně zrovna vzpomněla, jak to tam občas takhle poránu dělali, tak si řekne, že už teda stačilo, zatne zuby, nechá si od Jeefese přesně popsat, jak se dostat na Tvrz, a hezky zrána se tam přemístí+
Christian
Mág

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 20:37

Já jsem pro tradiční černou v tak tradiční den. Nebo možná tmavě fialovou. +zauvažuje+ A co kdyby jsme ho udělali na půlku? +naznačí vertikální čáru do vzduchu+ Půlka by byla černá a půlka třeba barevná. Červeno - fialovo - žlutá. Nebo teda jenom bílá. Bíločernej dort. +jde za ní do kuchyně, kompletně oblečenej teda, aby taky něco udělali+
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 20:55

Jako že každej nehet vícebarevnej nebo na střídačkukaždej nehet jinej? +zajímá se+ Bíločernej dort! +přikyvuje horlivě, a když tam dojdou, vezme si zástěru, a pak mu nandá přes hlavu tu jeho, provlíkne mu ruce pod pažema a hezky mu ji zaváže a přitom ho obejme a dá mu pusu, pustí jim k tomu nějaký cédéčko a začne kramařit misky+ Takže. Co si myslíš o dortech potahovaných marcipánem? +zajímá se a začne dělat směs na normální piškot, kterej bude základ pro tvarohovoovocnej dort+ Začni třeba sachr. +navrhne mu+ Odděl šest vajec, a bílky sem. +přistrčí mu tam jinou misku a průběžně ho instruuje, a po očku kontroluje, jak mu to jde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house