Moderátor: Victoria
Jess píše:+když ji potká, tak si všimne, že brečela, což ho teda dost zarazí+ Alex. Počkej. +jde za ní a klidně až do jejího pokoje, kde poněkud zrozpačití, protože ho najednou nenapadají slova+ Nedopili sme tu vodku. +zvedne poloprázdnou flašku a zatřepe s ní, aby jí dokázal, že ji fakt nedopili+
Jess píše:+sedne si k ní teda, když mu tam nechala místo a opře se jako ona a taky se napije a doufá, že ho z tý postele neshodí+ Co děláš v Paříži nejradši?+ zeptá se jí, když už si užili pár chvilek trapnýho ticha a uzná, že už to stačilo+
Jess píše:+koukne na ni, tak trochu bokem a pak se zamyslí+ Já tě chci. +řekne jí+ Ty seš moc pěkná holka, no jo, trochu moc dokonalá, ale s tím byc se smířil. +koukne na ni+ Ale mám takovej divnej pocit, že kdybych se s tebou vyspal, tak by z toho ani jeden z nás nakonec nebyl tak odvázanej. Ne, že by to nemuselo bejt skvělý. +pokrčí rameny+
Jess píše:Jo? To je takhle jako určený? +zvedne obočí+ No to bych se měl asi zeptat Byrona, co připadne na mě, když on je zjevně ten střelenej. +uculí se+ Co já vím... +pokrčí rameny+ Máš tu karty? +koukne na ni tázavě+
Jess píše:Ale prdlajz, určitě máš i jiný ty... kvality. +koukne na ni+ No to je škoda, moh jsem tě naučit pokr. +pokrčí rameny+ Jako... jenom tak? +koukne na ni tázavě, jestli jako po něm bude něco vyžadovat+
Jess píše:Koho? Most? +koukne na ni úplně zmateně+ No to teda nevím, myslím, že bys mohla. +pousměje se a nechá ji, aby se teda o něj opřela a lehce ji pohladí po paži+ A jaká bys chtěla bejt? +zeptá se jí+
Jess píše:To jseš moc hodná. +usměje se trochu se zasměje a hřeje ji+ No... tak to je rozhodně dobrý předsevzetí. +přikývne+ Jo, k takový ignoraci cizích názorů se jeden musí propracovat.. +pokejvá hlavou, jakože on o tom něco ví+ Ale těžký to není, prostě to máš tak trochu v ... tak kde slunce nesvítí, +zazubí se+
Jess píše:Jo., +přikývne+ Alkohol tu mají sakra dobrej. +usměje se+ Na to přijdeš, nevzdávej to. Ale když jsem tě prvně viděl, tak jsem myslel, že na ostatní moc nedáš. +řekne jí a pohladí ji po rameni a po paži+ Ne, nemám holku. +pousměje se a zavrtí hlavou+ Už nějakou dobu nemám.
Alexandra píše:Spousta věcí je prostě jenom fasáda. +pokrčí rameny+ Já myslím, že o tom taky víš svý, ne? +koukne na něj po očku+ A máš ji ještě rád? +zvedne k němu oči a dá si předposlední lok z lahve+
Alex píše:no, tobě to docela jde. +pousměje se+ Jo? Ale pamatuješ si to, ne? Jakej to byl pocit. +pokrčí rameny+ Mohl bys... +koukne na něj tak zespoda+ Moh bys mě tak políbit? Jako kdybys líbal ji? Jenom tak. +kouká na něj tak napůl ve tmě+
Alex píše:+přikývne a skloní hlavu, když řekne, že ne, ale než stihne něco říct nebo udělat, má jeho rty na svejch, jsou teplý a měkký a zkušený, tak se jim podvolí, pootevře pro něj rty a vyjde mu vstříc, a pomalu mu ten polibek oplácí, vychutnává si jeho rty a dlaní trochu visí na jeho rameni, ale o nic víc se nepokouší, a když se odtáhne, pousměje se pro sebe+ Děkuju. +přikývne a pohladí ho očima+
Alex píše:Bylo to dobrý. +uculí se trochu+ Tak dobrou noc. +přikývne, lehne si vedle něj, aby ho nějak extra neomezovala v pohybu, ale pořád trochu cítí jeho teplo, a všechen ten alkohol ji za chvilku uspí+
Alex píše:+usne u něj rychle, a kolem jeho ruky se trochu nějak omotá, aby cítila teplo. ráno se probudí a je jí trochu blbě, trochu ji bolí hlava a žaludek, ale není to tak děsný. pořád se ho drží za ruku, a přemejšlí co má dělat, kdyby se spolu vyspali, tak by se zdejchla, ale takhle úplně neví, chvilku ho pozoruje jak spí a pak teda úplně potichu a opatrně vyleze z postele+
Alex píše:+trochu se lekne, ale kouká na něj jakože nic, a je jí to takový hloupý, že se probudila u něj, pořádně se nepamatuje co mu včera všechno vykecala, jen má pocit, že toho bylo dost a normálně by to neudělala, tak si dá záležet, aby se tvářila chladně+ Pryč. +pokrčí rameny+ Já tohleto nedělám. tohle ranní švitoření. +zatváří se, a najde si nějaký oblečení+
Alex píše:Tak hodně štěstí s infarktem před třicítkou. +zamumlá, a moc po něm nekouká, protože vždycky když se koukne, cítí ho ještě trochu na rtech. Obleče se a posadí se před zrcátko, vyndá si kosmetickou taštičku a začne si malovat obličej, a jenom úplně děsně nenápadně po něm skrz to zrcátko pokukuje a vůbec neví, co s ním+
Alex píše:+trochu ztuhne, když k ní přijde, a jeho dotek jí tam na kůži poněkud pálí, dotkla by se toho místa prstama, ale připadala by si před ním děsně pitomě, tak jenom zamrká, vezme si štětec s tvářenkou a snaží se, aby se jí před ním neklepali ruce. Jak se namaluje, vezme si taky krabičku s cígama na uklidnění, ovšem zjistí, že poslední vykouřila včera, tak ji zas nakrknutě zahodí+
Alex píše:+Vezme si od něj cigáro, a jak vyfoukne první kouř, koukne na něj tím svým patentovaným pohledem zezpoda zpod řas, jelikož jí to vždycky zabírá+ Děkuju. +pousměje se trochu, a když vidí jak se na ni kouká, musí si dát pozor aby se neuculila, jelikož to je pohled kterej zná moc dobře, kouká na něj, a nakloní hlavu na stranu, čímž trochu odhalí křivku krku+
Jess píše:+pousměje se , jak si věří a když ho začne líbat, tak se od ní odtrhne+ Ne, tak, aby jsi hned po tom utekla a koukala se na mě s pohrdáním. +řekne jí vážně+ A ne tak, abych byl jenom další čárka. +kouká jí do očí a drží ji za zápěstí+ Aha, ty mi teď vynadáš, že? +koukne na ni a přikývne+ Tak já pudu. +pustí ji a odlifruje se ke dveřím.+
Jess píše:+koukne na ni trochu se zamračí, pak se opře paží o rám dveří+ Jo, chci tebe, ale tebe, ne jenom tvou fasádu. A tomu by ani svíčky nepomohly. Pustíš mě? +zeptá se jí akouká na ni+
Jess píše:+opře se tada a rám dveří ramenem a ruce si zkříží na hrudi+ No právě. Já to nevím, proto nechci. +koukne na ni+ Někomu jo. Když za to někdo stojí. Říká se tomu přátelství a důvěra, víš... +kouká na ni+ No právě. +přikývne+
Jess píše:No jasně, že jo. +ušklíbne se a pokrčí rameny+ Blbce najdeš všude, jim se prostě nevyhneš a něco si z nich dělat... to nemá žádnej smysl. +zkosntatuje+ nemusíš mít zlomený srdce a bolest a můžeš zůstat pořád zabalená v těch ochranejch vrstvách. Ale to pak ani nikdy nepoznáš to pěkný. +řekne jí a trochu si povzdechne+
Jess píše:Jo a na druhou stranu... vždycky se najde někdo, kdo tě potěší. +prohodí, kouká na ni a pak si jde sednout k ní na postel, ale spíš na druhou stranu+ Jo. +přikývne+ To si teda rozhodně, zatraceně myslím. +přisvědčí+
Jess píše:No, záleží na tom... dalajsi jim jenom fasádu, nebo to, co je pod ní? +koukne na ni tázavě+ Já tě nechci trápit. +chytne ji za ruku, nebo se o to aspoň pokusí+
Jess píše:No já si myslím, že jo. +koukne na ni, jako by ji odhadoval+ I kdyby tam měl bejt jenom vražednej cynismus a sarkasmus ostrej jako břitva. +uculí se na ni+ No... mě to třena zajímá. +připustí+
Jess píše:Díky. +usměje se a je fakt rád, že si to myslí+ Hm... A chceš to ještě vyzkoušet? +koukne na ni tázavě a něco ho na ní děsně přitahuje, ale spíš tak vnitřně, než její krása+
Alex píše:+usměje se taky, nějak automaticky, protože mu to fakt sluší, když se usmívá, poposune se na posteli blíž, klekne si k němu a místo odpovědi k němu pomalu nakloní obličej a políbí ho první, jemně, a trochu nejistě, nejdřív jenom rty+
Alex píše:+oplácí mu polibky v tempu který nastolí, a prostě se mu podvolí, vnímá z každýho polibku jeho, jakej je, a poněkud ji ta naléhavost v něm strhne s sebou, pohladí mu ramena a sevře v pěstech jeho tričko, a jak tak u něj klečí, přitiskne se k němu trochu tělem+
Alex píše:+nechá se jím úplně strhnout, a občas, když se na chviličku odtáhne aby nabrala dech, mu tiše vydechne do rtů, oči má pevně zavřený, ale ne že by si představovala někoho jinýho, spíš aby dokázala rozdýchat ty pocity, co v ní jeho rty vyvolávají, nejenom krásný počáteční vzrušení, ale taky takový příjemný trnutí někde vevnitř, na který se prozatím rozhodne nemyslet, přitiskne se k němu boky, a trochu se o něj otře, aby viděla, co to s ním dělá+
Alex píše:+tak trochu spokojeně se uculí, a tiskne se k němu pánví dokud neucítí, že proti ní začíná tvrdnout. roztřeseně zavzdychá, když ucítí na kůži jeho prsty, a nedokáže zabránit tomu, aby jí naskočila husí kůže, tak mu vyhrne trička na zádech, a prsty mapuje jeho holou kůži, a je to boží+
Alex píše:+spokojeně se mu usměje do rtů, když cítí, že ho dovede vzrušit jako kohokoliv jinýho, pohladí ho ve vlasech, a lehce je prohrábne, jemně mu přejíždí nehty vzadu po krku, a nastaví se mu tam z toho lepšího úhlu, jak už má ozkoušený že její tělo vypadá nejlíp, a hladí ho všude kam dosáhne, na zádech a na ramenou, a pod kůží jí běhá příjemný vzrušení+
Alex píše:+pohladí ho konečky prstů po rameno, a obkreslí špičkama klíční kosti, a trochu se nahrbí, aby z ní podprsenka sklouzla pryč, nestydí se, jelikož ví moc dobře že má boží prsa, přitáhne si ho k polibku, protože jeho rty ji dovedou zevnitř rozechvět tak moc, že ji to samotnou překvapuje, a konečně mu svleče tričko, aby ho taky mohla cítí pořádně+
Alex píše:+postupně ho nechá svlíknout ji celou a taky ho svleče, objevuje jeho tělo a tajný místa co ho nutí sténat, laská jeho erekci, dokud není připravenej, a když už je z jeho doteků celá říčná, pohladí ho palcem po rtech+ Máš kondomy? +pošeptá mu, když už to nemůže vydržet+
Alex píše:+kouká na něj a hrudník se jí zvedá a klesá, a v očích má touhu+ Já taky ne. +vydechne, a dvě vteřiny přemejšlí o tom, že by do toho šla stejnak+ No... +zamumlá potom, vyklouzne zpod něj a posadí se+ já to asi nerisknu. +koukne na něj, přitáhne si kolen k hrudi a obejme je, a snaží se to rozdýchat+
Alex píše:+jak odejde, dlouze vydechne, a pomalu upouští páru, sedí tam nahatá a je z toho taková rozpačitá, a pomalu ji začnou chytat postranní myšlenky, natáhne se pro halenku, obleče si ji a zapne si ji až nahoru, a zrovna je v procesu hledání sukně, když se vrátí+ Jessi, možná to... +začne, ale to už ji líbá, a jí poněkud změkne mozek+
Alex píše:+sklopí oči k jeho rukám na její kůži, a k jeho očím, a pak se pousměje, svleče mu kalhoty, a stáhne ho s sebou na postel, vezme si od něj ten kondom, a trochu se jí klepou ruce, když ho otvírá, velice expertně mu ho nasadí, a usměje se na něj+ chci. +pošeptá mu do rtů+
Alex píše:+koukne mu do očí, a nechá ho do sebe vklouznout, klouže mu rukama po těle, a jeho živelnost a to jak se jí dotýká, přesně takovým způsobem, jakej je, s citem a bez omlouvání, úplně naplno, všechno ji to strhává k němu, přestat myslet a vzít si všechno co nabízí, a taky dávat, a během chvíle se mu rozsype pod rukama v orgasmu+
Jess píše:+vyklouzne z ní, vezme si taky jednu cigaretu a napolo se v posteli oře, nejdřív teda zlikviduje použitou šprcku. Pak si zapálí a přitáhne si ji k sobě tak, aby se o něj opírala a vyfoukne kouř a je mu blaze, když je tak s ní+
Jess píše:+taky to típne a obleče si spoďáry+ To bylo moc fajn. +přikývne s úsměvem a doobleče se+ Počkej ještě. +zastaví ji a koukne jí do očí+ Jak dlouho tu budeš? +zeptá se jí a drží ji jemně za pas+
Jess píše:Tak brzo? +koukne na ni, když se mu tak vysmekne a povzdechne si+ No tak jo. +přikývne+ Ale je to škoda, ještě sme toho spolu mohli zažít dost. +prohodí, jako by ěl bůh ví co naplánovanýho+
Jess píše:Se snoubencem...? +vykulí na ni na chvíli oči a trochu přijde o řeč+ No, tak to je boží. +povzdechne si a prohrábne si vlasy+ Tak to bych asi měl. +přikývne a pak si ještě od ní ukradne polibek+ Měj se, Alex. +pousměje se na ni a pohladí ji po ruce a má se teda k odchodu+
Jess píše:Není? Aha... +skousne si ret+ No, to se právě snažím zjistit, jaký oumysli s ní mám mít. +uculí se na ni+ Musím jít, fakt jo. +řekne jim jenom a pak zase zmizí u Alex v pokoji a prostě si k ní vleze do postele+ A nepudeš se mnou večer do kina? +navrhne jí+
Jess píše:Ty nemáš žádnýho snoubence. Vici mi to řekla. +řekne jí+ Jo, řekla, ale já jsem se to rozhodl ignorovat, nějakej problém? +zazubí se na ni a nevypadá, že by mu to nějak vadilo, že ji chce vyhodit+
Jess píše:Já myslím, že pěkně kecáš. A co budeš dělat, odstrkovat mě od sebe koštětem? +zvedne pobaveně obočí+ A co když jo? Co kdybych s tebou chtěl chodit? +koukne na ni, jakože proč ne+ Proč si nemůžeš dovolit se mnou spát? Nevypadal jsi zklamaná. +kouká na ni, le jen tak trochu, netlačí na ni, moc+
Alex píše:+musí se trochu pousmát, ale pak koukne zas do stropu+ Jde o to, že já žiju v úplně jiným světě než ty. Ve světě kde se řeší která vidlička je na co a jestli seš správně oblečenej a kolik peněz mají tvoji rodiče. +pokrčí rameny+ A brzo se vdám, nejspíš za někoho, koho mi vyberou. Ani bych tě nemohla vzít nikam ven. +koukne na něj, a vypadá smířeně+ No právě. +pousměje se+ Bylo by to fajn v tom pokračovat, ale ty bys začal chtít víc, a já bych pak taky chtěla víc, a víc prostě mít nemůžem. +pokrčí rameny, a chytne ho za tu ruku+
Alex píše:No, Byrona právě nikdo nevybral, a ji kvůli tomu vydědili. Takže po mě vlastně chceš, abych se vykašlala na všechno co mám, kvůli dvoudenní známosti, dobrýmu sexu a možnosti, že by z toho třeba někdy mohlo něco bejt. +koukne na něj s přimhouřenýma očima, ale trochu se usmívá, pač s ním to ani jinak nejde+
Alex píše:Já vím. +prikyvne a kouka na něj, jak je peknej+ bojím se, že zustnu sama. +pokrci rameny+ tam aspoň někam patřím, i kdyz to nestojí za moc. Vzdycky mám svoje místo v dánským klubu a lidi o mě stojí. Pripadam si tam jako někdo. +dodá a připadá si trochu hloupé+ a taky že bych se do tebe mohla zakoukat, a pak to zkazit. Ze si ublizime a mně pak nezbude vůbec nic a že to bude bolet. +řekne mu to úplně popravdě a uprimne+
Alex píše:V dámským klubu. +pokrčí rameny+ Takovejch je. +dodá+ Tak různě, pijem čaj a organizujem charitativní akce, pěstujem kytky, pořádáme lekce tanců. +koukne na něj, a trochu se zarazí, když se zeptá, jestli ji to baví, pač o tom ji nikdy nenapadlo přemejšlet+ Já nevím. +pokrčí rameny+ No... a co večer dávaj? +koukne na něj tázavě+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník