Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 01:52

Tak jo. +usměje se+ Ale kdyby se něco objevilo, tak já se budu snažit tu bejt pro tebe. +slíbí mu to+ Já si to taky nechci nalinkovat, to si nemysli. +zazubí se+ chtěla bych bejt hlavně dobrá máma. A chtěla bych, abysme pořád měli čas i pro sebe. +usměje se+ becca říkala, že má teď u sebe nějakou svoji... schovanku nebo co, puberťačku, a že by si ráda přivydělala. Tak jí třeba můžem občas zaplatit za hlídání, nebo že vezme kočár na dvě hodinky do parku, abysme si... uklidili a tak. +uchichtne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 01:55

Jako puberťačku, co je taky upírka? +vyvalí oči+ To je... zvláštní. +uculí se+ No, tak proč by ne, může nám hlídat prcka, když budeme.... uklízet. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 02:20

Není upírka, je to jen puberťačka. +uculí se+ prcek bude ještě moc malinkej na nějaký velký hlídání, ale občas hodinku nebo dvě... abysme mohli bejt spolu. +usměje se na něj a políbí ho+ chci bejt pořád tvoje žena, ne jenom máma. +pousměje se+ a někdy může hlídat majk. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 02:25

Aha, no já to nevim, že jo, jak to u upírů chodí. +zasměje se+ Já s tebou budu děsně moc rád, moje ženo. +uculí se a dá jí pusu+ Pořád to budeme my, neboj se. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 02:39

Já s tebou taky, muži můj. +zazubí se a tu pusu mu pořádně oplatí+ nechceš ještě chvilku vyvolávat porod? +uculí se úplně nevinně a trochu ho hladí po zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 02:39

Já s tebou taky, muži můj. +zazubí se a tu pusu mu pořádně oplatí+ nechceš ještě chvilku vyvolávat porod? +uculí se úplně nevinně a trochu ho hladí po zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 12:04

Jo? +koukne na ni a děsně moc se najednou culí+ No to já bych rád vyvolával porod, to víš, že jo. +uculí se na ni a políbí ji, hodně a krásně a vášnivě a dlaní jí zatím hladí po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 15:11

jestli se ti chce. +uculí se taky trochu, a pak se nechá pohltit jeho polibkama a zaplavit vlnou příjemnýho vzrušení, až po konečky prstů; a je to tak boží a známej pocit, že se musí zasmát. zakloní hlavu a prostě se směje, protože je jí dobře, a mezitím ho líbá jak kdyby nemělo bejt zítra+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 17:18

S tebou? Vždycky, kočko. +uculí se na ni a líbá ji, rukou jí vklouzne mezi stehna, pod kalhotky, a začne ji tam laskat, nejdřív trochu, ale postupně víc a víc intenzivněji a mezi tím ji pořád líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 17:37

to mám kliku. +zazubí se a skousne si ret, když ji začne hladit+ jo... to je pěkný. +vydechne, zavře oči, a vychutnává si to, jeho polibky a doteky. Úplně potichu mu vzdychá do ucha, a než se stihne odhodlat a taky ho začít hladit, sevře se kolem jeho prstů a zalapá po dechu+ promiň. +vydechne omluvně+ prostě... všechno je takový intenzivnější teďka. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London