Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2016 23:46

+musí se uculit, když ji pohladí po břiše, a proplete si tak s ním prsty+ no... můžeš jestli chceš, já jsem nevěděla, jestli ti to nepřijde trapný. +pousměje se+ dělají takový ty fotky jak tatínek líbá bříško a tak. +protočí oči a zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 bře 2016 23:50

Nic není trapný, kočko. +uculí se na ni+ Takový věci já nevedu, uvidíš a zítra tam vymyslíme mnohem lepší pózy, než tatínek líbá bříško. +culí se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2016 23:58

mně se teda jako líbá, když dáš prckovi pusu na břicho, ale je to naše, a ne na focení. +pousměje se+ přijde mi to kýčovitý. +zazubí se+ ale chci se nechat vyfotit, dokud ho mám. +poplácá se po břiše+ přijde mi to hezký
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 00:01

Mě se to taky líbá. +zubí se na ni a hnedka jí dá pusu na břicho+ Ale je to tajný a naše. +přikývne+ Já taky chci tvoje fotky. +přikývne a hladí ji břicho a trochu lechtá prcka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 00:29

mně líbáš ty. +zazubí se, a pohladí ho po vlasech, když ji tak hladí, přijde jí to strašně pěkný+ můžem si je pak schovat a koukat na ně, až budem starý. nebo jestli třeba někdy budeme mít druhý dítě. +usměje se, a prcek ho občas kopne proti ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 00:30

Jo, to jsem chtěl. +přikývne s úsměvem a dál ji hladí po břiše a hledá, kam prcek kope+ Chceš mít druhý dítě? +koukne na ni a uculí se+ Ještě nemáme ani jedno. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 00:58

náhodou máme, už je úplně hotový. +uculí se a tak jemně se mu probírá ve vlasech+ Chci. +přikývne+ jednou. tak čtyři pět let po tom prvním. Ale nejdřív bych radši zjistila, jak nám to půjde s tím jedním. +zazubí se+ a když v tom budem dobrý, pořídíme mu kámoše. +usměje se+ co ty bys vlastně chtěl od života? +pousměje se a opře se aby na něj viděla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 01:07

Hotový sice je, ale ven se mu nechce. +zasměje se a přikyvuje+ Tak jo. Já jsem přesvědčenej, že nám to půjde, tak asi uděláme pár blbostí, ale to každej. A napravíme je. +koukne na ni, že to je jistý+ Od života? +koukne na ni zamyšleně+ Aby mě bavil a nikdy nebyl trapně dospěláckej. A všechno ostatní už mám. +pousměje se na ni a pohladí ji+ A co ty chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 01:25

ono se mu to rozleží, už tam má děsně málo místa. +usměje se+ hele, má škytavku +zazubí se, když jí břicho po straně poskočí, a zahihňá se tomu+ jo... já si taky myslím, že to zvládnem. +pousměje se a dá mu pusu+ já myslím do budoucna. +uculí se+ chtěla bych bejt teď s prckem doma, a občas zajít do čajovny, ale většinu práce můžu udělat odsuď. Aidan mi v tom fakt pomáhá. +usměje se+ a když to půjde, tak se třeba za rok nebo dva vrátit do školy a dodělat ji. +koukne na něj co on na to+ ale chci tě taky podpořit v tom co chceš ty. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 01:30

Aha. +přikývne+ Mnooo. To se musím zamyslet. Do budoucna... já jsem nikdy žádný velký plány nedělal, kočko. Většinou to prostě jen tak přijde a je to. Chytám se příležitostí a tak. Takže to klidně s tvýma plánama můžu pomoct. +zazubí se na ni+ Což je vlastně můj plán.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London