Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 21 čer 2015 18:18

+pozoruje je a u toho se trochu usmívá,a pak k němu natahne ruce+ pojď ke mně, prosím tě. +koukne na něj prosebne a obejme ho, div mu nevleze na klín+ potřebuju tě cítit. +posepta mu do rtů, a liba ho, úplně soustředěně a hluboce a tuli sr k němu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 čer 2015 19:37

Už jdu, kočko. +usměje se na ni a vyleze, štěně skáče kolem nic, až se překulí, ale on ji obejme a posadí si ji na klín a přitiskne ji k sobě a líbá ji krásně a dlouze a tak, jako by byla jenom jeho, což taky je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2015 12:43

+usměje se, a ještě mu dá pusu na špičku nosu+ no pocem ty, mrňousku. +uculí se na štěně, co se tam válí, a vezme si ho do náruče+ ty seš ale prcek. +poňuchňá ho na břiše a culí se+ ale seš náš prcek, jo? co ty na to? +zazubí se, a trochu se o byrona opře+ on mě počůral! +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 čer 2015 14:41

A kam?! +vyvalí na to oči+ Musíme mu v tom vymáchat čumák a naučit ho chodit ven! +vykulí na Vici vážně oči+ Protože to se musí učit už od mlada, že jo. Fuj. +udělá na štěně a ono na něj koukne+ On je tak roztomilej! +zazubí se na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2015 15:08

tady! +ukáže mu flek na triku+ no v tom mu čumák nevymácháme. +uculí se+ teda, ten bude tak rozmazlenej. +směje se, a dá mu pusu, protože on je taky děsně roztomilej, když se pokouší někoho vychovávat+ a ty si to příště nech na ven, ty pako. +zazubí se na psa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 čer 2015 15:38

On bude děsně drsnej a masoň jako já, to je jasný. +přikývne s úculem a tu pusu jí oplatí a je u toho děsně moc drsnej a vůbec ne roztomilej, ale na ni je moc jemnej a vůbec, že jo+ Jo, na ven. +uculí se na štěně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2015 15:59

no, to je jasný. +uculí se, a prohrábne mu vlasy, aby byl ještě drsnější+ ty jseš stejně nejlepší kluk na světě. +pousměje se+ tak ho běž vyvenčit, aspoň před barák. +uculí se+ já mu zatím najdu nějaký žrádlo. +jde se kouknout kde nechali ten nákup+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 čer 2015 17:39

Já vím, že jsem. +přikývne a zatváří se, že to je jako jasný+ No jo! Půjdeme na procházku! Já mu dám obojek, děsně maličkej, hele. +ukazuje jí ten maličkej obojek+ Z toho snad nemůže nikdy vyrůst, hele schováme si ho ať vyroste, jako ten obojek, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 čer 2015 19:11

+schová mu úsměv do ramene, a zahihňá se tam+ no jasně, schováme. dáme ho zasklít a pověsíme na zeď tady nad pelech. +uculí se+ ty seš fakt roztomilej. +uculuje se na něj+ tak běžte kluci. +sleze z něj, aby mohl vstát+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 čer 2015 19:39

Tak jo, tak my kluci jdeme ven. +zazubí se na ni a připne psovi vodítko+ Měj se krásně kočko a počkej na nás s večeří, jo? +pousměje se+ Nebo mám donýst něco z venku? +ještě na ni koukne, když si zavazuje boty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London