Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 08:30

Jo, bolonska. +uculi se a jde s ním do kuchyně, tam už mají většinu věcí vybalenou, nádobí a tak+ ale asi na to nemáme věci, ja jsem ještě nestihla jít nakoupit. +nakoukne do špajzu+ tys byl nakupovat? +vykuli oči a povyndava věci+ a chceš krájet cibuli nebo rajčata?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 10:57

Jo přesně ta. +zazubí se na ni+ No jo, já jsem nakoupil, musel jsem z něčeho udělat ty palačinky, tak jsem toho vzal rovnou víc. +uculí se na ni+ Cibuli, já budu krájet cibuli. +uculí se na ni a jde na to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 12:26

No jo, to jsi hodnej. +usměje se+ byly moc dobrý. +dodá pak tisejc a dělá rajčata, a pak porce tu cibulku a dá na ni maso a česnek+ budem potřebovat něco do kuchyně dokoupit, víc hrncu a tak. +kouka do polic, a občas se na něj bokem usměje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 12:32

To je novej recept z hlubin internetu. Palačinky s nutellou vevnitř. +koukne na ni a usměje se+ To jsem rád, že ti chutnali. Půjdeme to nakoupit do Ikei? V Ikei je to super. +uculuje se děsně+ Hlavně ty domečky, co tam maj postavený, jako obyvák, nebo ložnice.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 16:41

Jo, klidně mužem tam. +uculi se a micha tam snim, stáhne to na menší plamen a pak ho zezadu pomalu obejme, když kraji, vklouzne mu rukama pod paže a prituli se mu k zadum, schová se nosem mezi jeho lopatky a jen tak ho vdechuje, trochu neobratně, jak kdyby se s ním sblizovala prvně, a jen tak u něj je+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 16:49

+když tak vaří, tak se na ni sem tam uculí a konečně si zase začne připadat hezky a jako dřív a když ho Vici obejme a on ji ucítí na zádech, tak se musí usmát, protože je moc rád, že je u něj. Přestane krájet, zavře oči a obejme její ruce, svýma dlaněma přikryje ty její a je mu moc hezky, tak tam s ní chvilku stojí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 17:32

+taky se mu tam do trika usměje, trochu ho pohladí po břiše, a chvilku s ním jen tak je a jenom dýchá a je jí dobře, docela+ No, říkala jsem si, že bych mohla udělat támhle ne okně bylinkový truhlíky. +ukáže mu na to okno co vede jako na terasu a pustí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 17:36

Bylinkový truhlíky. +uculí se a zahýbe děsně nenápadně obočím+ To bude moc pěkný, takový.. .domácký. +pousměje se a jde se kouknout, když se jim tam to jídlo zatím tak dělá+ A jaký bylinky budeme pěstovat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 17:50

je to hloupý, co? já vím, nemusíme mít bylinky. +usměje se na něj+ stejnak bych je zapomínala zalejvat. +mávne rukou+ ochutnáš omáčku? +uculí se, nabere mu trochu na lžičku, a dá mu rovnou do pusy+ co myslíš? +přimhouří oči s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 17:59

Mě se to líbí, navíc to bude boží, když budeme vařit a budeme k tomu mít rovnou čerstvý bylinky, představ si třeba takovej slaninovej stejk s bylinkama boží. +uculí se na ni+ Ukaž. +ochutná omáčku a chvilku pomlaskává+ Já myslím, že s čerstvejma bylinkama by to bylo super. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London