od Victoria » 15 kvě 2013 00:51
+poněkud přistiženě sebou cukne, a zapne zip na tý jeho tašce, a teprve pak se na něj podívá, a když ji chytne, tak se mu honem jemně vymaní a udržuje si od něj pár kroků odstup, protože je jí jasný, že kdyby ho nechala se jí dotýkat, v životě by ho nemohla poslat pryč, tak mezi sebe a něj pro jistotu dostane postel+ Já si tě nemůžu vzít. +řekne mu rovnou, protože je jí jasný, že to nemá cenu protahovat, stejně mu ublíží+ Protože tě nemiluju. +dodá co nejlhostejnějším hlasem dokáže, a stojí jí to všechno sebeovládání, ale je to jediná věc, na kterou dokázala za celou dobu přijít, která by ho mohla donutit ji úplně nechat+ Potřebovala jsem někoho, kdo by mě vytáhnul ze sraček, a ty jsi na mě byl hodnej, a bylo nám hezky, sex byl boží, a skoro bych si fakt přála, aby to mohlo bejt skutečný, ale prostě - není. Bylo to vážně docela fajn, ale už je to pryč. Už tě nechci. +pokrčí mrtvě rameny+ A ty seš moc hodnej kluk, abych tě nechala si mě vzít. Říkej si třeba, že jsem mrcha. +nakloní hlavu na stranu, a už zase cítí, jak se jí v krku sbírá knedlík, tak honem polkne a urychlí to+ Dům si nechám a vyplatím tě. +dodá ještě+ Tak... mi to promiň, jestli můžeš. Fakt mě to hrozně moc mrzí. +koukne tentokrát přímo na něj, a myslí to vážně+ Dávej na sebe pozor, jo? +prohlídne si ho ještě naposled, a pak zvedne ruku a aktivuje magii na jeho přemisťovacím náramku, a pošle ho rovnou na Tvrz, tašku s věcma za ním, a to je tak asi všechno co zvládne, než se posadí na zem a rozbrečí se, a čeká, až si tam pro ni přijde Jeefes+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.