Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 14:22

Vážně? +oči mu zasvítí+ A uděláš to? +hned se tam šteluje na ten igelit a prsí svou mužnou hruď+ Ne? +protáhne obličej a začne zase snídat, ale culí se u toho+ Jasně, že za tebe, pochybuju, že bych někde našel jinou dobrovolnici. +zasměje se a dá jí pusu, trošku od slaniny+ To... neto? +začne se culit jako cvok a chvilku ji napíná+ No fakt je, že nevim. Ona to taky neví. +pokrčí nakonec bezradně rameny+ My sme se totiž opili, trošku jsme si +naznačí že si něčeho šňupli+ a ráno jsme se vzbudili tak oblečení neoblečení a nic moc jsme si nepamatovali. +koukne na ni bezradně+ Tak jsme se dohodli, že spolu spát nikdy nebudem což jsme taky dodrželi. AAle co se tehdy stalo... +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 15:07

Někdy jo. +slíbí mu a dá mu pusu na hrudní kost+ Ale dneska s sebou čokoládu nemám, mohla bych z tebe akorát ojídat slaninu a to by zdaleka nebylo tak sexy. +zazubí se, vezme si na toust trochu vajec, a poslouchá ho+ Jasný. +přikývne a uculí se, že to je hned, a nakloní se, aby mu dala pusu, jako že je jí to fakt jedno+ Hele ale jak to uděláme s rozlučkama se svobodou? +napadne jí, když už mluví o tom popíjení a šňupání+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 15:16

Ale slanina je boží věc. To je něco, co pánbůh stvořil, aby jsme se tu všichni nezbláznili. +řekne přesvědčeně+ Jíst z někoho slaninu je určitě zatraceně sexy. +zazubí se na ni+ Ano, ano, máš pravdu, to musíme pečlivě naplánovat. Rozlučky se svobodou. +pokývá hlavou+ Tohle je důležitý téma. +zazubí se na ni+ To přece zařizujou svědci, jestli mě má stará paměť nezklame. Můžem ji udělat každej zvlášť, aby jsme neviděli co za poslední výtržnosti budem dělat. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 16:30

+zasměje se nad tím jeho láskyplným vztahem ke slanině a plátek mu strčí do pusy+ Tak jo, někdy až se vrátíš domů, budu na tebe čekat v posteli zasypaná horou slaniny. +zazubí se+ Výtržnosti můžem dělat i spolu ne? V tomhle směru se teda se svobodou rozhodně neloučím. +uculí se a dá mu slaninovou pusu+ Ale asi jo, uděláme ji každej zvlášť. Je to tvoje poslední možnost jak si sáhnout na cizí nahatý ženský. +zazubí se na něj+ Každopádně to v žádným případě nesmíme dělat den před svatbou. Na svůj velkej den kocovinu mít nechci. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 16:38

Vážně? +podívá se na ni nadmíru zamilovaně, jak se zmíní o té hoře slaniny+ Ty víš, jak chlapa vzrušit to na tobě fakt obdivuju. +usměje se a dá jí taky pusu+ Já si teda nejsem jistej, jestli chci sahat na cizí nahatý ženský, ale nemůžu kamarády připravit o ten striptýz. +zazubí se na ni+ Tak tejden před svatbou, pátek, nebo spíš sobota, bych to tak viděl, hm? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 16:46

Já tě akorát fakt miluju. +zazubí se a dojí svoji porci+ Je mi to jasný, jak znám Angie, nějakej ten striptýz mě taky určitě nemine. Jen si to užij, pak už jediný striptýzy, který po zbytek života uvidíš, budou ty moje. +zasměje se, a vstane, aby se oblíkla+ Já myslím, že to je úplně ideální. +souhlasí s tím, otevře skříň, a prohrábne oblečení, co si teda jako vezme+ Víš, že jsem kvůli tobě začala nosit šaty? +uculí se+ Ono je jednodušší vyhrnout sukni, než si furt svlíkat kalhoty. +zasměje se na něj přes rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 16:58

Jo? Mám ti taky dělat striptýzy až budeme svoji? To abych začal chodit do nějakýho kurzu. Já si to zkusím nanečisto. +vyskočí z postele a začne se tam kroutit napůl jako tanečník a napůl spíš jako vyoraná žížala+ Jak mi to jde? Myslím, že budu nepřekonatelnej. +udělá otočku a chytí ji do náruče+ Fakt? +uculí se a je vidět na co myslí+ Tak to je fajn a já jsem ti za to neskonale vděčnej. Že si vezmeš ty specální punčochy, prosím. +koukne na ni psíma očima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 17:27

+opře se o skříň, a culí se, jak se tam kroutí+ Úplně parádně. Kdybych měla kalhotky, samy by se mi svlíkly. +zazubí se a dá mu pořádnou pusu+ Ty nejsou speciální, jsou úplně normální, akorát maj nahoře ozdobnou krajku. +uculí se, ale jedny si teda vyndá, když se mu tak líběj, a vybere si k nim nějaký šaty a začne se oblíkat+ Ale jedem tam na návštěvu, a ne zas souložit v přístěnkách. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 kvě 2013 17:53

Jsou úplně speciální a úplně boží. +zazubí se na ni a sleduje ji, jak se oblíká a vypadá u toho jako mlsnej kocour+ Jasně, jasně, na návštěvu, žádný sexy v přístěnkách. Ale že jich na tvrzi maj. +uculuje se na ni a taky se obleče, ale furt na ni kouká kdyby ještě náhodou zahlídl nějakej její kousek+ Tak jo. Dostaneš nás tam? +usměje se a pevně ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 kvě 2013 18:19

Ledaže by tě samozřejmě přepadla náhlá nečekaná potřeba. To by se samozřejmě muselo nějak řešit. +uculí se+ Tak jo, bude to příjemná změna, říct to někomu, kdo z toho bude mít radost. +pousměje se a obejme ho kolem pasu, a ještě ho pěkně políbí, než ho k sobě přitiskne a přemístí je na Tvrz+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house