Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 26 dub 2016 15:02

A my jí s těma starostma budeme pomáhat a do všeho jí budeme mluvit, jako správný rodiče. +uculuje se a na rameno si dá plínu a hladí Sophii po zádech+ No jasně, kočko, že můžeš. My dva to tu zvládneme, viď? +uculí se na malou+ Budeme pařit GTAčko? Nebo bys radši něco jinýho, co? +uculuje se na Sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2016 15:35

To si piš. +zazubí se+ Kdyžtak tu je Jeefes, nebo mi zavolej, a já se hned vrátím, jo? +pousměje se a dá mu vděčnou pusu+ Stejně si to asi moc neužiju, budu se bát a těšit domů. +uculí se na něj, a polechtá Sophii na chodidle+ Co, dáš tady na tátu pozor, koťátko? +zazubí se na ni+ Odstříkanýho mlíka máme dost, kdyby tu zatím měla hlad. +pohladí ho taky a přitulí se k němu z druhý strany, aby tam byli spolu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2016 16:38

Jo jo, ona mě pohlídá, že jo, prcku. +uculí se a když si Sophie odříhne, tak ji položí do postýlky a hodí plenku do špinavýho prádla+ Ble. +ošklíbne se a otočí se k Vici+ Ale jen jdi a užij si to. Jeefes nás tu pohlídá oba. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2016 17:50

no to počkej, až ji budeš muset přebalit. +zazubí se, a kouká, jak se malá natahuje po chrastítkách, co má pověšený okolo postýlky+ Pustíš mě, jo? +uculí se, obejme ho kolem pasu a dá mu pusu+ já budu brzo doma. A taky vrazíme někam spolu. +usměje se+ tak já se jdu oblíct. +zazubí se a odběhne do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2016 19:28

Jasně, ale musíš se mi ukázat, že jseš dost šik, a sexy, abych tě někam pustil. +zasměje se a dá jí pusu+ To já zvládnu ji přebalit, viď, že jo, prcku. Když to zvládl misrt Bean, tak já to zvládnu taky. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2016 19:58

Tak jo. +zazubí se na něj, a obleče si svý nejlepší prádlo a punčochy, a vybere si nějaký šatečky, trochu se učeše a namaluje si boží linky+ Tak co, pustíš mě? +zazubí se na něj+ Co myslíš, prcku, jsem dost pěkná? +uchichtne se+

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... 8a7624.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2016 20:21

+zatím si povídá se Sophií a vysvětluje jí, k čemu je který chrastítko a ona ho úplně poslouchá a sem tam si brouká a když se vrátí Vici tak mu málem vypadnou oči z důlků+ Páni! My máme ale hezkou mamku, co? +usměje se+ Moc ti to sluší, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2016 20:32

+uculí se a zatočí se dokola, aby si ji mohli prohlídnout, a pak dá Sophii pusu na čelo a byronovi na pusu+ tak tu buďte hezky hodný, a kdyby něco tak volej. +usměje se na něj+ já budu pamatovat na slušný vychování, neboj. +uchichtne se, a vyhopsá z pokojíčku, obuje se a vypadne ven+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2016 21:24

A my tu budeme hodní, že jo. +zazubí se na Sophii+ Užij si to, kočko. +usměje se na ni a oplatí jí pusu a plácne ji po zadku a pak si vezme knížku, že Sophii něco přečte+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2016 23:47

+zamává jim z ulice, a Sophie se třepe v postýlce, dokud to za chvilku nezalomí. Vicky zamíří do baru, kde mají s holkama sraz, potancuje, popije, lízne se hnedka druhým drinkem, pač není zvyklá, a děsně často kontroluje mobil, jestli byron nevolal, takže z ní mají holky srandu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London